![]() |
ściągał macro, to ma
/Kosher Pig |
Cytuj:
|
Cytuj:
do usuniecia z powodu hakowania, pewno wysylal jakies dziwne linki na forum albo trade |
Hacker ktory go hacknal wysylal jakies linki na trade.
|
zevs pr0'gamer _/
widzialem na rl jak pada....zal.pl w najczystszej postaci. strapowany wsród krzaczków przez bande 20~lvli _./ Wydaje mi sie ze tego nie zrozumialem...Najpierw, gdy przeczytalem ze Zevs pada na rl, pomyslalem ze dostal wpier...ze go pobili na rl:) Potem skminilem ze ropneli go w kanionie, ale przeciez tam nie ma krzaczkow, a do tego nie padl na 20 lvlach tylko na ludziach z FaGu(FoRu)...Wiec o co chodzi?xD A co do postaw pare dni wczesniej, nie chce mi sie szukac, to nie mialem na mysli deklaracji wojny, tylko napisania postu z wypowiedzia bitwy. /Yours Gotic(Yeeah power ranger super x proevolution zolty wojownik edycja druga rozszerzona) P.S Sorry, ze nie zacytowalem, ale dopiero po edycie skapnelem sie, jak sie cytuje, ale mi sie juz nie chce;P |
Druid Karolka dolaczyl do FoRu -,.-
Eh, i tak najlepiej przewrocili Dracoziusa ^^. @Gotic Roma Nadal nie rozumiem co miales na mysli :o Jeszcze tylko Liama na rooku brakuje.. Plx? |
Cytuj:
szkoda ze dokladnie nie widac z filmiku thora jak zevsik pada, bo moge smialo powiedizec ze to dzieki mojego qzynkowi i jego m wallami fifi sie polozyl ;p |
@Gotic Zedytuj swojego posta, bo zaraz wpadnie taka pala i Cie zbanuje. tak btw. to watpie czy tylko level da Ci wejscie do FoRu :o
|
NIema ktos filmu jak Fifi pada?? Bo z perspektywy Thor Artevy czy jak mu tam nie widać zevsa;]
Link plz?? (NAgrał to ktos wogóle? ;>) |
Cytuj:
for u screen jak zevs pada http://i15.photobucket.com/albums/a3...zevs-dead1.jpg |
m wall \/ i /\ mojego kuzyna, cialo female < od zevsa, to wlasnie on.
acha..i myslisz ze skad for wiedzial ze zevs trapped, jak oni tego nie widzieli? oO to bylo tak...chodzi zevsik na kozaku...nagle wjechal w krzaczki, noobki wyczuly i go trapped, na vent poszedl cynk ze zevs trapped, rom panika, zaczyna zabijac noobków którzy go trapuja ( tak pz locka zrobila justys~), padlo z 3-4 osoby, na miejsce noobka który trapowal zevsa wbil cromak, wiecej nie widzialem bo kuzyn sie polozyl ;p. |
Fifi bardzo ladnie robi pg B)
Oct 18 2006, 09:35:20 CEST Died at Level 141 by a vampire Oct 16 2006, 17:23:00 CEST Killed at Level 142 by Mastro Scue and by Thalvion |
xD
Jedno pytanie: Bractwo Feniksa uczestniczy w wojnie? ;p Riptur wbil 100. |
Cytuj:
(btw. jak ktos sie bedzie pytal po co buzki to po to żeby nabić te 10 znaków) <--ktore i tak tu wbijam ;p |
Heh, gratz dla FoR'u ;) Mam na dzieje, ze RoM sie odegra. Dla RoM'u rowniez gratuluje wbiciu paru fragow. Tylko nie podoba mi sie, ze neutralne osoby padaja.B)
|
Cytuj:
Oct 18 2006, 14:42:04 CEST Killed at Level 113 by Liam darkcrosser and by Zevs Mighty Thunder _./ ROM! Pozdrofienia dla nekromanteczka mojego ólóbionego modka:D |
Cytuj:
Szybka odpowiedz, ze strony RoM'u. :] |
21:33 You see a dead human (Vol:10). You recognize Artek Kason. He was killed by Gruzin bro'war.
|
ehh..kocham ten widok !
Wielki rom, zwyczajnie s*******a i robi mass TP Byle tylko zaliczyc jednego fraga ze sneak'a i cieszyc jape na forum _./ ale na open to juz za bardzo nie maja jaj wyjsc. |
@up
Każdy ma swój sposóbw walki, jak bys ty tak przegrywał to bys nie robił czegos takiego?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |