![]() |
Cytuj:
|
Wydarzenia:
Malo wazne,Evas Arel join War ^^powod knaak kazal mu placic 200 k za nby szpiegowanie lol |
HAHAHA HAIL BOTERS XD
najpierw: Jan 22 2007, 12:35:03 CET Killed Veega at Level 59 ok Jan 22 2007, 12:58:15 CET Killed Mysior Freeman at Level 44 unjustified a dzis: Jan 28 2007, 21:02:42 CET Killed Bartek Head Hunters at Level 49 unjustified edit: Jan 28 2007, 21:19:22 CET Killed at Level 48 by Astamoth - ziomek ma pecha znowu na macro poszedl hahah 21:26 Bartek Head Hunters [46]: kurwa bylem w kuchni szmato jebana - no tja :( Jan 28 2007, 20:58:57 CET Killed Elder Xolfis at Level 24 unjustified nastepnie: Jan 28 2007, 21:07:56 CET Killed at Level 34 by Elvas Arel and by Bartek Head Hunters ^^ ogolnie loot: bp explo,3bp uh i bp mf chcialem serdecznie pogratulowac membera Vu za zabicie mnei poniewaz ubilem ich chary na macro ;( mam nadzieje ze jestescie zadowoleni z lootu ze mnie (czyli nieczego) aa i witam waszego nowego membera tez ;P Channel saved at Sun Jan 28 21:22:13 2007 21:12 Eleremim Adren [33]: ladnie ladnie 21:12 Eleremim Adren [33]: bronisz boterów 21:12 Eleremim Adren [33]: jednak pasujesz do Vu sam bedac zalosnym dochodzisz dozalosnej gildii =D 21:13 Elvas Arel [81]: wy tez macie bota 21:13 Eleremim Adren [33]: ale my nie botujemy z monkami 21:13 Eleremim Adren [33]: :) 21:14 Elvas Arel [81]: ja tam niewiem jak wy botujecie macie bota na open battle 21:14 Elvas Arel [81]: :> 21:14 Eleremim Adren [33]: wy tez 21:14 Elvas Arel [81]: a kto ty pyrokar? 21:14 Eleremim Adren [33]: wiec zamknij pizde lool 21:14 Eleremim Adren [33]: LOL jestem Liedson 21:15 Eleremim Adren [33]: zabawne jak dotad wasi memberzy wzieli mnie za, masakratusa, wickanine,alpaxa,pyrokara i shaeliona 21:15 Elvas Arel [81]: KT TY MAINEM 21:15 Elvas Arel [81]: ? 21:15 Eleremim Adren [33]: wylaczysz capslocka ? 21:15 Eleremim Adren [33]: i napisz wyraznie wiem ze jestes podniecony fragiem ale pisz wyraznie 21:16 Elvas Arel [81]: ok 21:16 Elvas Arel [81]: kim jestes jako main 21:16 Elvas Arel [81]: ? 21:16 Eleremim Adren [33]: nie mam maina 21:16 Eleremim Adren [33]: jestem Liedson 21:16 Elvas Arel [81]: loedson 21:16 Elvas Arel [81]: ? 21:16 Eleremim Adren [33]: pewnie mnie nie znasz bo nie umiesz angielskiego i nie czytasz forum jak morrderca tak? 21:16 Elvas Arel [81]: nieznam, 21:16 Eleremim Adren [33]: nom tak myslalem 21:17 Elvas Arel [81]: czytam forum com i pl 21:17 Eleremim Adren [33]: chyba zaduzo jednak pl 21:18 Elvas Arel [81]: nie 21:18 Elvas Arel [81]: a btw co masz domnie? 21:18 Eleremim Adren [33]: DEDNOLES MNIE ZIOMEQ;/ 21:18 Eleremim Adren [33]: WIESH??? 21:18 Eleremim Adren [33]: :((( 21:18 Eleremim Adren [33]: nie no nic nie mam 21:18 Eleremim Adren [33]: frends. Heheh to tyle:p |
w sumie nic takiego ;p
|
czy mi sie wydaje czy czesc sh sie nie spodobal jeden onjust vanum? :P
join war plz joinnnnnnnnnn |
^^
Bjoern Shu co w tej rozmowie takego zebys wklejal ja na forum?
|
Cytuj:
|
Ostatnio zaczełam zastanawiać sie co daje wam ta wojna ??
Vibrus Unitis Spoko Guilds tak samo jak i Vanum moze poporstu lepiej ugadajcie sie nawzajem ze nie wchodzicie sobie w droge gracie spokojnie bo poco to co robicie ?? Obie stronki robia Lekkie PA fakt moze Maledrus robi je troche wieksze ale ok:PP Moim zdaniem chlopaki powinniscie sie dogadac pokojowo !! |
@up
to raczej nie mozliwe juz raz sie dogadali a po 14 dniach wojne mielismy na nowo ;) po prostu panom sie nudzi xD |
Make Joint
Not War! To slynne (o ile nei zjebalem) przyslowie. Chlopaki Wojna trwa od prawie pol roku, konca nie widac ani sluychac, gra toczy sie o duż± stawke, jest bardzo nieczysta, wiele brudnych zagryweg. Proponuje sie ugadac, sprobwac jeszcze raz, ostatni dla odbudowy serwera. Nic nei zdzialacie, poki zadna ze stron nie podejmie krokow w tym kierunku. Wezcie przyklad z kyry, pozdrawiam..... |
Niema mozliwosci sie dogadania...
Wojna sie skonczy jak (o ile wogole sie skonczy) gdy jedna strona opusci server... Chodz wyjsc normalnie na expo tez by bylo milo xD |
Patrz±c na to co sie ostatnio dzieje to vanum sie niezle nudzi, a mianowocie
SHealion zabil za nic Zax Cruise, Chodzacy Buch dostal paymenta 10k za nic... Erick petrov tez dostal paymenta 10k za nic to sa kpiny, alez jakbym zapomnial ladnie pkowali wczoraj Bolduck aldix Azulla no i niezle ue antonnio... phaha zal |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ola widzialem jak ktorys z Aldixow chcial ubic Ericka Petrov haha przesówal go od depo w prawo i poszło UE ^^ weszło 45 bo mial stone skina haha xD potem sd i podobno ma zaplacic 10k bo napisal "Frida ¶pi juz pewnie" haha xD |
Skaczom sie lagi skaczy sie wojna gwarantuje wam to...Sandera jestes blondynka?
|
Cytuj:
Kretynizmem jest komentowanie swoich wpisow drugim kontem :baby: I nie wypowiadaj sie na ten temat bo VU tez nie proznuje ... Nie chce tu wymieniac przykladow, bo to i tak nic nie zmieni :) Pozdrawiam Sagus :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie tak to szlo ja wiem ze teraz palenie marihuanyczy jeszcze jak to tam zwiesz jest modne i kazdy sie pucuje ale nie musisz sie chwalic na forum ze wiesz jak sie pisze joint xD pozdor |
Cytuj:
|
Cytuj:
Olu.! Gdy twoj kumpel robil chara dobrze wiedzial ze idzie na swiat pvp w ktorym takie rzeczy to prawie codziennosc. Proponowal bym swiaty non pvp. Wlasnie 2 wyszly wiec gl. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozliwe ze mowisz to z przek±sem z nutka ironi. |
orginalnie brzmialo to tak xD
Make Peace not war lub Make love not war zalezy kto mowil w popularnym amerykanskim serialu South Park bylo : make love not warcraft a tu by sie przydalo make love not tibia btw polecam ten odcinek south park`u "south park - make love not warcraft" znajdziecie na kazie mulu albo innym tego typu glownie ;`) absolutely no life zreszta dowiecie sie jak ogladniecie o co kaman pozdor |
Pare Filmów:)
Pare Filmów z Wojny Manhattan vs Equimanthorn i random pk :)
http://rapidshare.com/files/12534309/kaza.rec.html http://rapidshare.com/files/13938857/draco.rec.html http://rapidshare.com/files/13589636/anaroth.rec.html http://rapidshare.com/files/13587047/uvax.rec.html http://rapidshare.com/files/14252232/anta.rec.html To tyle.. Gogo Manhattan! |
Cytuj:
|
co vanum robi za przetasaowania? moglby to kto swyjasnic? moze chca prowadzic war sami ..... :D
?? |
no też jestem ciekawy co oni czyni± :p masa i cybe nowe gildie pozakładali, co dalej???
|
wojna a co
|
Rozpraszaj± sie chłopaki :)
Co beda siedziec sie kisic w jednej gildi jak moga w trzech. |
Najsmieszniejsze jest to ze liderem jednej gildi jest Cybe, a drugiej jego noob char. Idiotyzm..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tyle ze to nic nie da :( Po wojnie macie nasz slowo ze dowiecie sie kto szpiegowal. Oczywiscie ten czlowiek jest i bedzie pod nasza szczegolna ochrona, ale wspolnie uzgodnilismy ze chcemy zobaczyc wasze opadniete kopary. Wiec cierpliwosci panowie cierpliwosci. Najlepiej gdybyscie zrobili 10 guildi po 5 membersow. Co to da? Gowno! |
Cytuj:
Fajny blef. A jesli mamy spziega i to keidys wygracie to napewno taka osoba bedzie tak dreczona przez old vanum ze wasza ochrona nic nie da : ) |
Cytuj:
P.S. Udez w stol a nozyce sie odezwa. Pozdrawiam naszego czlowieka. |
Cytuj:
Mowic ci Tert? Czy PREZESIE? Moze przeczytac ci posta na....., zreszta nie wazne bez sensu zmiejszac krag podejrzanych. Wszystkiego sie dowiecie w odpowiednim momencie. Chlopcy z Del'nabo mieli pomoc? I kupcie Nabonitowi ten mikrofon bo zal.br Edit: Jesli myslisz ze ktos majac nas po swojej stronie bedzie musial sie bac po wojnie "old vanum" to proponuje zmienic psychoterapeute ten cie mianowicie oszukuje. |
Cytuj:
Ze mialem nick " prezes tert " :> na ts o niczym nie swiadczy malo to razy widzialem asanila czy innych na default chanel ; p ? Chcesz wmowic ze mamy szpiega ? : > Zebysmy sobie nie ufali ? Not possible. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |