![]() |
@Gotic
Raul sie na ciebie uwziol ;D Ale odrazu nie musiales zdradzac wszystkim swojego zlowieszczego planu zaspamowania tego forum xD pewnie zaniedlugo tez zostany o to posadzony no ale coz bywa :P @Topic Fast'molt deleted :( (jestem z toba Gotic;p) A tak na marginesie to kiedy pomozesz mi sie zmienic dalej mi nie odpowiedziales na to pytanie :D |
Cytuj:
No coz, moj drogi rzezimieszku, musisz zmieni swoje nastawienie do swiata, zaczac wachac kwiatki, zyc w zgodzie z przyroda (jak te pierdolone harcerzyki), zaczac przeprowadzac staruszki przez ulice, potem przyjdzie kolej na cos trudniejszego: zaprzyjaznisz sie z Elomem, pokazesz mu jak to jest miec kolegow. Jezeli to zrobisz staniesz sie meznym, dzielnym i odwaznym plackiem. Bedziesz mogl zostac ministrantem i ksiadz bedzie pokazywal Ci ptaszka. Mysle, ze to wystarczy. Jak i sie podobaja moje wskazowki? @Topic Gruzin~ 100 lev brawo! |
Tvn vs Sejm
0:3 gratz!! :cup: @Topic: Zevs Mighty Thunder gratz 2 lvl !! :D __________________________________________________ _ Gotic Hanys jestem z wami !! :p |
Cytuj:
Ministrantem bylem harcerzem tez mowiac szczerze jestem swietym dzieckiem xD jeszce tylko brakuje mi abstynenci alkoholowej i bedzie git ;D. Teraz sie posune o krok dalej Elom zostaniesz moim przyjacielem ??;) I jak myslisz mam szanse zostac plackiem z aurey??:D @Topic Cromak 100+ nic tylko gratulowac xD |
Cytuj:
Moim zdaniem nie ma nic gorszego od harcerstwa :( @Topic Mastro Scue gratz 100 :* |
aż tak kurwa wam się nudzi w te wakacje i musicie spamowac forum ? Nie macie kolegów w rl ? nikt was nie lubi ze tu 24/7 jesteście i spamujecie ?
|
Nie posądzaj ich o bycie ludźmi pokroju Eloma :(
|
@huggae
a Ty co na dworze 24/7 jesteś? Wyluzuj stary.. Przeszkadza Ci to, to nie odwiedzaj forum i proste? Tak wogóle, to chciałeś przykozaczyć, że masz kolegów? łał Zapoznasz mnie ze swoimi kolegami? pls |
Izmoks lvl 100 Gz
Ragafewee 82 gz |
@Topic
Opuścili Rookgard! Brawa dla nich! : Seru Migona Yogo'Assasin Master Pucinho Acydeus Nema Pheris Acon Nicolas Uzumaki Naruto Simon Shezenath Gargulcowy Balet Master Xandaxor Roadmaster Trix X( ;);););););););):cup:;);););););) X( |
Może to nie jest najnowsza wiadomość ale [CHAR]Colo Rogat[/CHAR] dołączył do FAG'u
|
@up
Tak, Sandersson również. ;) @ Oni walczą na Rook'u! Gl Lord Olimpus Nikon Ston Izzy Night Daj Mace Desuky Slodka Dziewezyna Życzmy im, aby wyszli z tych walk zwycięsko! I opuścili tę jakże niebezpieczną wyspę! |
Cytuj:
Tak to nie jest najnowsza wiadomsc B) |
hmm. wie ktos kiedy bedzie update ?? 8o
|
Jak sie nauczysz edytować posty.
|
Cytuj:
Nikt tu nie siedzi 24/h. Nikt tu nie spamuje tylko kulturalnie konwersuje. :) Z kad wiesz ze spamujemy, moze ty siedzisz 24/h? Pozdrówka dla twojego grona kolegow na rownym poziomie inteligencji! |
Cytuj:
naucz sie czytac .. paja paja mu?? X( |
Cytuj:
dokladnie, bo wiesz ...ja czasem sobie wieczorem poplakuje :( Wyplakuje sie w mojego misia, nazwalem go elom bo tez jest pusty w srodku i jest moim przydupasem, a takze spi na podlodze. a tak w ogole Twoj post jest spammem. @Topic no coz... ubiegli mnie z najnowszymi wydarzeniami:( A wiecie, ze podobno maja wprowadzic "drzóngle"? Bedzie sie nazywala Tiquanda! To dot. update'a. A co do Aurei, GRATZ ...hmm ... gratz Elom 94!! |
Cytuj:
|
@G_o_t_i_c:
dasz mi swoj numerek?? (stainika) |
Cytuj:
@Topic Vladek 100 gratz! |
Cytuj:
@topic Na Rookgard'zie nadal trwa walka o przetrwanie! @Gotic Tak tak, ponoć nawet mają być nowe potwory. Prawdopodobnie jaszczurki i małpki! ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Hellah 100 gratz! |
@Kakalaka222:
taki zarcik ;p |
Cytuj:
@Topic ... Zaczela sie wojna niedawno Zorros vs. Valiants(?) |
Cytuj:
Inmates vs Valiants. Zorros z Aftermathem walczylo albo Romem |
Power Puff Girls Dolaczyli do wojny
|
@Topic
Sarandi deleted :( UH master Black Drgaon, Legend never die |
Cytuj:
|
Jedziemy z tym koksem moze uda nam sie dojechac do 200 strony naszego malutkiego spamiku.
@Topic Pikapo gz 100 @off Podobno w update maja zrobic mostek na drodze do venore zeby nie lurowac gs co o tym sadzicie dobry to pomysl??:) Pozwolilem sobie zrobic nowa sonde. Biegiem mi tam glosowac :D |
Cytuj:
@Hanys, jakiego znowu spamiku? @Topic Yeeah wreszcie!! Gratz Ozur 100! |
Na aurea powstal char o nicku Vesz ciekawe czy to mozliwe aby dawny owner Zevsa robil nowego chara?
|
A no zadnego wiesz to chyba byly jakeis moje wymysly przeciez tutaj same
wydarzenie z aurey sa;d Chyba zaden swiat nie jest tak ciekawy ja ten gdzie w ciagu jednego dnia 20 osob wbija 100 lvl;d ZROBILEM SONDE GLOSOWAC W NIEJ I TO JUZ:D |
Cytuj:
Z tym mostkiem to dobry pomysl juz nie bedzie lurwania X( |
Pisze sie lurowania ;)
Ale nikt nie jest nie omylny wiec wybaczymy ci ten wystepek ;) @Topic Larus Romar gz 100 :* |
Thx ;-)
@Topic Vanhalo deleted ;-( |
Ale Cipy to chamy!! Wprowadzili łamiące się speary!!!!111one one
I tak btw. Cromak! Co się nie chwalisz 100 lev? o0 Gratz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |