Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Naction Screenshoots (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70498)

Rinah 03-12-2006 08:15

"maua pogawendga z moiom kolegom"

"Miauem tylko kopic bear paw ale takie buendy mnie strarznie fkorzajom, puzniej nawed zaczouem pisadz jag on"

http://img157.imageshack.us/img157/9541/bledywr8.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/3065/bledy2gg1.jpg

Ziomluuz 03-12-2006 09:22

brak

heh randall nie rozumiem was, nie chce tutaj wyzywać i grozić jak vesherr ale coś tu nie gra. o ile dobrze pamiętam w regulaminie nation jest wzmianka, że łamanie Tibia rules jest jednoznaczne z łamaniem Nation rules. Knight Wowa złamał rwgulamin więc w czym problem..... Osobiście nie zależy mi na tym, aby Knight wyleciał z gildii. Leje na to! jednak to świadczy o was <nation>, jeżeli tego nie zmienisz bedzie 100x więcej takich ludzi jak vesherr...

Cygann 03-12-2006 09:44

up

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomluuz (Post 1109254)
heh randall nie rozumiem was, nie chce tutaj wyzywać i grozić jak vesherr ale coś tu nie gra. o ile dobrze pamiętam w regulaminie nation jest wzmianka, że łamanie Tibia rules jest jednoznaczne z łamaniem Nation rules. Knight Wowa złamał rwgulamin więc w czym problem..... Osobiście nie zależy mi na tym, aby Knight wyleciał z gildii. Leje na to! jednak to świadczy o was <nation>, jeżeli tego nie zmienisz bedzie 100x więcej takich ludzi jak vesherr...

To jest podobna sytuacja jaka była z Bake Samo który też skillował na bocie i każdy się pytał czy wyleci z gildii?nie wyleciał bo to kumpel Cichego u tutaj zapewne będzie podobnie...a w ogóle niech Cipy zmniejszą czas na wbicie skilla to może będzie mniej takich którzy jadą na bocie ale ja ich popieram

Ziomluuz 03-12-2006 11:17

brak

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygann (Post 1109264)
To jest podobna sytuacja jaka była z Bake Samo który też skillował na bocie i każdy się pytał czy wyleci z gildii?nie wyleciał bo to kumpel Cichego u tutaj zapewne będzie podobnie...a w ogóle niech Cipy zmniejszą czas na wbicie skilla to może będzie mniej takich którzy jadą na bocie ale ja ich popieram

OK, ale nie uważasz, że regulamin nation powinien sie zmienic:D np.<nie dotyczy przyjaciól> i byloby git :D a z tym skillowaniem masz racje coś tym wiem:P. I tu jest jedyny minus bota , cio ma powiedziec taka osoba jak ja która go nie ma:/ i wszyskie skille wbila ślęcząc przed kompem

~Canqu

!~Gangsta~! 03-12-2006 11:50

@Canqu: 1. To jest guildia "Naction" a nie "Nation"... lol :P
2. Mozesz byc z tego dumny ze sam wbiles. ;)

Cygann 03-12-2006 13:51

Nom, ten regulamin mógłby się zmienić w takiej sytuacji..

Ziomluuz 03-12-2006 13:53

brak

dobra Naction, ale to nie zmienia faktu, że skoro nie podoba ci się że skille się tak długo bije to musisz używać bota, napisz do cipow ze ci sie to nie podoba i powiedz że używasz bota zobaczymy co powiedzą:/

druga sprawa to po co regulamin??

Cygann 03-12-2006 13:56

Co by nie powiedzieli i tak ich nie posłucham...niech zmienią to i już;p

Crucio 03-12-2006 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Troche mi zal modkow z tibia.org.pl - 90% tych, ktorzy dostaja tu bana za glupote idzie wlasnie do nich :/

Tam tez sobie z nimi rade daja ; ).

RineQ 03-12-2006 17:23

Po 1.
Powiedzcie mi złapał go ktoś na gorącym uczynku nikt tego nie widział a screen może być fake;>
Zajmijcie się swoimi sprawami...
Naction samo musi to przemyśleć i rozwiązać.........
A co Do Wowy to myśle , że uczciwie wbija skile a co do tego bota to nikt nie może powiedzieć , że to prawda bo nikt tego nie widział................

Po 2.
Zawsze gdy pisze do Wowy w przeciągu chwili mi odpsuje więc nie sądze w to , żeby jechał na bocie....

Hail Knight Wowa....

Cygann 03-12-2006 17:53

@up

@up
Tutaj troche pojechałeś bo screen był edytowany wcześniej było na nim jasno pokazane 2 slimy i jedna "matka" taki bot który widzi matki slimów...teraz jest ustawiony zwykły screen z 2 slimami wiec to mówi samo za siebie ale napisałem to tylko po to żeby Ciebie uświadomić nie miałby po co robić fake ale ja po raz kolejny podkreślam to, że nie mam nic to tych ktorzy skilluja na bocie jak maja wysokie skille;]

Ziomluuz 03-12-2006 17:58

brak

lol hihihi, nom Wowa wkleił screen i specjalnie zrobił fake :D:D hihi, ja Wowa lubie jest spoko ziom, pamietam jak mi pokazywal miejsca do skilli, ale chyba przesadzil z botem na 100+ nie wypada :/ skillowac z botem

RineQ 03-12-2006 18:24

@Cygan
"nie miałby po co robić fake"

Właśnie , miał po co robić fake z tego co mi mowił bawił sie w paincie ponieważ nie złapał białego napisu adva na oknie gry a podczas zabaw w paincie wkleil przez pomyłke fragment battle ,że jakiegoś starego sska.

Jeżeli jest ktoś pewien ,że KW jedzie na bocie niech go odwiedza na Slimach Na Wyda Room.....

A dla tych wg których knight wowa jest boterem polecam opcje Ctrl + R

Hail Knight Wowa....

Cygann 03-12-2006 18:44

LoL rzeczywiście mi wytłumaczenie wkleił kawałek z innego screena bez przesady to kpina po co piszesz takie coś jak i tak nikt w to nie uwierzy...
@2up
Dlaczego na 100lvl nie wypada tym bardziej chyba pasowało by, jak ma się skille po 90 to już na wbicie kolejnego skilla trzeba w ch*** czasu a kto jest mądry używa do tego bota..i prawidłowo

XIII 03-12-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Regulamin gildii Naction
§3

Pogwałcenie którego kolwiek z Tibia Rules jest równo znaczne z usunięciem z gildi.

Wez Randall ten regulamin caly sobie podaruj.

Rezerwista 03-12-2006 20:16

tlumaczcie sobie co chcecie i jak chcecie. niewielu zna wowe tak dobrze jak ja i powiem wam ze przy tym ile on spedzil czasu na slimach klikajac te pi*****ne klony wlasnorecznie to jestescie tacy mali o:

.

Cygann 03-12-2006 20:53

@up

No to ku**** ja od początku mówię, że to skillowanie na bocie jest moim zdaniem w porządku niech każdy gra jak chce ale regulamin Naction powinien się zmienić lub darujcie go sobie..

Frapper 03-12-2006 21:33

Sobie reportujcie. Na jego skilu slim pada bardzo szybko. Moze ustawia bota ale jest przy kompie? Ja w tym nic zlego nie widze.

Pogwałcenie tibia rules jest chyab wtedy gdy dostanie sie bana/wpis w criminal records.

Cygann 03-12-2006 22:12

@up
Dokładnie.;]

Ziomluuz 03-12-2006 22:25

brak

kur.. jak tak dalej pójdzie to dojdziemy do wniosku, że boty są obowiązkowe:D:/ tzn nie ja <zwolennink stania nad slimami>

tak macie racje jeb.. tibia rules ==>> naction wprowadza nowe zasady

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29.