![]() |
naprawde wielkie gratz panowie
|
Cytuj:
|
Toxo Yeangus
Banished: until Aug 30 2006, 14:41:14 CEST because of advertisement not related to game nie ma to jak senior tutor :D |
Czy ktoś wie za co dokładnie dostał bana Toxo?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zgadnijcie kto gra teraz konda:P???? Konda Gra Teraz Kardear!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a w ogole to toxo mi zalatwi deleta niedlugo xD PS: nie umiecie opowiadac bajek.. heya zaraza! ;D |
Taa juz sobie poexipilem xD heh
Niechce sie kłucic ale z Tego co mi wiadomo to prawda ze kardear ma passy do kondy... Zobaczycie za 2 dni bedzie unbaned heheh tak zawsze jest xP |
Cytuj:
|
17:48 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Wrobel mlody master. He was killed by Grimheim. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja mysle ze to prawda ze Kardear ma passy do Kondy , bo sam kiedys mi Kardear gadal ze chyba bedzie mial passy do Kondy , ale jeszcze nie wie na 100 % , ze jeszcze musi obgadac z Konda
a to bylo chyba jakies 2 tygodnie temu wszystko mozliwe |
Jedni płacą drudzy płaczą… Takie życie…:p
A co do kardeara to chu* niech sobie ma nawet klucze do swojego domu... omg |
Cytuj:
miejsca: 1. moja postac 2. moja postac 3. kasa na miejscu zimpa tak samo bys placil, sam siebie oszukujesz? |
Siema jestem na tym forum nowy , ale mam juz doscy rządów hwl X( .Ja na początku wojny zginolem za tak zwane title "Protected by Lady slodziutka".Prosze rozmawiajmy o Galanie nie o waszych problemach z wartosciami itp.;)
________________ Nie ma to jak Galana Ciągle wojny :crusader: :wiking: |
Cytuj:
A szkoda ze sie na mnie nie rzucili hwl bo bys sie chociaz zastanowil ;( Skoro dla mnie taka wazna kasa i char to dlaczego ani nie gram ani nie sprzedaje , tylko po prostu zostawiam zeby zgnilo? |
Cytuj:
|
Aug 23 2006, 21:31:56 CEST Killed at Level 73 by Xees
and by Roffu No to juz koniec :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |