![]() |
@Up: Kupiłeś czy dostałeś?
|
nawet nie wiecie jak on mnie meczy o te hacki na pw. A i tak mu nie powiem gdzie =P
|
Szukam osoby chętnej do pomocy w stronie o assasinach w ms.
Jedyne kogo potrzebuję, to osoba z dobrą pamięcią, która kiedykolwiek miała (nie kupionego!) hermita. Mam wszystko - buildy dexlessa, lowdexa ale brakuje mi zwykłego assasina. Jak ktoś może pomóc >>> PW |
Uff dopiero teraz zauwazylem temat o MS'ie tutaj ;>...Miło że nawet rogalik, jeden z najlepszych graczy na Kradii sie tutaj wypowiedzial, no i kuraj ofc ;D...
Gram w mapleta od dosyc dawna, teraz pykam moim i/l 37lvl <33 . Potem może dam jakieś screeny... BTW: Mam konto na globalu...wiec moze i tam sobie pykne ;D |
http://i7.tinypic.com/8g5ssok.jpg
O 9 rano był 26 level : ). Zaraz skocze po 1000 elixirow i zostawiam na nocke, pewnie rano bedzie kolo 40 lvla, to zaloze mojego scrollowanego (10%) wanda na 35+6, bede mial pozadny level thundera wiec pomysle o czyms fajnym ^^ @kołbaś: moj hax, ma auto cc i podczas zmiany channelu blyskawicznie wylacza wszystkie dodatki ;d |
@Up...
Lolz, to naprawde smutne że dajesz na forum screeny na których twoja marna postac hackuje...nie rozumie i nie popieram takiego czegoś :< ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajny sens gry xD <przyjemność - 0 satysfakcja - 1 > Normalnie granie: <przyjemność - 1 satysfakcja - 3 > (moja miara jak coś xP) @down: Znaczy - nie ma to jak pogapić się w postać, która bije potwora, który jest na drugim końcu planszy/ekranu/albo nawet obok. |
@Up: Nie zapominaj o pr0 h4ck3rZ4ch, dla których gra normalna to 1 przyjemności i 0 satysfakcji, a hackowanie to 999 przyjemności (Orgazm) i 2 satysfakcji.
|
@ToSmutne
Kurde, żałosne, nawet nie wiem jak na to odpowiedzieć, przeczy same sobie... Zyć nie umierać? Nigdy nie uznałbym jakiegoś cheatera za osobę czerpiącą z życia garściami... Nie przekonuj sam siebie, że rzeczywiście korzystasz z życia, skoro nie możesz oderwać się od gry-a nawet używasz w niej cheatów, by ta właśnie gra dała ci jeszcze wiecej... |
Cytuj:
btw, chyba nie zdajesz sobie sprawy jak łatwo moge zarobic ;) http://i4.tinypic.com/7yowiev.jpg Jedziemy dalej |
A przez te 24 godzinny dziennie tylko się zastanawiasz, który poziom już "wbiłeś" i co będziesz mógł porobić, gdy zdobędziesz, powiedzmy, 70, tak?
|
Jak dla mnie zapowiada się źle.Dlaczego?Z grzybami nie będe walczył co najwyżej to z ptakami ale może zobacze za tydzień jak neta zmienie
|
Spróbuj sił z Balrogami lub smokami... wyglądającymi jak dinozaury. :P
|
Cytuj:
Lajf is Brutal ;< |
Cytuj:
|
oj napewno a niwet nie wiesz jak nazywa sie podstawowy skill u warriora z ktoego kozystakles podczas 1st i 2nd joba. Oj no tak 3 pw to malo tyle ze jak raz powiedzialem nie to koniec a nie jeszzce 2 pw wysylasz.
|
Cytuj:
|
@up
Ty sie zachowujesz jak dzieciak. Nie radzisz se koleżko z brakiem akceptacji najwyraźniej. |
nie no koleś mocny na bocie jedzie , skąd wiecie może jazda na bocie to dla niego frajda jakich mało :) was fascynuje manualne expienie a jego na bocie :)
|
Cóż, jak mi znudziło się manualne expienie to wywaliłem grę zamiast sięgać do bota... ;d Dobra, już nic nie mówię - to i tak nic nie da; jak chcą to nie se cheatują, żadne gadki nie pomogą. ;p
|
Akurat hacki na viscie żeby działały to musisz mieć imba pro skille aby je uruchomić
|
A po co komu Vista? :P
@2down Jeszcze gorzej, jeszcze biedniej. Białystok i na Linuksie jadę. :P |
Gdańsk jest biedny i ich nie stać na xpki buahahah
|
@up
heheehe sory bo ty jestes riczi ricz i pewnie teraz piszesz od kumpli albo wyzebrales na kawiarenkealbo sie zapisales na kompy do szkoly lol. siarap then :) I wypieprzaj od gdanska.. @zoliax ty z gdanska xd? |
Cytuj:
pozdro dla cziterow :D |
@up
I dlatego jesteście skurwysynami. Już jak was tam fascynuje, że postać expi sama, to i tak jest to nie fair wobec innych graczy. Tak jak powiedziałeś, ty se wbijesz 20x szybciej 100 lvl, ale nie posiądziesz nigdy takich umiejętności w tej grze i szacunku jak ktoś kto ten 100 lvl wbił ręcznie. |
Cytuj:
btw - macie chyba GG, czy PW - tam możecie załatwić takie sprawy, bo tutaj, to zwykły offtopic ;> @down: Ojojoj, bo się popłaczę ;< btw - grałem, ale nie gram i co? |
|
|
Eee tam, słabo, ja tam kiedyś z przynajmniej 3 worki odpaliłem. :P
Hmm, chciałoby się wrócić do tych czasów gdy się robiło PQ i takie tam... ;] @Upierz A nie powinieneś przypadkiem latać wojownikiem i używać jakiejś wielkiej i kolczastej buławy, zamiast grać magiem, co?:P |
|
Co mam na myśli?
Pipiru piru piru pipiru pi! No i gratulacje lvlupów. ;d |
|
ehh wbilem 45 ale zapomnialem zrobic ss =/ a dzisiaj ostro pojechalem w ciagu 3h 2 lvl upy xD
|
A właśnie da się jakoś grać na gMS przy użyciu proxy?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
18 lvl,10 lvli w 2 h
|
Hmm, dawno nie gralem w Mapla, a z powodu kiepskiej pogody i nudy, chyba znowu zaczne, lecz nie pamietam na jakim serverze na ems gralem, jakby co gdzie kto gra ?:s
@Down : jak konczylem grac w mapla, to wychodzil ems i byl 1 server, myslalem, ze do dzisiaj jakis dodali :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |