![]() |
nab
Cytuj:
np. kiedy ja princess fashion i warrior bilismy Robertto to jakim cudem ja to warrior? pkowanie na mc to sux sprawa noobku |
Cytuj:
nie mam nowego chara po 1 dlatego ze mialem hacka po 2 dlatego ze sellnalem itemki. gram na kyrze (zapraszam jak cos) a tak wogole cos krecisz ... "hacker sie szukuje do ataku" dziwne ze tylko ty o tym wiesz pierwsze slysze ze ma zamiiar znowu kogos hacknac..moze to ty hackujesz?;> a co do tego znajdowania itemkow to mozesz sie zamknac bo qrwa gram tu od poczatku serva zaczalem jakos 2 tygodnie po tym jak silvera wyszla (napewno kilka osob mnie zna ale nicku nie podam) i dlatego na Xarfaxie mialem jakies tam sux eq |
Najprawdopodobniej hakerem jest stary.... Qwez, planuje sie wybrac do niego do miasta jezeli bede w 100% pewny, a wszystko na to wskazuje ;)
|
mam na sell crusader helmet, crown armor, crown legs, vamp shield, wand of infermo,platinum amulet,serpent sword~~msg me with offer. jakby ktos cos chcial to pisac na pw albo w tym temacie to sie zaloguje i sellne
|
Wiem, bo rozmawiałem z kilkoma ludźmi i uważnie śledze g chat. Nawet dziś gadałem z (prawdopodobnie) hackerem. A że szykuje się do ataku wiem, bo qmplowi któremu Macho groził (czyli hacker) norton oznajmił, że "wykryto próbę włamania się na komputer" czy jakoś tak ;]. Po za tym każdy zbrodniarz musi mieć motywację (no chyba, że psychopata), a jaką ja miałbym mieć motywację do hacknięcia qmpla? Po co miałbym osłabiać moon~? (Sam go nakłaniałem żeby doszedł). Odpowiedź jest prosta: Żadną. I zero satysfakcji. Wole poskillować :P
A ty Lejdi jakoś taki przyjazna się zrobił :P A kto zabił Pavlota? No jasne :S. Tak swoja drogą to Pavlot też taki zapobiegawczy to nie był... Bp Uh... Ehh... |
Jesli faktycznie odchodzisz Lady to warto bylo krasc Rekinowi equ?
Skoro nie robisz nowej postaci wiec sprzedales pewnie za zlotowki :( Dla kilku zlotych warto bylo tak sie zeszmacic ? :( Pozdrawiam |
Cytuj:
offer, bo ja stracilem cale eq(thx lady) wiec prosze nie za drogo ;) |
Rycerski a jak ty miales nicki ****** ** ***** i ******** ******* i *********** i ********* X( to ja ci tego nimowilem i niewypisaywalem na forum, hacker szykuje sie do ataku? OMG a ja ci powiem ze szykuje sie zyby ci jutro w morde strzelic -.-'( w szkole of kors albo i po szkole jak wolisz :]). Jestes strasznie dziwnym czlowiekiem, w szkole jak po ryju oberwales i sie poplakales:faceoff: i mowiles ze ci oczy zawsze lzawia:D :D to bylo to zalosne a teraz sie wymadrzasz, jestes dziwnym typem czlowieka :]
Ja sie lady pytalem a nie rekina -.-. czy innych. Zemsta glupia ksywka, dla ciebie i innych moze tak dla mnie nie bo wiem o co chodzi, Michaleq tez glupi bo brzmi jakbys byl pedalem albo jakims gejem LOL hihihihi.... silverman, kupie crown legi. Cene ustalimy w grze :] |
Gratzzz dla Michaleq'a
Cytuj:
|
Witam all
Postanowilem nie komentowac tego tematu dopuki tutaj nie bedzie sie toczyc normalna dyskusja. Narq |
@ michaleq
tylko nie zaczynaj mi tu bluzgac na pavlota @ dolor i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie. |
cześć
Mam pytanko...Dopiero co wlaz lem na main landa i nia mam zielonbego pojęcia, jak dojść do port Hope...Mam pro sbe.....AJk toś by mógł to proszę o kontakt pod adres:[email protected] albo [email protected]:Ork:
|
musisz miec PACC ( premium account) masz?
miasto znajduje sie na tinquadzie |
Cytuj:
cya |
[quote=Narkoman]@ michaleq
tylko nie zaczynaj mi tu bluzgac na pavlota @ dolor i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.[/QUOMialem nie komentowac ale jak to przeczytalem to chyba cos skomentuje Otuz napisalem tak dlatego bo nie da sie w tym temacie przeczytac nic normalnego A teraz czas na ma odpowiedz: Jestes noobkiem i ja nie napisalem tylko do ciebie idz sobie lepiej wciagnac swoja dzialke Narq i pozdro all |
Cytuj:
jakbys nie zauwazyl ja nie powiedzialem, ze to do mnie powiedziales. naucz sie czytac. bedzie lepiej dla ciebie i innych. Cytuj:
|
@Narkoman
Nawet nie mam zamiaru :]. Po prostu chce powiedzieć, że 1bp uh na 37 knighta to CIUT za mało.... @Lady Nie wiem, i nie chcę wiedzieć skąd czerpałeś te itemki, bo byś musiał chyba trzech takich 40lvl+ dziennie zabijać (lub thiefować - niepotrzebne skreślić) w każdym razie to są tylko moje domysły Hehe... uwielbiam czytać wypowiedzi Zemsty vel. Wody Sedesowej vel. Markizka vel. Markiza666 (a o kontach na forum nikt nie wspominał :S) Jego schemat wypowiedzi wygląda mniej więcej tak: <Cytuj niewygodny text> Fluga, bluzga <emotikonka> bluzg <emotikonka><emotikonka> <emotikonka> bluzg, flug, bluzg, bluzg. Zero invvencji :/ |
Cytuj:
Cos ci sie chyba we lbie popi**** Pavlot nie mial ani 1 uha - mial hmmy gfb ale nie mial nawet 1 uha...no comment noob na potege.do tego mial crus helma w bp. a tak wogole to wez sie nie uwazaj za takiego ktory all zmysly pozjadal...caly czas sie madrzys. komantujesz all z tego co slyszysz nikomu nie chce sie czytac twoich zje*** madrosci. to forum nie jest lekcja jezyka pl i nie trzeba tu pisac wypracowan. przekladaj to co piszesz na czyny...a i jeszcze cos: co do profilu to w lokalizacji nie chodzi o miasto w ktorym przebywasz w tibii Naabie |
:dance: no to Ci sie Lady trafilo (loot)
A co wypadlo Tobie jak Oxy Cie skasowal ? Pewnie nic ciekawego (musiales przeciez spodziewac sie, ze wczesniej czy pozniej ktos Cie dopadnie bo pewnie byles na skullu ??? ), no ale nawet jesli cos wypadlo Ty masz przeciez i tak spore zapasy ;) wiec pewnie nie odczules tak straty jak Pavlot. Pozdrawiam |
nie odczulem strat bo polecial mi tylko bp a w nim bp sd bp uh bp mf'ow i jakis shit. a co do pavlota to wiedz ze polecialy bohy + crus xD. aaa i racja mialem skulla jak juz wspominalem nie zalezy mi na charze Lady Dram
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |