Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Rolas el'Baq 04-05-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratilt
On shaczyl o wiele wiecej osob na Furorze... na dodatek nadal korzysta z mojego maila i gg :s

Skoro jednak nie wiesz czemu nagle "najwiekszy hacker Furory" od dzisiejszego dnia jest w Dusk~ to moze cos sie jednak dzis takiego stalo.

btw. nie pisz o czyms o czym nie masz 100% pewnosci.

Moze to on hacknoł Spoxstera dlatego jest w Dusk?
[tylko przypuszczenie]

Nurutor 04-05-2006 11:28

po co wam te price listy to ja nie wiem.. :|

Rolas el'Baq 04-05-2006 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nurutor
po co wam te price listy to ja nie wiem.. :|

KOLEJNY NOOB JA PIERDOLE....
Od okolo 159 stron nikt nie mowi o price liscie wiesz?
Poza tym price lista sluzy do utrzymania gospodraski co lotniesz takiego vamp shield'a i sprzedasz go za 15k ? :D

Vanzi 04-05-2006 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
KOLEJNY NOOB JA rzodkiewka jest superE....
Od okolo 159 stron nikt nie mowi o price liscie wiesz?
Poza tym price lista sluzy do utrzymania gospodraski co lotniesz takiego vamp shield'a i sprzedasz go za 15k ? :D

Nikt mu nie każe włączać się do kłótni paru osób która ciągnie się od parudziesięciu stron.

eben 04-05-2006 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anjja
Jaki ukochany..:>zauwazyles ze to gra...
po 2 jesli nawet tio jakos udalo mu sie wbic 205 bez zadnego hacka etc
po 3 spox czasami za bardzo lecial w męski narząd płciowya...i dostal za swoje
po 4 nie jestem przeciw share ale trza wiedziec z kim jak i po coa tego spx-owi zabraklo i takie me zdanie na ten temat:D

hmm a moze bylli noobkami i sie wlogowali na fejka tibia.com

Spox wiedzial z kim sharowac... zaden owner go nei zrockowal przeciez.. ani Zecik ktory dostal pasy po to zeby sobie wygrac wojen za TAifunem.. jestem pewny ze taifun robil w gacie kiedy sie dowiedzial ze Zecik dostal tego chara
pameitam jak NEmtorem(jego rl char) poradzil z sobie z 5 100+ ; ]] a jzu na pewno nie zapomne jak zabil fingerouta.. kiedygral raistlinem mejere II(danubia)
ehh nic do taifuna nie mam ale byl takim samym Sk*** co spox.. i mysle ze jego hack tez czeka; ))
pozdrawiam

Bjoern Shu 04-05-2006 13:15

Gdyby na Furorze byl Liam to smiem stwierdzic ze zmiazdzyl by cale Duskiness na czele z Taifunem ;-]
Niechce tu nikogo osadzac ale nie dziwi was ze kto byl grozny lub zbliza sie lvlem do Tai~ zostaje hakowany?:S
Rahim Caspari,Rapithus,Spoxster troche tego bylo ^^
Draverika sie nie udalo shakowac to go huntuja :D:D:D
j/k(?)

Ratilt 04-05-2006 13:46

Prawda jest tylko jedna a prawda jest jedyna. Ja uwazam ze pisanie tych przypuszczen przez kilkanascie stron tez jest daremne. Zapewne nie hacknal go Zeciq ale ja tego na 100% nie wiem. Jednak Spoxster zaslugiwal na rooka i tak wlasnie skonczyl(prawie).

Ownage 04-05-2006 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
Gdyby na Furorze byl Liam to smiem stwierdzic ze zmiazdzyl by cale Duskiness na czele z Taifunem ;-]
Niechce tu nikogo osadzac ale nie dziwi was ze kto byl grozny lub zbliza sie lvlem do Tai~ zostaje hakowany?:S
Rahim Caspari,Rapithus,Spoxster troche tego bylo ^^
Draverika sie nie udalo shakowac to go huntuja :D:D:D
j/k(?)

Smiem twierdzic ze jestes nubem, Liam jest tak super ze 2 razy padl, raz przez swoj slyn spamik ue a drugi raz na open battle przy czym Taifun jest glowa wojen i nie padl nigdy od rak innego gracza odkad stworzyl postac. :baby:

Masywny_Titania 04-05-2006 14:58

No fakt, ale kilka akcjii z Liamem widzialem i byl niezly ;)
A ten spam ue jak padal to co innego mial robic?:) Uciekac przez pol mapy przed tyloma chama w zielonych mundurkach?:p

xarxid 04-05-2006 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Risofek
Falsz.

Sam wbil 70lvl~ i gdy nie sharowal zostawial chara na noc na runka na cormaya :)

I tu cie musze rozczarowac. Na poczatku gral z nim sub-zero (skad go znasz ?:)), ktorego z reszta dzis spotkalem, ale mniejsza o to :)

Ehh ludzie i ludziska :)

scorp 04-05-2006 15:46

Nemtor rox~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!

Risofek 04-05-2006 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xarxid
I tu cie musze rozczarowac. Na poczatku gral z nim sub-zero (skad go znasz ?:)), ktorego z reszta dzis spotkalem, ale mniejsza o to :)

Ehh ludzie i ludziska :)

Ale On Sharowal z Subem dopiero od 80lvl.:)

No a potem go wyhoojal.;( Tzn Spoxster Suba.

Aristo~ 04-05-2006 17:28

Cytuj:

Ale On Sharowal z Subem dopiero od 80lvl.:)

No a potem go wyhoojal.;( Tzn Spoxster Suba.

Na ok. 90 lvlu pewnie czul ze juz sobie sam poradzi. Wiec spoxster dal kit, ze dostal cynk, ze niby ktos ma zaplacic subowi kase za to ze rooknie spoxstera. To byla oczywiscie bzdura. Potem spoxster mial mu dac jakies itemy, ale znow oszukal potem mial wyslac kase itp...

Hhaha spoxster rooked- marzenia sie spelniaja :]

Sir Pietruch 04-05-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Taki jeden ziomek z Olecka wg. czipsa best pvp w tibi ;)

Najlepsze na swiecie pvp to Excail z Beryli ew. Mediota Del'Toro albo Diego Del'ToroB)

Risofek 04-05-2006 22:39

Kto ma najlepsze PvP ego sie sprawdzic nie da.
Nie wiadomo czy ktos bota nie mial.
Slabsze dni sie zdarzaja.
Czsami sprzet zawodzi.
Wiec kto ma najlepsze PvP nie mozna ot tak sobie stwierdzic.

Bjoern Shu 04-05-2006 22:57

Teraz to i tak Taifun nie padnie przecierz bo kto go dogoni?
Tez nie expi wiec nie bedzie takowej okazji :<
a co do Spoxstera to zgadzam sie z Artisto
narobil tyle shitu ze zasluzyl na rooka (Prawie)

Zoczek 04-05-2006 23:12

a nie zapomniales o Imargamie? chlopak dosc szybko expi :P

Risofek 04-05-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
Teraz to i tak Taifun nie padnie przecierz bo kto go dogoni?
Tez nie expi wiec nie bedzie takowej okazji :<
a co do Spoxstera to zgadzam sie z Artisto
narobil tyle shitu ze zasluzyl na rooka (Prawie)

Nikt go nie dogoni:)
Bez Spoxster Sixty Sense juz nie istnieje.Taka prawda:)

Bjoern Shu 05-05-2006 01:19

Exactly B)

Aristo~ 05-05-2006 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
a nie zapomniales o Imargamie? chlopak dosc szybko expi :P

Imargam- 3 osoby :)

Masywny_Titania 05-05-2006 10:59

Bhahaha ale zalozyl ten temat za co mu dziekujemy :D

Śmigiel 05-05-2006 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania
Bhahaha ale zalozyl ten temat za co mu dziekujemy :D

Dobre z nich chlopaki :D

Veltaxio 05-05-2006 12:50

Gra mna cala furora :)

Temat fajny widze ale skonczcie juz z tym truciem o spoxsterze bylo minelo spoxstera nie ma , war skonczony , na jak dlugo to sie okaze :>

Bjoern Shu 05-05-2006 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~

Looty sprzedaje mu siostra =D

Śmigiel 05-05-2006 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
Temat fajny widze ale skonczcie juz z tym truciem o spoxsterze bylo minelo spoxstera nie ma , war skonczony , na jak dlugo to sie okaze :>

Cos planujesz?? Spoxster jest... deleted
walczyl do konca, w przeciwienstwie do ciebie :baby:

RafcioK 05-05-2006 15:56

Ciekawe jak teraz bedzie wygladac sytuacja ;)

Zoczek 05-05-2006 16:12

Cytuj:

mówilem o postaci nie o tym ilu ownerow gra charem :S

Kapucha 05-05-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratilt
On shaczyl o wiele wiecej osob na Furorze... na dodatek nadal korzysta z mojego maila i gg :s

Skoro jednak nie wiesz czemu nagle "najwiekszy hacker Furory" od dzisiejszego dnia jest w Dusk~ to moze cos sie jednak dzis takiego stalo.

W moim poscie byla ukryta sugestia ^^.

BTW. Zbieram na blessy plx dajcie po 5k (czesc z was skojazy o co chodzi xD).

hapes1 06-05-2006 00:40

:d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
Smiem twierdzic ze jestes nubem, Liam jest tak super ze 2 razy padl, raz przez swoj slyn spamik ue a drugi raz na open battle przy czym Taifun jest glowa wojen i nie padl nigdy od rak innego gracza odkad stworzyl postac. :baby:

jasne ze nie padl jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos S P I E R D A L A L tak szybko przed charem o 40 lvl M N I E J S Z Y M niz on sam!!
Naprawde wielkie brawo dla tajfuna za najszybsza w historii ucieczke przed spoxterem BIG GRATZ tajfun!!!!! oby tak dalej to napewno nigdy nie padniesz:baby:

Aristo~ 06-05-2006 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hapes1
jasne ze nie padl jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos S P I E R D A L A L tak szybko przed charem o 40 lvl M N I E J S Z Y M niz on sam!!
Naprawde wielkie brawo dla tajfuna za najszybsza w historii ucieczke przed spoxterem BIG GRATZ tajfun!!!!! oby tak dalej to napewno nigdy nie padniesz:baby:

Wez sie jebnij w leb, ok ? Lool az zal mi Ciebie :/ Przeciez mogl uciekac z tylu powodow, ze nie ma po co ich pisac, lol zal

Risofek 06-05-2006 01:16

Cytuj:

Widziales tlyko film i nie wiesz jak było naprawde więc możęsz skończyć się wypowiadać w temacie, o którym nic nie wiesz.

@Kapucha

Co Bossik Cie dorwal?:>

Kapucha 06-05-2006 11:30

Cytuj:

@Kapucha

Co Bossik Cie dorwal?:>

Kurcze. Dostalem stone skina, ale sobie mysle przytne i bede mial na pozniej jak by spoxster przyexpil. Tak sobie mysle - skoro raaful ma rzucic fb to po co mam rzucac gfb? Co mi stalkery zrobia :/ nie bede wastowal - najwyzej zbluzgam fenixa albo baffe ze mnie nie uhali ;s ewentualnie taifuna ze sie nie logna zeby pomoc. a jak padne to sie wbije na hydry na 2 tygodnie bo wkoncu padlem i musze odrobic :/ a skladka na blessy to podstawa w gilidi...

Risofek 06-05-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Kurcze. Dostalem stone skina, ale sobie mysle przytne i bede mial na pozniej jak by spoxster przyexpil. Tak sobie mysle - skoro raaful ma rzucic fb to po co mam rzucac gfb? Co mi stalkery zrobia :/ nie bede wastowal - najwyzej zbluzgam fenixa albo baffe ze mnie nie uhali ;s ewentualnie taifuna ze sie nie logna zeby pomoc. a jak padne to sie wbije na hydry na 2 tygodnie bo wkoncu padlem i musze odrobic :/ a skladka na blessy to podstawa w gilidi...

Tak to właśnie jest jak się oszczędza.

eben 06-05-2006 14:54

Cytuj:

HAHAHAA czlowieku jak duzo wiesz o LIamie? : > : DDD ten koels padl dwa razy od pcozatku wiecznej wojny na aurerze.. bo byl nsam na 9 osob z czego 4 wtedy ubil !: ]] JEzeli mowisz ze on jest NOobem to oTibi nie wiesz nic.. to jest najlepsze PVP swiata.. wedlug 80% calej populacji Tibi.. ktora nie zazdrosci mu a przyznaje wyzszosc
ale sie oburzylem no ..

Aristo~ 06-05-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eben
HAHAHAA czlowieku jak duzo wiesz o LIamie? : > : DDD ten koels padl dwa razy od pcozatku wiecznej wojny na aurerze.. bo byl nsam na 9 osob z czego 4 wtedy ubil !: ]] JEzeli mowisz ze on jest NOobem to oTibi nie wiesz nic.. to jest najlepsze PVP swiata.. wedlug 80% calej populacji Tibi.. ktora nie zazdrosci mu a przyznaje wyzszosc
ale sie oburzylem no ..

A co spytales wszystkich tibijczykow swiata kto ma najlepsze pvp i potem obliczyles ? Zal denerwuje mnie takie gadanie.

eben 06-05-2006 17:35

Cytuj:

A co spytales wszystkich tibijczykow swiata kto ma najlepsze pvp i potem obliczyles ? Zal denerwuje mnie takie gadanie.

a nie uwazasz ze Liam ma najlepsze? : ] sory ze Cie denerwuje .. ale to sa fakty..
btw. swietny filmik z Kyry masz; ]

Aristo~ 06-05-2006 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eben
a nie uwazasz ze Liam ma najlepsze? : ] sory ze Cie denerwuje .. ale to sa fakty..
btw. swietny filmik z Kyry masz; ]

Nie sa fakty bo nie da sie porownac. Nie wiem kto to liam nawet ;p

Bjoern Shu 06-05-2006 23:02

Cytuj:

Liam darkcrosser
rl name: Mandus
lvl 150+ ms
ml 71
lider gildii Raiders of Morag
swiat Aurea
znany jako Emod- legenda Novy
:)

Boozy'woozy 06-05-2006 23:31

@up
czemu w lokalizacji masz "Gówniana Polska" ?

eben 07-05-2006 00:05

Cytuj:

hehe wiesz.. nie dziwie sie bo to nie Twoj swiat.. ; ] chcesz to mialem kiedy pare folmikow jak Liam sie bil.. moglbys zobaczyc; ) a i powiedz mi prosze cie jedno.. tko spiewa ta piosenke w tym filmei wmw z kyry prosze Cie odpisz mi xDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36.