![]() |
Mojego filmu nie ma sensu postowac bo widac tylko jak pada Alado a potem tylko ja xD
Jak Viraz udostepni to bedzie na tibia.de:) |
Szacunek dla tych co walczyli do końca ,a nie jak :Skin Arno , Vane Dare i może jeszcze ktoś dali loga i zostawili kolegów :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rule 3f) Account Trading or Sharing Offering account data to other players or accepting other players' account data. Zaczynajac grac w ta gre, zaakceptowales pewne zasady, wiec dlaczego teraz je lamac? |
Ser Hitku a kto nie szaruje xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeciez Viraz to PL??? ej :< |
Cytuj:
|
15:6 po EKSCYTUJĄCYM snejku co!? :)
jak nie umiecie robic snejków lepiej na opena wyjdzcie tam moze macie wieksze szanse (o ile sie komus rybek nie zachce) |
Cytuj:
|
Masz racje bardzo się martwie, ze niemoge expic i juz mi nic niepozostalo musze Cie wyzywac. :(;( -.-'
Poprostu chodziło oto, że starasz się byc śmieszny, albo chciałeś nam udowodnic, że coś robimy nie tak, a sami robicie to samo. Zacznijcie jeszcze pisac że my jesteśmy źli i wogóle bo mamy bota -.-' |
Cytuj:
|
Cytuj:
a z tym leczeniem to brehta:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
lol botterzy ;| |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tak wawiernia wojowniku walcz 7 na 30 :>
ale jak dobrze pamietam kazik napisal wyjdzcie z ab i idziemy sie bic a co oni zrobili? sami widzieliscie ;> |
Cytuj:
A tak przy okazji, zapytałem się go co on na opena, powiedział zebyśmy wyszli z ab, oni stali koło wolf towera, jednak zanim dobiegłem do wolf towera, oni już byli gdzieś koło thais, JAKA K***A SZKODA CO? -.- |
Ktos zapomnial wedki ;<
|
Powiedziałbym nawet, że wędki i robaków ;)
|
@Wawiernia
To było pewne, że oni uciekną gdzieś się schować, a gdybyśmy podjęli jakąkolwiek walkę to z góry byśmy byli skazani na przegraną, więc lepiej było poczekać te 15-20 min i wygrać 16:6 niż dostać te 7:0. |
Ta niezgoda "miedzyczlonkowska" doprowadzi do rozpadu...i do kolejnej wojny...Niech ktos temu zaradzi zanim bedzie za pozno...
|
Cytuj:
|
Chudzierlok:
Banished: permanently because of invalid payment jednego ewól fajtera mniej narazie :/ |
;||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||
|
oni grali nieczysto to i my zagramy
|
Cytuj:
|
....Z botem czy bez tak czy inaczej trzeba wiedziec co i jak i byc zorganizowanym....?a teraz to mi sie wydaje ze niezalezy od tego,kto ma lepszego bota a od tego kto ma wiecej sorkow...?
Dam odciac sobie palca ze mnie zbluzgacie za to co napisalem xDDD:baby: |
A raczej kto na tych sorcach gra, nie powiesz mi chyba ze vu ma malo shooterow, maja zarowno dobre combo tak samo jak i my, rzecz w tym ze jedna ze stron lepiej to wykorzystuje ;)
|
Sck no cos w tym stylu :) dobze to sformuowales:D
|
Cytuj:
BTW. jeszcze trochę a sama żydowska populacja waszej gildii będzie miała większe kombo'SD od całego VU i (L)olecka :7 Pozdro<<< |
Jeśli o żydach mówisz to znalazł bym ich więcej w waszej pejsatej hordzie, sama wikipedia przyznaje mi racje:
Przemyśl - Do czasu II wojny światowej był także ważnym siedliskiem ludności żydowskiej, która stanowiła według spisu z 1931 roku 29,5% ludności miasta i posiadała 4 synagogi (dwie zlokalizowane w starej dzielnicy żydowskiej (okolice Rybiego Placu) nie istnieją, kolejna, na ul. Słowackiego, pełni obecnie funkcję biblioteki publicznej, synagoga zasańska jest w tej chwili opuszczona w stanie ruiny)- było to pierwsze udokumentowane osadnictwo Żydów na ziemiach polskich, datowane według Jehudy ha Kohena, żydowskiego uczonego, na 1085. siemka żydzie |
Cytuj:
Nioh nioh nioh nioh :D |
BUUHAHAHAHAHAHAAHHA OWNED :D:D:D:D:cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Akcja reakcja :) Ul.Muzyczna jest bardzo blisko:p |
1-1 :confused:
No ale jakby nie patrzeć nie ja zacząłem gadke o żydach samemu mając membersów z semickimi korzeniami tak jak niejaki Mukatan :D |
Cytuj:
No jezeli uwazacie ze wasz firepower jest za slaby zeby cokolwiek zdzialac, to siedzcie w pz'tach dalej. |
Mały sd power macie, powiadasz?
Arthas of nebula Andrenos Asanil Deerdek Heiks Hinogoos Huan Yan Jerphyn Tarkst Lord Arcticus Mebistofeles Morrderca Sfoqs Sztama Tinti Zareda Vane Dare Yugimu 16 sd shooterow nie liczac pallkow, ktorych macie 15 a wiec 16*250~ = 4k combo. Tak, wiem, ze zaraz polowa wyskoczy z tekstem "ale polowy nie ma na akcjach", za ta polowe sa pallki, ktore maja assassiny i sd, a wiec argument niezbyt. Poza tym, od nas tez nigdy wszystkich nie ma. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |