![]() |
Cytuj:
@Miskowiec "najebałbym cie", "utemperowalbym cie" i "zal mi cie" wiesz co, człowieku nawet jestem w stanie dać lekarzowi w łapę żeby bez żadnych badań wsadził Ciebie do pokoju bez okien i klamek, o gumowych ścianach. |
Cytuj:
@kakej, delarev to 'czarny'. aka masa9191 aka autor tego filmu :p http://www.youtube.com/watch?v=_qVXq...eature=related |
Cytuj:
@Delarev wiadomo, to ich filmik ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Abcoki zawsze maja fajna nute do filmow xd
|
Papa roach zawsze dla mnie byl beznadziejny ;0
|
Cytuj:
|
Waruj.......
|
nie no nie powiem film zrobiony w dobrej jakosci nuta fajna w jakim programie to zrobiles Sony Vegas ?
|
Widze ze niektorym filmy wychodza bardzo dobrze wiec moze pokusił bys sie o zrobienie z calej wojny? Napewno kazdy chetnie by objejrzal
|
Cytuj:
|
Khotas
Mar 27 2009, 14:03:54 CET Killed at Level 99 by Irio Cado and by Zeofil lachon Mar 27 2009, 06:00:28 CET Killed at Level 100 by Arvena Lothlorien and by Zeyzhete :S |
Dobra nuta i ładny filmik :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
btw, a kto chce oglądać ludzi z kyry, aurery, xereny na waszych charach? a sorry, jak kto ktoś mądrze zauważył nikt waszych noob charów nie chce brać |
eee pazie "rzuc sie w gowno" to moj tekst takze 10k Nashgan / Yalahar za prawa autorskie!!! Arx popros romka zeby zrookowal chara na albanii huahuahuahau :D.
|
Cytuj:
po 2 primo, napisałem że filmik Twojego kolegi jest subiektywny. Inteligentny człowiek domyśliłby się, że mam na myśli to, że lubię oglądać filmiki gdzie są fragi obu stron. To moja opinia na temat tego filmiku. A do rzeczy- jak byłbyś inteligentny i domyśliłbyś się tego, co napisałem powyżej, nie zbłaźniłbyś się postem, że robię filmik o Waszych fragach. Robię to co mi się podoba. Jak coś nie pasuje, nie czytaj moich postó, nie patrz na monitor, wydłub sobie oczy, zsun czapkę na oczy, zasłoń oczy rękoma itp.itd. Ja zrobiłem filmik z dobrej akcji a nie o moich wrogach. Postaraj się wysilić i zrozumieć o co mi chodzi. |
Morgana Spi ?
|
Nie wiem jak tam na morganie ale na harshlands nikt nie spi.
|
Weś Andrzej daj spokoj.. Na servie l2 Abyss mam kolegów wysoko postawionych a Abyss ma wszystko tak jak na officialu prócz exp rate, więc może tam sie przeniesiecie :D?
|
Wkrecilem sie w PW wiec do L2 juz nie wroce :P Jak Ci się znudzi Jacuś to zapraszamy :P
|
Cytuj:
ojoj |
Cytuj:
Diablo 2 rządzi!!!!11111111111 |
Witam all ;)
Gz chlopaki wlasciwie juz wygranej wojny ;) Moze mi ktos napisac tutaj albo na pw czemu Arvenka poszla do zydow? I czemu powstala gildia "fail" :>? btw. Whisper co to za giera w ktora ciupiesz?:> Bo moze tez bym pogral w jakas giere typu monstery ;p Chyba ,ze zna ktos jakas inna ciekawa to tez niech napisze ;) |
W Perfect World International gramy. Polecam, popatrz w necie, poczytaj jesli sie spodoba to mow :P
|
Cytuj:
|
Bardolq czemu do nas na vt wogole nie wchodzisz? ;(
|
Cytuj:
Całuje Kakej~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie no, aż musze to napisać
TY PIERDOLONY BEZMÓZGU JEBANY W DUPE dziekuje jakbys nie zauwazyl, sami sie pytaja czemu tam nie wchodze, wiec pozdro elo szejset |
www.DarkBB.org/index.php Zarejestruj sie i wypowiadaj/pisz posty/zakładaj tematy napewno któryś z naszych działów cię zainteresuje ? i zostaniesz moderatorem:D DarkBB.org
|
Plx jakas akcja,Nudy :(
|
Daj nick to się pewnie przestaniesz nudzić
|
Zrobie Chara to Ci podam k ?
Sathoz Mar 30 2009, 04:02:30 CEST Killed at Level 200 by Thumedan and by Elvim http://www.youtube.com/watch?v=gcAsT...eature=related n/c |
Cytuj:
|
Flow Praktycznie wygralo wojne i PRO EVUL MASTAHY Z FORUM.TIBIA.PL AKA Yanne,ARX,GREBOL sie zamkneli :) Odrazu cisza i spokuj:baby:
Opier...am dupe Flow nananana... |
Cytuj:
JEBANY NOOBIE!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111 111111 ANALFABETO!!!!!!!!1111111 Ehhh, napinka bez ABcoków to nie to samo. :// |
Ty Rzydzie Jak Ty Morzesz Mnie Poprawiac , Pzeciez Ja Pisze Poprafnie Po Polsku :)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2553819 [*] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |