![]() |
Pochwal się nickiem Geniuszu PvP
|
jak chcesz ale czy tak mi nie uwierzysz. moj nick w grze to dempah
|
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
|
Cytuj:
Name: Dempah Sex: male Profession: Sorcerer Level: 8 World: Thoria Wiec chcac nie chcac powiedzial prawde :D Ma ktos cama ze wczorajszym dedem marjoli? |
Wydaje mi sie ze camy nie działaja bo mamy nowego clienta.Swoja droga wanted rzadko wrzuca filmy ze swoich akcji :/ za to jak udana akcje zrobi nephilims to wojcik zawsze dzieli sie camem na tibia.de
|
Cytuj:
Przeważnie camów jest sporo i dość często można je dostać ale jeżeli ktoś nie wrzuci na tibia.pl lub tibia.de to już dla ciebie nie istnieją. B) |
Cytuj:
|
^
No, kolejny cwaniak, ale czemu tylko przez kabel :( ?? .................................................. ..................................... Nie wiem jak wy ale ja w piątek nie mam zamiaru siedzieć przy pc... joł |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Camów zrobionych przez wanted jest dużo więcej niz przez Neph~
Ale to że nie macie do nich dostępów to wasz pech.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ wojna Widzę, że zbiera się "Ekipa Remontowa", pewnie będzie ona po stronie Wanted ?:cup: @ Proszę o odp. na priv- Kupiłem na "kumpla" acc konto premium (przelewem internetowym-bank transfer ze strony tibia.com),pacc został aktywowany, jak i do kiedy mogę wycofać płatność i czy się da w ogóle? Jeżeli z kogoś pomocą uda mi się odzyskać kasę w nagrodę dam hmmm myślę, że z 30-40cc. |
Cytuj:
|
prawie uwierzylem ze ty masz dostep
|
Cytuj:
|
Cytuj:
12346789 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może się kiedyś uda złapać in-game pogadać :D |
<puk, puk> Jest tu kto?
|
kto tam ??
|
ee?? elos ziomek :PPPPPPPPPPPPPPPP
|
Co sie dzieje z Sandrą Magnus???To dalej ona czy new owner?
|
Tak, ja. http://imageshack.us/
|
Myslalem ze jak bedzie mozna przenosic postacie na inne servery to niklas pomoze urbexxowi w wojnie ale cos na forum furory Niklas pisze ze sie tam przeniesie
|
Cytuj:
@Nephilims-czemu nie wyszliscie na opena?Chyba ludzi to wam akurat nie brak.. ;] |
Jak to dlaczego?Zuther miał srańsko,marjan musial wyjsc ze swoim chomikiem a sherion ma facc i mu sterlajn nie dała.Passow ofc ;]
|
Tak, tak. Było dokładnie tak, jak mówi twistoff.
Żałośni jesteście. ;];];];];];] |
Jak to dlaczego nie wyszlismy? Zeby was pow*****ac of course. Stara szkola draza na cos sie przydaje:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Arikos Saman
Inhabitant of Furora Profession: None Level: 2 Posts: 29 omg girl who is playing tibia whole days..IS THE BEST GIRL FOR SHERION MAN!!! hahahaha rozwalilo mnie to :D |
Autodamaged post.
|
"Zobaczymy jak to bedzie wygladalo po upie" tak samo jak teraz mistrzu za dyche
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
100.000 to nawet w Tibie w obecnym czasie nie gra. Kim Ty tak w ogole jestes, jezeli tak bardzo mocno sie udzielasz? |
Autodamaged post.
|
ok, i mam 164 lvl leszczu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |