![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Freddd dziwnym trafem tuz przed sam± wojn± miałe¶ hacka.. Scared, Scared, Scared? :o
Axel nawet nie bedzie mogł pobloczyc mojemu noob charowi bugów |
Cytuj:
|
Apr 21 2007, 22:29:13 CEST
Skullita Killed at Level 103 by Untora and by Dudus Bambus No no w końcu co¶ ruszyło. |
Ayako Tai
Apr 22 2007, 01:20:17 CEST Killed at Level 83 by Gladast and by Adavendor |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw: Allken dostales bana za to ze napisales na forum, ze sprzedaje konto? Tak konfidentom bywa:D |
No to druga strona medalu:
Sara grim Apr 22 2007, 01:37:41 CEST Killed at Level 100 by Xuva Malice |
Cytuj:
Próba zrobicia trapa w tombie sie nie udala :/ |
btw pozdrawiam Xazeza który srał w majtki maj±c trapa w veno.. Kolo spanikowal i zrobil evul pk.. zabil 4 nasze noob chary (wbil rsa) ale spierdolil z trapa ;/
|
Urza Wander wysłałem ci bp m wali do dp w veno
|
I znowu mnie zabili :/ co ja im robie :(( padlem od ue combo ss. Ludzie robcie cos a nie polacy siedza ciagle ofline a swe chodza i kazdego zabijaja
Demon Ahmet : Apr 22 2007, 15:16:15 CEST Killed at Level 67 by Mitzum SS z Trapa http://s150.photobucket.com/albums/s...DemonAhmet.jpg Spear Of Honor: ( byl w guild przez 30 min ) Apr 22 2007, 15:03:23 CEST Killed at Level 42 by Zulin theseius and by Hulabaloo Ludzi oni nie bija duzych lvli tylko chca zniechecic male lvle |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOL
Nie wychodzcie z pz jak nas nie ma... dobrze wiecie ze my nie mozemy dopu¶cić do open battle bo inaczej nie mamy szans :( |
Cytuj:
|
Fuck Wizo daywalker padl :/
Hes faster than evil! |
To chyba dobrze że Wizo padł :P Ja nienawidze Daywalkerów bo Bob Daywalker i Bo daywalker mnie hunc± :P No i jescze ten ich kolega Dart Supra ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |