![]() |
Cytuj:
|
To nie... laski bez xD
|
Cytuj:
|
@up
A twój stary ma mixa !!!!!!!!!!!!! http://img512.imageshack.us/img512/9...8hu6xk5.th.jpg To tak na rozluźnienie. Nudzi mi sie ;x! Bez urazy xD |
hahahaha XDD
|
Cytuj:
ja przynajmiej umiem czytac po angielksu w przeciwienstwie do Ciebie ;) |
Cytuj:
http://images.wikia.com/nonsensopedi...f/f9/Jozin.jpg Ale kiedy nim nie jest to pracuje jako stojak na rowery pod Castoramą. A Twoja stara: http://images.wikia.com/nonsensopedi.../b9/Mario2.PNG Cytuj:
|
Cytuj:
Naszczęście mnie omija egzamin z anglika w gimn. ashuebaush B) @Kost123 Ten kolo to mój kumpel :D Testy w kwietniu..... nie ma czasu na granie :( |
Cytuj:
Jakie testy? xD |
Testy kompetencji na ukończenie 3 klasy gimnazjum. Jeszcze muszę jakąś szkołę wybrać ;/U.u;/
|
Nie chce sie chwalic ale mialem z probnego 91 na 100 : D
|
O.o GRATZZZZ:cup: kurde ja nigdy tyle nie miałem :p
KuJoNeK? ;s pewnie miałeś tyle pkt zanim zacząłeś grać w tibie albo jak zaczynałeś dopiero :p |
Popytaj sie ludzi. Ja po prostu to ogarniam ;D Gorti to na przyklad wie =D
Wrodzony geniusz :D jestem =) |
16:50 Adin Cedra [114]: SELL MPA, GOLDEN LEGS, DEMON HELMET, MASTERMIND SHIELD, BOH, ROYAL HELMET, DEMON SHIELD
??hymmm |
Kamdar z 72 do 17 lvl.... KURWAAA /= jebani hakerzyX(X(X(X(X(X(X(
|
raczej naiwniacy co klikaja w linki fri-itanz.net ;D
|
nom ja tez jestem naiwniakiem.. a myslalem ze dostane pacca na rok za fri:confused:
|
Cytuj:
|
|
Stonka ziemniaczana - mandolinka bramborova : d
edit: skad mozna zdobyc blackd za free ;d? |
Cytuj:
Poproś GM'a BlackD Nie Jest Free! |
Nie ma nic za darmo na tym świecie :)
|
Sharla zobaczymy jutro przed ss... wpadnij sama a nie z 93 i 60 knightem ;]
@down ty jestes glupi czy udajesz? oO napisalem ze sharla przyszla z 93 i 60 knightem a ty pierdolisz ze ja z obstawa przychodze ;S Btw. nie pisze do ciebie to zamknij pysk i nie szczekaj ;D @ Sharla 13:01 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sharla. She was killed by Erius Dranax. Nie musialas zaczynac ;] |
zamknij pape ty wszystkich straszysz a co do czego to z obstawa przychodzic, jestes noob w hu*
|
Welcome in Tibia... Team play game... bye.
|
Cytuj:
>>dostalem warna;(<< |
@up
Nie ma sie co martwić, w końcu ktos scrackuje i napisze gdzieś poradnij w necie jak to zrobić ;d @doskonaly Tyle grasz w tibie a jeszcze nie wpadleś na to że jak sie pkuje, to nie solo tylko w teamie, szczególnie jak jesteś KNIGHTEM.... @Taxo gzzzzzzzzzzzzzzzz |
Apr 05 2008, 08:26:28 CEST Killed at Level 87 by Lhexmar
and by Vicorf Przyszli po mnie w 10 (dosłownie :P) oprocz nich jeszcze deosita i takie tam nooby ;p huj z tym deadem ale nie mam na blessy,bp ani na nic. Tak wiec jestem retired,moze niektorych to ucieszy(amma,boromir i inni :P) kthxbye |
Odrobisz, co ja mialem powiedziec po hacku, to tylko gra ;-)
@BlackD Da sie go cracknac (tak jak i wszystko inne) od czasu kiedy powstal a jakos poradnikow nie ma:< |
@Frycek
Po Destroyera też dzisiaj przyszli ale na żółwiu stał na szczęście ;d. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw. A kto tu wpadł? :d Rzucił się na władce i ma wszystkim za złe, że po 2 minutach prób uspokojenia go bez użycia siły (o tak, przez 2 minuty mówiliśmy mu żeby przestał) zaczęto go atakować... |
Po 1 zeby ubic wladce mam swoje powody o ktorych Ci pisalem... Po 2 po co sie wtracalas w nie swoja sprawe? Nie moja wina ze jaies nooby zaczely Cie bic, po tym jak ja zaczalem cie sam bic
|
nie pierdol zesam go ubiles bo jestes noob, pierdolisz ze kazdego solo ubijesz lolku a z 5 nobkow juz czeka w depo
|
..........
|
@up
moze to i smieszne, ale jak tak mowi to cie ubije bez zadnych problemow. btw. oddaj kase :p |
Cytuj:
|
@Solar
Sam może i uwalisz, ale z FTP na pewno nie :p. |
O ile dobrze kojarzę to solar ma w caban od FTP za te kłamstwa :P
Neuro ostatnio pisał że wkurzyłł się na ciebie :PP |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |