![]() |
Archin aka acc buyer # Xouroni died.
|
[CHAR]Madeverkus[/CHAR]
Oct 10 2007, 21:22:47 CEST Killed at Level 87 by Musowezit and by Mamdino Nasze nooby też umieja siekać :D |
Cytuj:
|
[CHAR]Degrand[/CHAR]
Oct 11 2007, 16:52:02 CEST Killed at Level 133 by Waxxi and by Xertizo [CHAR]Nieto Histo[/CHAR] Oct 11 2007, 16:49:32 CEST Killed at Level 105 by Nifox Zefrius and by Gnir'Hawk [CHAR]Lurht[/CHAR] Oct 11 2007, 16:53:48 CEST Killed at Level 108 by Xouroni and by Alith Takilbya [CHAR]Vito Genovese[/CHAR] Oct 11 2007, 16:49:21 CEST Killed at Level 115 by Evo'Hawk and by Archin [CHAR]Ferlig[/CHAR] Oct 11 2007, 16:49:39 CEST Killed at Level 71 by Rine and by Gnir'Hawk [CHAR]Anthanatos[/CHAR] Oct 11 2007, 16:50:21 CEST Killed at Level 80 by Kiroy Wind and by Memy Chemics [CHAR]Kleyton[/CHAR] Oct 11 2007, 16:52:57 CEST Killed at Level 150 by Waxxi and by Alptug I to chyba all sry jak kogoś przegapiłem ; P [CHAR]Litheld[/CHAR] Oct 11 2007, 20:08:58 CEST Killed at Level 137 by Gnir'Hawk |
sprawdz date kiedy padl ten Kero Yama ^^
filmy: http://www.***********.com/181119908.html - Hayalet view http://rapidshare.com/files/61825526/frooosts.rec.html - Yunichi view http://www.***********.com/144872418.html - Waxxi view w miejsce ****** wstawcie speedy.share bez kropki w srodku |
Dzis nadszedl blogoslawiony dzien dla LTK! Palec bozy dotknol i szwedow. Zawsze mowilem, nie bic archina, shandowa! I co? Tylko zabili Archina i sami popadali, Bog czuwa, powiadam wam, Bog czuwa! I to jeszcze nie koniec, nie koniec, zbieram swa moc, wiec bujcie sie NG!! :evul:
|
wez czlowieku wy*******aj z tym nickiem z tego forum kupiles chara i sie utozsamiasz z osoba ktora nim grala nie masz nawet pojecia o znaczenia tego nicku . tak juz nie bedziemy bili goscia ktory na mc blokuje most na frostach i kupil chara za 600 euro i ufa gosciowi z ktorym gadal 10 razy . jestes fajny . tak bog nas pokaral za zle zachowanie. wlasnie slyszalem ze Cie pingujemy. ciekawy news.
btw gz akcji ps. ja sie boje o twoja ocene z polskiego. |
A ty co korwa myslisz? ze jestes lepszy? odjebaj sie lepiej, przynajmniej mnie stac, ja mam instynkt i wiem dobrze jakim ludziom ufac a jakim nie i powiem ci ze archin to teraz moja postac i napewno mnie nie haknie bo to spoko ziom jest. ja walcze i mam honor a ty odeszedles do ng jak sie polacy poczebowali, nie zaslugujesz na respect!!!
|
gowno wiesz o histori obsidi bylem z polakami bo musialem a nie ze chcialem. wiesz mnie tez stac ale nie jestem takim retartem zeby kupowac chary od ludzi po stracie 4?
ps. juz zebrales swoje sily ?D:D:D: Oct 11 2007, 21:05:57 CEST Died at Level 157 by a frost dragon |
a co cie obchdzi czy kupilem czy nie? ja zawsze jestem z polakami, mam honor, ty nawet na respect nie zaslugujesz buraku. tibia to moje zycie i zrobie dla niej wszystko, wole se kupic chara niz palic ziola jak ty.
BTW byl masskick noobie. Zbieram moc i jeszcze zobaczysz, ja przynajmniej nie daje passow przyjaciolom jak ty mannowowi zeby mnie on zrookowal, jak moj bro gerlimo mnie hancil to mialem honor i sam to zrobilem |
Siema Archin prawdziwy tutaj
@ Archin dlaczego podszywasz sie podemnie ? i wypisujesz glupoty, uzywajac slow ktorych uzylem w przeszlosci ? Widze ze jestem twoim idolem, jesli chcesz sie spotkac ze mna w RL i zrobic z emna zdjecie, 30k/svargrond BTW ja pephyego szanuje niewazne ze teraz jestem w nim w wojnie. Wiec "Archin" jesli mnie udajesz to pamietaj ze ja mam jakas kulture, ofc tylko do tych ktorych darzę szacunkiem. Kto sie podemnie podszywa? K? N? -_- |
Cytuj:
|
LOL! Co sciemniasz koles? ja sie podszywam? chyba nie wiesz co mowisz... ze niby ty od Geila chara kupiles? shandowsky?
btw, k? n? wyjasnisz? |
kurwa korzenioj weź s*******aj kupiłeś chara i myślisz że jestes bogiem te wszystkie twoje teksty na trade jak się logujesz swoimi prawie rooknietymi charami na trade: BACK SHANDOW BACK
wy*******aj! |
ja mam to czego tobie brakuje, honor! xD
|
@ duger
te texty to dla beki byly keidsy na trade xD @ Archin ale ci sie nudzi, siedzicie teraz na kanale gdzie nie mam dostepu i sie podniecacie N... wez orgazmu nie dostan. A po tobie K czy tam M sie nie spodziewalem ze falszywy jestes taki. Macie cos do mnie, powiedzcie to mi. -_- Zastanowcie sie lol |
Nadal nie rozumiem twoich skrotow, moze bys wyjasnil playerom? i skoncz mnie udawac bo ci to nie wychodzi, az tak mnie wielbisz ze sie pode mnie podszywasz?
|
Ah te dzieci :(
a tak btw shandowsky czy archin , ktory to sylwester (shandow) xD? bo sie zgubilem szczerze mowiac po tych postach ;p ps. zielak~ kocham te zdanie "ja bylem z polakami bo musialem xD" jakbysmy do czegos cie zmuszali ;x |
@ Wszyscy up
Ale, że Dudka na Mundial nie wzieli ?? |
Nie ma to jak Tibia.pl, zawsze poprawi humor :D:D
!szandou roks! Szanowny panie K. czy tam M. przestancie, co? |
za co general padl ?
/pyro |
Cytuj:
wiesz knak jak masz na mysli mnie to chyba sie pomyliles :) bo ja wyroslem z takich zabaw bo ja shandowowi powiedzialem co o nim mysle i on wie co i jak ale jest miedzy nami spokoj :confused: ps. wiesz w przeciwiestwie do ciebie knak to ja zmadrzalem bo ty jestes dalej taki zadziorny jak byles a ja sobie dalem spokoj bo nie ma co sobie nerwow szargac ... |
@Fin'er
No popatrz nie wzięli Dudka... Ale se do Realu poszedł ^^ |
Wogole nie pisalem tutaj juz dluzszy czas, i to co czytam tutaj to mnie przeraża.
Shandow czy jak ci tam w rl zamiast nastepnego chara w tibii, wez zainwestuj te pieniadze w wizyte u psychiatry jakiegos renomowanego, wiesz moze jeszcze nie jest za pozno dla ciebie. Pozdrawiam |
haha knaak zostales wezwany do debaty z matim ahaha ;D
i tak nie zapomne twojej ostatniej gadki z gawronem na vencie ;D btw podczas niej mowiles ze sie nie wyplacisz itd a tu jednak hhehe jak to sie wszystko zmienia co nie?:D a ze mati wydoroslal to 100% prawdy :D:*** MATI ROX :* :D a co do szandola to mysle ze lukasz ma racje ;) psychiatra jest dla ciebie jak najbardziej wskazany :D |
@ Lord Włodek
Taak :D Dudek rządzi :D Ale pewnie mu tam dobrze... Hmmm jak to się mówi ? Życie jak w Madrycie ? :P Btw. Co do Shadowa. Moim zdaniem to jego sprawa na co wydaje swoje pieniądze. Po to pracuje cały miesiąc, żeby potem wydać. Jeden woli przewalić pół wypłaty na alkohol i imprezki, drugi woli pograć w totolotka, trzeci woli zatankować do samochodu 5 pełnych baków paliwa etc. Shandow woli wydać to na Tibie i myśle że ma do tego pełne prawo. A to czy źle zrobił kupując Archina jak to określił Pephy. Oczywiście no offence, ale wydaje mi się że Shadow nie pojechał do Holandii nie przystawił noża do gardła Archinowi i nie powiedział : Masz tu 600 Euro i dawaj mi Twoją postać. Archin chciał sprzedać, Shandow miał kasę i w taki sposób mamy to co mamy :) |
Mati wydoroslales to moze jeszcze bys sie nauczyl pisac. Ty jestes ostatnia osoba, ktora moze gadac o rl life. No chyba ze rl life nazywasz dostaniem w pierdol od "kolegow" ze szkoly ktorzy ci nie podaja reki?
Ja sobie nigdy nerwow nie szargalem grajac w Tibie, nie wiem jak to z toba bylo, ale jezeli Ci to przeszlo to bardzo sie ciesze. Ja nigdy nie mialem takich problemow jak ty. Nigdy nie okradalem dzieci na postacie etc. @skorup Nie bede prowadzil tutaj debaty, jak chce to niech napisze w grze, bo jak przychodzi na ventrilo to sie nigdy nie odzywa :( (rzadko przychodzi ale sie zdarza). hf :D |
jak tam matiego nie lubie ale trzeba powiedziec ze wydoroslal :)
jakos taki cichy i spokojny sie zrobil :D nie nie zmuszaliscie mnie ale jakos o dupcie musialem powalczyc. oj panowie nie wiem o co wy sie klucicie jedni wola spalic blanta a inni wola 15 k w tibi jeden woli zimnego zywca a drugi dragon shielda , no taka jest kolej rzeczy , Ty wolisz ciepla szparke on woli zdechlego frost draga no ale co zrobic. MihaU Alith Oct 12 2007, 14:12:02 CEST Killed at Level 141 by Dorpaz and by Atharius |
Alith Takilbya
Oct 12 2007, 14:12:02 CEST Killed at Level 141 by Dorpaz and by Atharius Moze nie umiem robic tak jak wy ze jak kliknie sie na ikonke alitha~ to sie pokaze jego postac ale zawsze xd |
nvm jednak nie umiem :D:D
|
Cytuj:
rl=real life haha RL LIFE ? XD :D btw i co masz do tego ze dostałem ? sie buja sie ma. Moze i dobrze? dzieki takim sytuacjom mozna wiele zrozumiec , ale nie zapomne nigdy jak twoi rl stawiali na burasa ktory mial cie napier*** haha :>ja dawalem 50k ze tego nie zrobi xD! |
double post
|
Cytuj:
zielaq wiesz ze nigdy nic do Ciebie nie mialem ;p ale czasami :baby: bylem zly jak przychodziles napieprzony na venta 8o |
[char]Alith Takilbya[/char]
|
sorry za taki malutenki offtopic ale
15:00 Madik [86]: 14:58 New record: 633 players are logged in. 15:01 Reign Brigner [31]: 17:11 New record: 633 players are logged in. 15:01 Nubzeror [39]: ;d kurwa GZ 15:01 Sairi [39]: 15:00 New record: 633 players are logged in.15:00 New record: 633 players are logged in.15:00 New record: 633 players are logged in.15:00 New record: 633 players arelogged in.15:00 New record: 633 players are logged in.15:00 New record: 633 players are l 15:01 Blumiq [7]: SELL BLUE ROBE AND BOOTS OF HASTEand vampire shieldVENORE> 15:01 Sir Niewiadomz [35]: 15:00 New record: 633 players are logged in. 15:01 Seanpoletz [33]: 15:00 New record: 633 players are logged in. 15:01 Jarzbool [55]: 15:00 New record: 633 players are logged in. 15:01 Ster Glia [34]: xD 15:01 Silent-Fighter [28]: New record: 633 players are logged in. 15:01 Malkocoglu Mehmet Pasa [25]: 16:00 New record: 633 players are logged in. 15:01 Dardth Kavi [19]: New record: 633 players are logged in. 15:01 Zariv [59]: 14:00 633 players recived this message too. 15:01 Kamy Skaizzo [32]: 15:00 New record: 633 players are logged in. 15:01 Mania'Shah [68]: Congratz obzidia !! 15:01 Verh Steel [43]: 15:00 New record: 633 players are logged in. gratz ah ten spam |
Cytuj:
Przez ciebie Buras namawial mnie 3 dni zebysmy zrobili fotke jak mnie bije, ktora bedzie mogl dac wam aby zarobic 50k czy tam demon shielda. Mielismy duzo smiechu z was wtedy na ventrilo. <lol> Mi nie mozesz ublizyc poprzez to ze mnie bija w rl, lub jest ono chujowe. To jest roznica miedzy nami :). wiec skoro niby zmadrzales to sie o tym dowiesz w krotce. Moze to kiedys zrozumiesz panie "wydoroslalem i jestem git, moge teraz ublizac kazdemu kto gra w tibie". Skoro juz jestes taki super to idz zajmij sie czyms innym a nie pisaniem na tym forum jaki to ty cool teraz nie jestes bo nie grasz w ta glupia gre ktora marnuje tyle czasu i robi zle rzeczy z ludzmi papa |
15:10 New record: 653 players are logged in.
: ) |
Cytuj:
|
15:15 New record: 659 players are logged i
:cup: |
Cytuj:
dobra knak nie chce sie kłócić ;) poniosło mnie, sam wiesz jaki jestem, nie musimy rozmawiać ze sobą ani sie lubić, a forum czytam bo nie bylem z 2-3 miechy tutaj :D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |