Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Kiełek 04-01-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast (Post 1173640)
@up
Paulina najpierw sapała do Volcan Dracon za ubicie jakiegos tam jej/go znajomego ktorego rowniez i ja ubilem, potem sapala do mnei a na koncu zaatakowal/a Ayaka (mojego rl) co przeważyło szale. Potem smigał/a po carlin az w koncu trapnelismy ją (Ja, Elite Kurhax i Ayak) w pomieszczeniu na polnoc od statku w carlin, eh, gdyby moje m walle trzymały dłużej =)

Phoenix wiesz ze to widzialem noob charem:)
a właśnie czego Huxy szuka w Carlin? Hmm... nowemu ownerowi się chyba nudzi

@offtopic
a tak wogóle to ładne bursty wchodziły:D

Phoenix_Vast 04-01-2007 20:45

Właśnie tłuke guardy, 220k expa zrzuciłem na deadzie :|
Szczęście że moje 'plecy' sie pofatygowąły
Napisz do mnei w grze czasem =)
A to zajscie z Pauliną, było tak jak ja opisałem;<
Ayak nawet burstow nie ma, pierwszy raz na skullu byl w zyciu chyba xD
Najbardziej peacefull player na swiecie chyba - gosh :|

~MM

Trai'ler 04-01-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1173502)
@bartez terrorysta
Cytuj:

po ciężkich poszukiwaniach dotarłem do pierwszego ownera, a ty którym byłeś? :>
nie wiem którym byłem dużo ich było ;q
wiem że dostałem tego chara od kumpla z rl i sobie nim pkowałem

Cytuj:

@paulina roostar
Jan 04 2007, 01:13:10 CET Killed at Level 52 by Viffarn

;o szybko xD

a co do Viffarna gadałem z nim ,powiedział że paulinka pokazywała mu 250k ~które komuś ukradła :p

Cytuj:

wg mnie to i tak mało i jakiś h-lvl powinien sie ją zająć
powiedzmy że ja już pokrótce załatwiłem tą sprawe

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1173831)
Phoenix wiesz ze to widzialem noob charem:)
a właśnie czego Huxy szuka w Carlin? Hmm... nowemu ownerowi się chyba nudzi

@offtopic
a tak wogóle to ładne bursty wchodziły:D

też tam byłem ;q , to ty mi powiedziałeś że phoenix z ekipą szukają mnie ?

@huxy - new owner bardziej psychiczny niż stary ;S , ja go co chwile w carlin widze chyba na ghostlandzie expi :baby:

@Phoenix_Vast

wiesz co ? mogłem wam wtedy pomóc ją zabić przed domkiem :s nie było by problemu a teraz to jest meksyk z nią 8o

Phoenix_Vast 04-01-2007 21:56

Ano mogles...:|

Arra 05-01-2007 00:24

omg viffarna nikt nie ojebal na 250k tylko on mowil ze ona mu pokazywala 250k bo ojeb**ła jakiegos typa na 500k~ i ma hunta 4ever

Trai'ler 05-01-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arra (Post 1174367)
omg viffarna nikt nie ojebal na 250k tylko on mowil ze ona mu pokazywala 250k bo ojeb**ła jakiegos typa na 500k~ i ma hunta 4ever

no to omg sorry skoro było tak jak mówisz , tylko że Viffarn mi powiedział 'She thief 250k ' więc zrozumiałem to jak zrozumiałem :confused:

about tych kradziezy to ja straciłem dsm (80k) , pee'ro ojebała na 400k ~ , shark'blade chciała zwinać bohy ale sie jej nie udało :S

kulka1991 05-01-2007 07:43

Jeżeli tyle zarobiła to w jaki sposób? Co daliście jej pod nogi DSM? czy jak? wytłumaczcie mi.

Phoenix_Vast 05-01-2007 07:48

to było coś w stylu daj zrobic ssa
najpierw poprosila a raczej poprosil bo to facet (i juz ma new owna xd) o boh, po czym oddal boh i mowil ze ssa z dsm by chcial - a tego juz nie oddal
Dziś payment time xDXDXDXDXDXD
spadam na testy bb~~

MM

Valard 05-01-2007 08:20

Brak mi słów...Dawać komuś rzeczy na screena -.- Pozazdrościć sprytu niektórym, a może jeszcze stosował/a taką technikę, że kładzie swoją broń na glebie i pisze: "pokaż swoją", jak się na to nabraliście to ja przepraszam, ale Paulina trafiła na odpowiednie osoby. To na tyle, a czy przypadkiem nowy owner Huxiego to nie Acca ?? =>

kulka1991 05-01-2007 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valard (Post 1174501)
Brak mi słów...Dawać komuś rzeczy na screena -.- Pozazdrościć sprytu niektórym, a może jeszcze stosował/a taką technikę, że kładzie swoją broń na glebie i pisze: "pokaż swoją", jak się na to nabraliście to ja przepraszam, ale Paulina trafiła na odpowiednie osoby. To na tyle, a czy przypadkiem nowy owner Huxiego to nie Acca ?? =>

podobno tak

Phoenix_Vast 05-01-2007 10:50

Nie acca ;>
napisal bym na forum ale wiecie zapewne jak to sie moze dla mnie skonczyc :rolleyes:
a ze w niedziele kce 58 to co najwyzej moge w grze zdradzic :p

Trai'ler 05-01-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kulka1991 (Post 1174465)
Jeżeli tyle zarobiła to w jaki sposób? Co daliście jej pod nogi DSM? czy jak? wytłumaczcie mi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast (Post 1174470)
to było coś w stylu daj zrobic ssa
najpierw poprosila a raczej poprosil bo to facet (i juz ma new owna xd) o boh, po czym oddal boh i mowil ze ssa z dsm by chcial - a tego juz nie oddal

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valard

Więc tak , każdy popełnia błędy ja ucierpiałem przez to że zaufałem (wtedy grała jeszcze ona na zmiane z jej bratem) , zacznijmy całą historię od poczatku. Znałem ją z tydzień , wydawała się fajną osobą , przez pare dni często gadaliśmy etc. Doszło do tego że nawet pożyczyła mi Bohy na pare dni na noob chara ... Dawała mi swoje eq etc. Więc wydawało mi się że jest spoko , szczególnie że sporo osób (medium , h - lvl ) miały ją w commentach że jest best friend etc ... Ogólnie chciałem się z nią zaprzyjaźnić bo wydawała się spoko dziewczyną. Potem pewnego dnia :s zaprosiłem ją do domku (tzn. ona chciała , wydało mi się to podejrzane więc schowałem cenniejsze itemy , min. dsm ~~~) dałem jej inva , pobiegała sobie po domku , i poprosiła mnie o Bohy do screen shota 'bo chciała pokazać koleżance' , dałem jej , po chwili oddała i luzik , pomyślałem że skoro oddała to spoko można jej zaufać , za chwile poprosiła o bohy + dsm , pomyślałem sobie że skoro oddała bohy to dsm też odda ' a ja usłyszałem tylko 'cya' . Pomyślałem że robi sobie jaja , ale to nie było tak... Za chwile napisała mi na priv , że szkoda jej mnie , przykro jej i że przeprasza za to co zrobiła ale kończy już z tibią i chce zarobić :s , wysłała mi bohy (moje) w ramach 'przeprosin' bo było 'jej mnie żal'. Potem pauliną rookstar grał albo jej brat albo jakiś owner i okradał innych . No i historia tak sie skończyła że jestem dsm w dupe :S

i koniec tej pięknej histori , oraz mojego zaufania do ludzi przez które straciłem dsm (ofc są wyjątki)
http://www.davethewave.co.uk/mary-mu.../the%20end.jpg

Kiełek 05-01-2007 15:41

@up
;<
ale i tak jej się dostanie:evul:
@huxy
czy ajax czy ktoś inny, to i tak nie zmienia faktu że większa ciota niż poprzedni ownerzy...

evilKRIK 05-01-2007 18:45

Lai'ler;] my się chyba znamy, jak ta, to mówiłem ci co w najblizszym czasie Pauline czeka. Godhammer i Ja mamy juz jej dosyć, i Phoenix Vast moze byś poszedł z nami sie z Pauliną pobawić?
Pozdro dla ziomów i reszty ludzi dobrej woli ;p

myanato 05-01-2007 20:26

ja sie zglaszam;p

Phoenix_Vast 05-01-2007 21:13

Nakręciłem [CHAR]Laubau[/CHAR]a na nią :>

a tak btw
20:20 Warning! The murder of Napier-dalacz was not justified.
koles bił mojego kumpla to go zabiłem, a loot był konkret a mianowicie Boots of haste :)

eloelo520 05-01-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast (Post 1175923)
koles bił mojego kumpla to go zabiłem, a loot był konkret a mianowicie Boots of haste :)

urosl ci wacek dziecko?

Lisu 05-01-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast (Post 1175923)
Nakręciłem [CHAR]Laubau[/CHAR]a na nią :>

a tak btw

Ona/on czy ono juz i tak ma przechlapane, nie wiem po co mieszac w to jescze Lubo.... Sam nie dasz rady?

@Btw... Duzo zwastowales na tego 26 sorka? Zwróciło Ci się??

Galdi 05-01-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1176051)
urosl ci wacek dziecko?

Stfu.

A tak wogole to nie mam hanta i nie random pkuje, a joven ma rsa tak jak ja!

evilKRIK 05-01-2007 22:54

Wot?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1176051)
urosl ci wacek dziecko?

Stary, ty pewno bohów nigdy w ręku nie miałeś to się nie udzielaj
Filip Gz Loocika z naaba

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41.