![]() |
Cytuj:
a właśnie czego Huxy szuka w Carlin? Hmm... nowemu ownerowi się chyba nudzi @offtopic a tak wogóle to ładne bursty wchodziły:D |
Właśnie tłuke guardy, 220k expa zrzuciłem na deadzie :|
Szczęście że moje 'plecy' sie pofatygowąły Napisz do mnei w grze czasem =) A to zajscie z Pauliną, było tak jak ja opisałem;< Ayak nawet burstow nie ma, pierwszy raz na skullu byl w zyciu chyba xD Najbardziej peacefull player na swiecie chyba - gosh :| ~MM |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@huxy - new owner bardziej psychiczny niż stary ;S , ja go co chwile w carlin widze chyba na ghostlandzie expi :baby: @Phoenix_Vast wiesz co ? mogłem wam wtedy pomóc ją zabić przed domkiem :s nie było by problemu a teraz to jest meksyk z nią 8o |
Ano mogles...:|
|
omg viffarna nikt nie ojebal na 250k tylko on mowil ze ona mu pokazywala 250k bo ojeb**ła jakiegos typa na 500k~ i ma hunta 4ever
|
Cytuj:
no to omg sorry skoro było tak jak mówisz , tylko że Viffarn mi powiedział 'She thief 250k ' więc zrozumiałem to jak zrozumiałem :confused: about tych kradziezy to ja straciłem dsm (80k) , pee'ro ojebała na 400k ~ , shark'blade chciała zwinać bohy ale sie jej nie udało :S |
Jeżeli tyle zarobiła to w jaki sposób? Co daliście jej pod nogi DSM? czy jak? wytłumaczcie mi.
|
to było coś w stylu daj zrobic ssa
najpierw poprosila a raczej poprosil bo to facet (i juz ma new owna xd) o boh, po czym oddal boh i mowil ze ssa z dsm by chcial - a tego juz nie oddal Dziś payment time xDXDXDXDXDXD spadam na testy bb~~ MM |
Brak mi słów...Dawać komuś rzeczy na screena -.- Pozazdrościć sprytu niektórym, a może jeszcze stosował/a taką technikę, że kładzie swoją broń na glebie i pisze: "pokaż swoją", jak się na to nabraliście to ja przepraszam, ale Paulina trafiła na odpowiednie osoby. To na tyle, a czy przypadkiem nowy owner Huxiego to nie Acca ?? =>
|
Cytuj:
|
Nie acca ;>
napisal bym na forum ale wiecie zapewne jak to sie moze dla mnie skonczyc :rolleyes: a ze w niedziele kce 58 to co najwyzej moge w grze zdradzic :p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
i koniec tej pięknej histori , oraz mojego zaufania do ludzi przez które straciłem dsm (ofc są wyjątki) http://www.davethewave.co.uk/mary-mu.../the%20end.jpg |
@up
;< ale i tak jej się dostanie:evul: @huxy czy ajax czy ktoś inny, to i tak nie zmienia faktu że większa ciota niż poprzedni ownerzy... |
Lai'ler;] my się chyba znamy, jak ta, to mówiłem ci co w najblizszym czasie Pauline czeka. Godhammer i Ja mamy juz jej dosyć, i Phoenix Vast moze byś poszedł z nami sie z Pauliną pobawić?
Pozdro dla ziomów i reszty ludzi dobrej woli ;p |
ja sie zglaszam;p
|
Nakręciłem [CHAR]Laubau[/CHAR]a na nią :>
a tak btw 20:20 Warning! The murder of Napier-dalacz was not justified. koles bił mojego kumpla to go zabiłem, a loot był konkret a mianowicie Boots of haste :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ona/on czy ono juz i tak ma przechlapane, nie wiem po co mieszac w to jescze Lubo.... Sam nie dasz rady? @Btw... Duzo zwastowales na tego 26 sorka? Zwróciło Ci się?? |
Cytuj:
A tak wogole to nie mam hanta i nie random pkuje, a joven ma rsa tak jak ja! |
Wot?
Cytuj:
Filip Gz Loocika z naaba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |