![]() |
Jejejejejej Oxy masz wała co? No powiedz, że ci łyso, nie krępuj się ;> ( podkreślam - ukochany - nie Oxy, tylko Bartuś )
|
Czasami myślę, że siedzę na jakimś forum +18 :)
|
Cześka, ile masz latek?
|
44. Jeśli ktoś nie wierzy moge dać dowody. A tak na serjoł to 15. Szpan, że wiem co?
|
@Czesti
Ja ci zazdroszcze, ze Oxy cię kocha... też bym tak chciała ;< Btw. ty jestes bardzo ładna :) Moge zadac pytanie? Jestes feministka ? :D |
Cytuj:
A ja tak czytalem i myslalem, ze po tylu komplementach padnie pytanie o orientacje =p |
@up
Chesterkaa jest bi, ja zresztą też. To sie dobrze składa, ale wiesz... Ja i tak wole Ciebie ;( ;** |
Ej Ireeth, skoro Ona jest bi, i Ty jestes bi, a w dodatku wolisz mnie, to moze by tak..........znam fajny motel ;)
|
@ OnlyShadow
kobiet o wiek sie nie pyta. a pozatym przeczytalam przez przypadek, ze dostales padaczki. tak szybo wydobrzales ? -.- @ Oxy ... nc |
Chesterkaa zrozum Oxy'ego. Nie jest doceniany przez społeczeństwo :P
|
Oxy
To całkiem niezły pomysł... ale jest jeden problem ;( Trójkąt nie może się składać z dwóch kątów rozwartych ;( Tu Ireeth, sry, ze z innego konta ;S |
@Chesterkaa
Ładne oczy, takie niebieskie... |
@ up
takie chuj*** i ogolem all do kitu ; / |
Cytuj:
Ireeth@ A o mnie już się zapomniało? :( |
@ up
<totalna zalamka> |
Cytuj:
No co naprawdę ładny piesek :P Ok ok ty też jesteś ładna :P |
>Ches~
: O Ty masz dwoje oczu! Tak mało Ciebie na zdjęciach widać, że dopiero zauważyłem na zdjęciu z gryzli. A szkoda.. Fakt, ostatniego zdjęcia nie zauważyłem. Btw, a gdzie ten down? |
huhu, niezly burdel tu jest o.O
|
Oxygane@
Bierz te łapy od Ireeth bo połamie :D Pozdro ;P |
Cytuj:
>down O rly? |
Cytuj:
Jakoś się nie boje :D Ireeth mnie przytuli i będę zadowolony :P EDIT@ Dla ograniczonych umysłowo mówię że te posty które pisze w tym temacie to w większości są żarty :P |
Chesterkaa, masz ładne oczy ;]
|
Cytuj:
|
Ale SPAMujecie. Od wczoraj rana 4 strony przybyły. Go to IRC!!
|
Apropo IRC, kiedy mnie do cholery odbanujecie?!(Żeby oxyś zakumał to OnlyShadow=slawekmag)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ libner
Jestes taki seksowny w tym r0SHoFfyM outficie ! jejeje :D moglbys zostac laka :D mialbys nie zle wziecie... a ta biedna prawdziwa laska az sie z tylu zalamala :s |
Chesterkaa: pierwsze zdjęcie jest cudne. aż wrzucić na pulpit.
|
Oxyśq, podasz mi swoj numer gg? ;**
|
Mam w profilu.
7048129 19:28:05 Współczuję powodzenia. Ja1 19:28:16 hym? 7048129 19:28:48 Chodzi mi o laski z tematu ze zdjęciami. rotfl xD |
Ta afera z Oxygane, Chesterkaa, etc. powoli staje się zbyt rozległa. Dla uzyskania równowagi niedługo wrzucę jakieś foty, które to zniszczą waszą nową modę.
|
OOoo I ja też!!!!
|
@ Dr.Unknown
jak w seksownych golfikach to daj jak najwiecej, pliks ! Ja bym Ci cos powiedziala ale to nie rozmowa na forum ; / |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybaacz. Morala chcialam tu trzasnac ale jakos kurna weny nie mam ; / Kocham Ludzi, Ktorzy nie sa wobec mnie szczerzy ! [powaga] |
Cytuj:
@EDIT MUWAHAHAHA, odbanowali mnie <zuo><zuo> \m/ |
Wlasnie czytalm, ze zatrzymali 19-sto letnia pedofilke O_o ej no nie powiem Ci ;///
|
Oxy- to już Czesia daje wyraźniejsze zdjęcia :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |