Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Sent 19-05-2006 20:23

Zanasi mial hacka? zobaczcie jego liste dedow ..

Eldyn 19-05-2006 20:24

@Karol
Zdajce ci sie ze duzo wiesz ale gowno wiesz wiec sie zamknij, nie chodzi mi oto co napisales up o noobie i newbie

Karol 19-05-2006 20:34

Tak? czego nie wiem? wypowiedziaelm sie na temat newbie i noobow + sulechow team. Zaprzeczysz ze Shanoz sharuje? Bez przesady chwalic sie wszystkim na okolo ile to sie ma ownerow a potem zaprzeczac, ze sie nie sharuje to juz przegiecie lol... Jezeli ja nie gram na azurze, a wiem ze on sharuje to chyba cos nie tak, nie? A i chcialbym wiedziec skad wywnioskowales, ze "Zdajce ci sie ze duzo wiesz"? Z tych 2 zdan ktore napisalem o wojnie? Staaary, jak potrafisz oceniac ludzi po 2 zdaniach to idz na psychologie, bo swiatowej klasy psycholog z ciebie moze byc... -.- (to byl sarkazm, dla niekumatych)
@down
Eldyn nadal masz jakies watpliwosci? Ktorys z ownerow Sathana przepowiedzial na forum. Cytujac:"Sathan Bell nie da sie zrobic w *ja
Nie znami takie numery" Jasno z tego mozna wyczytac ze ma wiecej niz jednego ownera, zreszta, to tylko interpretacja powierzchowna, moge sie zalozyc ze ten co to pisal mial na mysli caly sulechow team ale nvm.. ;-) nie mowiac juz o "pszylosci" tfu znaczy sie przyszlosci...

Sathan 19-05-2006 20:38

Sathan Bell nie da sie zrobic w *ja
Nie znami takie numery to bylo zbyt oczywiste ze stalo sie jak stalo. Drazh z dnia na dzien przestawal szanowac swoich memberów.

Jak ty to powiedzales -to draz"serverem benda zondzic 3 osoby" ;] (nawet najwiekszy kozak w 3 nie da rady wiec reszta members zastanwcie sie nad tym kto w pszylosci wpadnie po was :]

Eldyn 19-05-2006 20:48

@Karol
chciales pokazac jaki jestes inteligenty? czy ja gdzies napsialem ze nie sharuje lol.
Gram z bratem i nie musze uzgadniac kto gra na wojnie, na kogo trafi ten gra ja jemu ufam on ufa mi.
A tobie sie zdaje, ze jestes wszystko wiedzacy i zablsyniesz na forum :P:D

Maxxonek 19-05-2006 21:02

Keep it going Sulechów ;D Szkoda, że nie mogę pomóc :( Niestety mój evul palladyn byłby idealnym fragiem. Apropo. Słyszałem Drazik, że jeśli Sulechów ruszy Twoich kolegów to Ty ruszysz low leveli z Sulechowa? Nicki, które podałeś Radzikkowi już raczej nie grają często na Azurze, więc przykro mi. Może z raz się tam wbije, żebyś miał radość z fragowania 40 palka. Hail Sulechów _/

Karol 19-05-2006 21:08

"A tobie sie zdaje, ze jestes wszystko wiedzacy i zablsyniesz na forum"
Zablysnac na forum nie mialem czym, bo to sa prawdy ogolnie znane, a jak sie okazalo - sam sie przyznales - akurat wszystko wiedzialem :> Ciekaw jestem czy cipsoft odwiedza forum fansite'ow.. ;-)

Maxxonek 19-05-2006 21:14

Zastanawiam się tylko jak mu to udowodnią..Ktoś równie dobrze może podszywać się pod Shanoza na forum i mówić takie rzeczy. Myślisz, że taki dowód im wystarczy? Osobiście myślę, że nie. Chyba, że wpadną do Niego do domu i zobaczą jak bracia się zmieniają. Genialne.

Ivul 19-05-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sent
draz obiecywal, traktowal swoich *frajerkow dobrze, a teraz ich wybija .. przypomina mi to pewnego pana o imieniu Adolf zyjacego kilkadziesiat lat temu -.-

Pewnego dnia na statku venore:
21:28 Drazharm: hi
21:28 Drazharm: my name is adolf
21:29 Ivul: naprawde?

co do karolka:
czlowieku nie filozofuj tyle

Gammbler 19-05-2006 21:47

Shanoz na temat szacunku moze sie nie wypowiadaj , zreszta sam wiesz o co biega.

Sent 19-05-2006 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivul
Pewnego dnia na statku venore:
21:28 Drazharm: hi
21:28 Drazharm: my name is adolf
21:29 Ivul: naprawde?

nie rozumiem ..
on to powiedzial bo tak o sobie mysli czy czytal forum? ;>

Kolton 19-05-2006 23:26

Pozdrawiam Boom Fight _/ btw. do tej Naj... Prawdy czy jak mu tam to nigdy nie lizalem dupy draza, bo od lizania dupy ma swoich memberow( napierwszym miejscu Austria/Niemcy, potem turki a na koncu Polacy xD) a co do pewnych ludzi z wanted mam szacunek ale ich nie rozumiem :/

Koniec.

Horrigan 20-05-2006 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler
Shanoz na temat szacunku moze sie nie wypowiadaj , zreszta sam wiesz o co biega.

Jeszcze sie spotkamy, odplace ci sie gamblerku cw.elku za wszystkich moich kumpli :D

Cors Ent 20-05-2006 00:51

Gammbler mała rada na przyszłosc

pytałes mnie co mogłes zrobic jak po ciebie przyszedłem
otorz po tym updacie mozna ludzi przesówac nawet na schodach/ pochylniach w góre i w dół - wystarczyło odsunac mebiego na doł i biec przez tiquande ku wolnosci
troche owned- nie bylscie tam nawet praktycznie trapnieci a 10 min patrzeliscie w mnie smutnymi oczkami i czekaliscie az NG przyjdzie dopełnic dzieła - gz :cup:

tak blisko i tak daleko ;)
wiedza to tez broń B)

Horrigan 20-05-2006 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Gammbler mała rada na przyszłosc

pytałes mnie co mogłes zrobic jak po ciebie przyszedłem
otorz po tym updacie mozna ludzi przesówac nawet na schodach/ pochylniach w góre i w dół - wystarczyło odsunac mebiego na doł i biec przez tiquande ku wolnosci
troche owned- nie bylscie tam nawet praktycznie trapnieci a 10 min patrzeliscie w mnie smutnymi oczkami i czekaliscie az NG przyjdzie dopełnic dzieła - gz :cup:

tak blisko i tak daleko ;)
wiedza to tez broń B)

Echhh, Cors po co to mowiles...
Dzieciak zylby w nieswiadomosci, a tak moze nastepnym razem pomysli :D

Raul de Azura 20-05-2006 02:13

Jak sie podobala moja impreska ??? :D

fea_umarth 20-05-2006 04:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
Jak sie podobala moja impreska ??? :D

telewizor w calosci?
tapety na scianach?

Kolton 20-05-2006 09:29

Jak Tam Damian imprezka sie udała :D Szkoda, że nie przyszedłem :/

Zwieshu 20-05-2006 09:39

Ao Lea May 20 2006, 08:38:21 CET Killed at Level 35 by Michosos i Gimli Ent

Gz dla panow zalosna akcja w moim wykonaniu ^^ jak noobic to na maxa

35 lvldo kolekcji

Mebius 20-05-2006 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu
Ao Lea May 20 2006, 08:38:21 CET Killed at Level 35 by Michosos i Gimli Ent

Gz dla panow zalosna akcja w moim wykonaniu ^^ jak noobic to na maxa

35 lvldo kolekcji

5 bp uh i inne syfy do kolekcji ;) panie Ao Lea

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22.