Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Grchw1916 17-06-2008 11:33

hahah chuliganka z Warszawy prowadzi 1-0 czas na was żeby sie zrewanżować albo pójdzie kontra i będzie 2-0 xDDDd

Wojownik-abg 17-06-2008 11:41

;p

moze wy tworzycie hooliganke legi warszawy ahahahahahahahahahhahahahahaa
w sumie to oni własnie tacy mocni jak i wy cały czas wpierdol od Wisła Sharks xDDDDDD

glorfifififiiiii 17-06-2008 11:54

stanOł ci HłopCHe?

Kamarroo 17-06-2008 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 2119367)
Jak Ci tak zależy to może sam do nich powinieneś pojechać?!Chociaż wątpię żeby było Cię stać na to...

ale mi pojechales tekst jak na forum kubusia dla 13 latkow

Kamarroo 17-06-2008 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez glorfifififiiiii (Post 2119378)
Tak, a co? Chcesz iść na piwo?

Wojtemo też ma racje, napinacie się, napinacie, a jak na razie to jest 1-0 dla nas na wyjazdach do innych, to jednak my coś robimy a nie tylko gadamy.
Nawet nas stać na te wyjazdy i nie musimy sprzedawać K na allegro.
Siedlce zdobyte, teraz Bochnia ;]

no nareszczcie , CZEKAMY , kurwa wezcie bolkaxxx kopnal bym go sobie

Wojtemo 17-06-2008 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2119494)
ale mi pojechales tekst jak na forum kubusia dla 13 latkow

Nie znasz mnie więc nie wiesz że ja nikogo nie jadę itp...Chciałem Ci tylko pokazać jak się ich boisz, bo na forum to każdy umie pisać,a jak dochodzi co do czego to wychodzi jak z Vilumem(oczywiście Vilum wiesz,że do ciebie nic nie mam:))...Niestety taka jest prawda,bo jeśli jesteście "dojrzałymi" ludźmi tak jak mówicie, to byście się mogli jak oni zachowywać.

Wojownik-abg 17-06-2008 12:36

;p

Vojtemo ale ja naprawde chce zeby oni przyjechaloi to nie ejst zadna napinka czy cos
a co do tego ze sie ich boimy to wez mnie nie rosmieszaj ja sie nikogo nie boje dostane po ryju to dostane morda nie sklanka nie zbije sie xD

Grchw1916 17-06-2008 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojownik-abg (Post 2119534)
Vojtemo ale ja naprawde chce zeby oni przyjechaloi to nie ejst zadna napinka czy cos
a co do tego ze sie ich boimy to wez mnie nie rosmieszaj ja sie nikogo nie boje dostane po ryju to dostane morda nie sklanka nie zbije sie xD

a zęby nie grzyby w lesie nie rosną 'xD'

co do chuliganki Legii czy tam wisły to w dupie byłeś gówno widziałeś. =) tak btw. jak jesteście tacy mocni u siebie to może wpadniecie do nich na tgk ?

Koston 17-06-2008 14:36

Ej sorry tak tylko pytam ?
Jeden chłop dostał deską i przejeliscie mu miasto ?:D

Jak bedziecie przejmowac bochnie to mowcie bo chce wiedziec jak latacie ze sztandarem z napisem bochnia i krzyczycie OWNED!

a tak nawiasem ŻENADA . Floov kazal wszytsim wy*******ac z forum tylko nie mi wiec ja sobie sam bede pisal haha i jeszcze dateruz zostal ale to moja zapchaj dziura i bedziemy to robic w innym miejscu niz na forum.

*Wube* 17-06-2008 14:47

I Ja Tez Moge Zostac :ddddddddd

Dixyra 17-06-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koston (Post 2119778)

Jak bedziecie przejmowac bochnie to mowcie bo chce wiedziec jak latacie ze sztandarem z napisem bochnia i krzyczycie OWNED!

a tak nawiasem ŻENADA . Floov kazal wszytsim wy*******ac z forum tylko nie mi wiec ja sobie sam bede pisal haha i jeszcze dateruz zostal ale to moja zapchaj dziura i bedziemy to robic w innym miejscu niz na forum.

to ja Ci mowie, WY*******AJ z forum

Bolek XXX 17-06-2008 16:47

Wojownik, jesteś bardziej popierdolony niż Wizz i Komar razem wzięci. To że cię nie kochają w domu i tak cię wołają na obiad to już nie mój problem. Jesteś tak skrzywdzony przez los, że to poezja. Juz nie chce mi się odpisywać, bo ręce z żalu opadają, na serio. No offence ale piszesz jakbyś miał połamany mózg czy coś w tym stylu. Weź chłopie zajmij się czymś innym, bo jedyne co robisz to wchodzisz na forum, puszczasz żałosną wiązankę, z której nikt się nie śmieje (chyba, że jak opowiadasz w podstawówce w klasie jak to pojechałeś Bolka XXX na forum i maja z tego pompę to gratuluję specjalnej szkoły, zostaniesz psychopatą jeśli jeszcze nie jesteś). Nie mam kurwo czerwonego paska, mam powyżej 4.0. Ale będę się cieszył jak taki patałachy jak ty przyjdą pewnego dnia i zapytają się czy mogą mi przed domem zamieść chodnik, bo potrzebują 3 złote na wino. Tak właśnie skończysz, kiedy wyierzesz tibię zamiast rl życia i szkoły ;)

Komar, sorry ale największą kurwą jaką świat widział to jest twoja stara, że takiego niedopierdoleńca spłodziła i nie utopiła. Staram się nie wjeżdżać na rodziców, ale prosisz się tylko tego. Chuj mnie to boli czy to było ventrilo czy ts. Dla twojej wiadomości ventrilo mam cały czas włączone kiedy jestem tylko na kompie, bo siedzę z guild z WoWa ;) Powiedziałbyś czemu Partyzanci mieli cię w dupie, a ti i tak im lizałeś dupę? Bo jesteś przecież taki kox nad koxami :) I nie ośmieszaj się, że jesteś taki pakier w realu, bo wnioskując po tym jak wyglądają dzieci z Bochni (gorzej niż po awarii reaktora w Czarnobylu) to możesz co najwyżej laskę na stojąco zrobić.

glorfifififiiiii 17-06-2008 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koston (Post 2119778)

Jaką deską dzieciaku...

A właśnie, mi też Floov nie kazał wy*******ać, chyba pójdę sobie zwalę z radości :D Swoją drogą kto się posłucha...
Na sztandarze będzie napis WARSZAWA =)

Koston 17-06-2008 18:27

Mógłbym byc twoim ojcem :)
huehue
Koston gangsterka haha

Chuj bochnie sobie przejmujcie ale na sloneczko nie wejdziecie ni chuja nie ma takiej armi haha tu sa gangi pekeyow

Martinesz 17-06-2008 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 2119807)
I Ja Tez Moge Zostac :ddddddddd

bo jesteś słynnym aktorem :D XD

very_roxy 17-06-2008 19:05

@up.
Pavarotti sie odezwał xDDDDd

SeQ_PL 17-06-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 2120356)
bo jesteś słynnym aktorem :D XD

Marti czekam na moja piosenke <3!!!

glorfifififiiiii 17-06-2008 22:45

VERI OKZ openik prosimy więcej xD

Dominatorrr 17-06-2008 23:28

E to huj Wizz to z czego te forum bedzie zylo :<

fakt jest taki Kamarro pokaz fote pogadamy all z nas dalo juz foty i kazdy wie jak kto wyglada i wtedy mozna wyrazic opinie skoro taki z ciebie kozak pakier i huj wie co czekam na fote potem zaczniemuy gadac o biciu mordy bo jak ty przez cale zycie biles krowy kijem albo jestes najwiekszym pakierem bochnia team to powinnismy sie ciebie bac :<

Kamarroo 18-06-2008 06:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 2119505)
Nie znasz mnie więc nie wiesz że ja nikogo nie jadę itp...Chciałem Ci tylko pokazać jak się ich boisz, bo na forum to każdy umie pisać,a jak dochodzi co do czego to wychodzi jak z Vilumem(oczywiście Vilum wiesz,że do ciebie nic nie mam:))...Niestety taka jest prawda,bo jeśli jesteście "dojrzałymi" ludźmi tak jak mówicie, to byście się mogli jak oni zachowywać.

Boje sie ich jak przyjada to ci udowodnie , ze nie boje sie dzieciakow
prosba do tgk jak bedziecie wjezdzac do bochni zakryjcie rejestrajce - zeby nie bylo potem , ze nie ostrzegalem ;p

Kamarroo 18-06-2008 06:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2120060)
Wojownik, jesteś bardziej popierdolony niż Wizz i Komar razem wzięci. To że cię nie kochają w domu i tak cię wołają na obiad to już nie mój problem. Jesteś tak skrzywdzony przez los, że to poezja. Juz nie chce mi się odpisywać, bo ręce z żalu opadają, na serio. No offence ale piszesz jakbyś miał połamany mózg czy coś w tym stylu. Weź chłopie zajmij się czymś innym, bo jedyne co robisz to wchodzisz na forum, puszczasz żałosną wiązankę, z której nikt się nie śmieje (chyba, że jak opowiadasz w podstawówce w klasie jak to pojechałeś Bolka XXX na forum i maja z tego pompę to gratuluję specjalnej szkoły, zostaniesz psychopatą jeśli jeszcze nie jesteś). Nie mam kurwo czerwonego paska, mam powyżej 4.0. Ale będę się cieszył jak taki patałachy jak ty przyjdą pewnego dnia i zapytają się czy mogą mi przed domem zamieść chodnik, bo potrzebują 3 złote na wino. Tak właśnie skończysz, kiedy wyierzesz tibię zamiast rl życia i szkoły ;)

Komar, sorry ale największą kurwą jaką świat widział to jest twoja stara, że takiego niedopierdoleńca spłodziła i nie utopiła. Staram się nie wjeżdżać na rodziców, ale prosisz się tylko tego. Chuj mnie to boli czy to było ventrilo czy ts. Dla twojej wiadomości ventrilo mam cały czas włączone kiedy jestem tylko na kompie, bo siedzę z guild z WoWa ;) Powiedziałbyś czemu Partyzanci mieli cię w dupie, a ti i tak im lizałeś dupę? Bo jesteś przecież taki kox nad koxami :) I nie ośmieszaj się, że jesteś taki pakier w realu, bo wnioskując po tym jak wyglądają dzieci z Bochni (gorzej niż po awarii reaktora w Czarnobylu) to możesz co najwyżej laskę na stojąco zrobić.

z twoja morda nawet nikt ci nie da 3 zl za zamiecienie chodnika , a co do twojej starej to jebaly ja psy jakies zule chuj wie co i wyszedles ty czyli najbrzydsza morda na swiecie moj pies do tej pory wyje po ruchaniu twojej starej moze by umyla kapsko?

Bolek XXX 18-06-2008 08:29

1. Po pierwsze ja nie muszę nigdzie pracować, bo pieniędzy mam wystarczająco :) Tylko 3 złote ci płacą w tej twojej metropolii za zmiatanie chodnika? Cięzkie życie masz stary.

2. Te wjazdy na starych są kurwa tak żałosne, że idzie się popłakać :S Weź kurwa dojrzyj, poczytaj książki, WYJDŹ WRESZCIE W TYM ROKU NA DWÓR i zobacz jak się zachowują cywilizowani ludzie. Jesteś pośmiewiskiem, twoje żarty podkreślają twoją "inteligencję". Przeczytaj wszystkie swoje posty o ile potrafisz i zastanów się nad swoim życiem.

OKZ BOSS. MASZ WTYKI W WOŁOMINIE? CHOWAC REJESTRACJE, KOMAR JEST BOSSEM MAFII DWUNASTOLETNICH PKERÓW. PODOBNO DOBRZE STRZELAJĄ Z SDSDSDSDSD. Zał chłopie kurwa xDDDDD

Pakierzy z Białowieży (czyt. z Bochnii) :(

Wojownik-abg 18-06-2008 08:30

;p

a co do tego ze gówno widziałem to wiecej niz ty jebany ośle bo mam kolegów w Sharks i wiem jak co wygląda nie raz wpada Wisełka na mecz i sie pytaja frajerów z wawy czy chcą ustawke a oni nie nie dzis nie buahahahaha <dzieci>
tak to jest jak hoolsi ległej maja po 15,16 lat <żal>
i jeżdze na Wisłe wiec mi nie pierdol leszczu ze gówno widziałem

Wisły kibice pierdolą polski stolice !!!!!!!!!

Bochnia 100% ANTY JUDE

Miku 18-06-2008 08:42

nozownicy chuj wam w dupe : )

Martinesz 18-06-2008 08:44

do szkoły mordy!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojownik-abg (Post 2121379)
Bochnia 100% ANTY JUDE

i przez takich debili jak Ty zginęły miliony Polaków. naprawde żal mi Ciebie :/ a można było tego uniknąć, ale nie będę rozpowszechniał nazwy pewnej firmy xd

Bolek XXX 18-06-2008 09:02

Zobaczcie mamy hooligana na forum! o.0 Od kiedy kurwa huligani na*******ają w tibię? xDDDDDDDDDDDDDDDD

Miku 18-06-2008 09:06

Sell Pacc (60zl) Śpie....jak coś ważnego to pisac rano przeczytam

kasa sie konczy vajlum?

Bolek XXX 18-06-2008 09:10

Zbiera na wachę żeby pojechać na tgk.

*Wube* 18-06-2008 09:15

Kamarroo tatus lozko zajal ze spac w nocy nie mozesz ? ; /

Kamarroo 18-06-2008 09:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 2121433)
Kamarroo tatus lozko zajal ze spac w nocy nie mozesz ? ; /

no , a ty pewnie jak drings 23 komputer off i spimy

a ty bolek krzywa mordo pierwszy zaczales wrzucac na starych
skonczcie pierdolic i przyjedzcie w koncu krzywa morda i miku maja duzo do powiedzenia - jeden ma 7 lvl drugi wogole chara nie ma i kozaczy kim to on nie byl na titania

Czesc jestem bolek bylem w veteranach z emzym;* mam zajebisty glos
lize dupe warszawie ...

Koncze postowac na tym zalosny forum jak bedziecie w bochni dzwoncie cial lamusy

*Wube* 18-06-2008 09:29

Niee ale jakos 24 ide ;DD a nie o 6:30 a wstaje przed 8 ;O

Kamarroo 18-06-2008 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 2121454)
Niee ale jakos 24 ide ;DD a nie o 6:30 a wstaje przed 8 ;O

widze wsparcie w postaci latuza wrocilo
postaramy sie by i on gonil miku z lvlem ;p

Bolek XXX 18-06-2008 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2121449)
no , a ty pewnie jak drings 23 komputer off i spimy

a ty bolek krzywa mordo pierwszy zaczales wrzucac na starych
skonczcie pierdolic i przyjedzcie w koncu krzywa morda i miku maja duzo do powiedzenia - jeden ma 7 lvl drugi wogole chara nie ma i kozaczy kim to on nie byl na titania

Czesc jestem bolek bylem w veteranach z emzym;* mam zajebisty glos
lize dupe warszawie ...

Koncze postowac na tym zalosny forum jak bedziecie w bochni dzwoncie cial lamusy

AHSHAHSHAHSHAHSHAHSHHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSAH HS.

Na TitaniA byłem, zabili go i uciekł. Jak ja byłem w Veteranach, to ty byłeś marną pchła szwędającą się po świecie i szukającą kolegów. Znalazłeś w końcu Partyzantów, którzy Cię w większości nie szanowali i miele cię w dupie. I teraz nagle jesteś pr0 fajter, żywa legenda titaniA. Napiszesz książkę o swoim królowaniu na TitaniA? Liżesz dupe to ty jak ci papieru w kiblu zabraknie, a głupio siadać z obsraną dupą do kompa.

Kamarroo 18-06-2008 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2121464)
AHSHAHSHAHSHAHSHAHSHHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSAH HS.

Na TitaniA byłem, zabili go i uciekł. Jak ja byłem w Veteranach, to ty byłeś marną pchła szwędającą się po świecie i szukającą kolegów. Znalazłeś w końcu Partyzantów, którzy Cię w większości nie szanowali i miele cię w dupie. I teraz nagle jesteś pr0 fajter, żywa legenda titaniA. Napiszesz książkę o swoim królowaniu na TitaniA? Liżesz dupe to ty jak ci papieru w kiblu zabraknie, a głupio siadać z obsraną dupą do kompa.

nawet nie wiesz po co bylem w tej zalsonej gildii , ktora zwala sie partyzanci xDDDDDDD pro fighterze ;*

Bolek XXX 18-06-2008 09:52

Taaaaa, bo już wtedy znałeś Xoo i reszte pizd i oni cię baaaaaardzo potrzebowali. Nie mogli się doczxekać kiedy od niech odejdziesz i wspomożesz ich guild. hashahshahsahshahs, dobry jesteś ^.^ Tylko płakałeś jak cię wyjebali, bo powiedzieli, że jesteś spy a ty dalej z nimi byłeś. Nie pamiętasz jak się żaliłeś, ze cię nie lubią i nie ufają?

Bolek XXX 18-06-2008 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2121449)

Czemu jeszcze tu jesteś tak btw?

Kamarroo 18-06-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2121487)
Czemu jeszcze tu jesteś tak btw?

jestem jeszce bo obserwuje niesamowite zjawisko uposledzenia
jestes wybitny

glorfifififiiiii 18-06-2008 13:19

Forum fighting okz

Wojownik-abg 18-06-2008 13:35

;p

martinesz zamknij ryj bo w mordzie jestes ty mocny widze jbany krzywy ryju dyniaku pierdolony buahah a co do nozownikow to ci sie chyba z zydami sracovią pojebało palancie ale tak to jest jak ktos zyje w swiecie pokemonow
uwazaj o cie zaniedługo do pokebola złapią haha
to ostatni mój post tu !!
nie napinam sie juz xD
love you all

Tylko Wisła TS !!!!!!!!!!
Armia Białej Gwiazdy - znią się liczy kazdy

Emok 18-06-2008 13:40

Już dawno mówiliście, że nie będziecie postować, a do teraz pie*dolicie :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40.