![]() |
mimo to mogles uniesc sie honorem i nie grac miedzy tymi, na ktorych tak bluzgales itp. pozdrawiam cie i zycze milej gry ;)
|
War Declaration
NVM
nieaktualne ;p |
Cariel GL. :)
|
o.O
EDIT: :(
Btw. o.O Skibolek sie zarejestrował ;D:D |
Cytuj:
|
Net'tius, will be deleted at Jan 10 2007, 09:28:47 CET
Zaloze sie o dsma ze Net'tius oddeletuje chara xD |
Nide Wune hacked
właśnie przez to padłem banished because of excesive unjustified player killing. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a) sprzedac (niepopieram sprzedwania charow ale zawsze lepsze od deletowania) i zarobic pare zł b)pkowac i miec troche zabawy c)czekac na jakas wojne czy cos jesli twoj delete jest spowodowany tym ze wyrzucili cie z serva albo cos w tym typie |
Tak tak, nettius mial 78 ms i go jeszcze deletowal - o.0 <<< jedzie mi tu czolg?
|
Cytuj:
|
Netiusku, mam kilka rad dla ciebie, bo szkoda takiego chara, widzisz defa zaczalem rokowac bo mnei z serwa wyjebali i teraz bardzo w huj tego zaluje :( wiec oddeletuj chara bo pozniej bedzie ci smutno :P a jezeli masz tej postaci dosyc to ja sprzedaj, albo pekuj, albo defrojontko wezmie xD on bierze kazdego chara, tylko musisz sie liczyc z tym ze ci go rozjebie xD ale tez sporo ci za niego zaplaci (pewnie znow kogos ojebie jak koxyla ;) ) Wybor nalezy do ciebie ;)
p.s. szkoda PACC |
@up
"widzisz defa zaczalem rokowac bo mnei z serwa wyjebali i teraz bardzo w huj tego zaluje" dziwne, bo jakoś rozpowiadałeś, że to hack -.- |
NETIUS MYSLI ZE JEST CWANY JAK DAŁ SE DELETE CHARA.
A wy naiwniacy mowicie "nie kasuj "nie rob tego" itp. on na 100% tego chara nie skasuje poniewaz mozna z nim zrobic wiele innych rzeczy jak np tanio sprzedac.Nawet jak nie ma konta na allegro to napewno ktos z rl to kupi jak zaoferuje tanio cene a nie znam czlowieka ktory by nie chcial kilkuset zlotych za cos na czym mu nie zalezy. tak wiec powiem wam tyle nie martwcie o niego :) |
Cytuj:
|
to sie zpoznilem troche a i tak jest tak ja mowilem
takiego chara nie mozna z dymem puscicxD |
powód wszystkiego
Oto dlaczego tak siedzieje na kyrze:Za dużo Polaków na jednym serwie .Na poczatku myślalem ze jak polacy zdominowali serw to bedzie cool. a tu Klapa.Po 5 miesiącachgry miałem hunta od 4 polaków 70+ włąściwie za nic . to jest ten minus .Br leje sie z Pl a Pl dodatkowo ze swoimi.Jakoś nie możemy żyć w zgodzie taki nasz los.....:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:
|
Świeta Prawda : )
|
Cytuj:
myslisz ze w tibi licza sie tylko narodowosci? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |