![]() |
No u mnie tez nie tak zle, ale prawdziwy mecz dopiero za tydzien, poki co:
world 1 – 7 Reda 0 - 1 Franck Ernstsen (8) 0 - 2 Michael Salen (20) 0 - 3 Franck Ernstsen (25) 0 - 4 Stanisław Guza (32) 0 - 5 Tomasz Ślęczka (47) 1 - 5 Andrzej Kobos (77) 1 - 6 Tomasz Ślęczka (78) 1 - 7 Waldemar Kocel (86) Drużyna jest niepokonana w 4 ostatnich meczach i zwycięska w 4 spotkaniach z rzędu. W tej kolejce 34,5* http://img99.imageshack.us/img99/8654/zolwie0078mu8.jpg |
KS.Dragon 0 - 6 Manchester United 06 i vice lider
|
30.04.2008 09:05 (Sparing) Morsy Dębica - Sushii
Powodzenia Pawcio |
toż to ty pierwszym składem grales ;d
|
Mówiłem, że od stycznia nie zmieniłem składu ;d
|
czarny tydzień dla mojego zespołu :/ praktycznie każdy z pierwszego składu spadł od 100 do 370 tsi :/
|
u mnie narazie git :> 3 mln +
|
Jak narazie w meczu o awans idzie niezle...
1 - 0 Gerald Wardle (4) 2 - 0 Stanisław Guza (21) 3 - 0 Gerald Wardle (37) Zespoły zeszły do szatni na przerwę z wynikiem 3-0. Czterdzieści pięć minut spotkania było zdominowane przez Reda, z imponującymi 57 procentami posiadania piłki. |
4-0 do 56 min. grając na PIC'u :)
|
Po 3 ligowych porazkach z rzedu,Bobek Footbal Team podejmowal przed wlasna publicznoscia vice lidera Ninjitsu.Trener BFT,Jose Bobinho z rozkazku prezesa Bobeczka zmienil taktyke i pokonal faworyta.Tym zwyciestwem uratowal swa posade i prawdopodobnie zycie poniewaz wszyscy jego poprzednicy uwazani sa za zaginionych.Kilka sezonow temu podobna sytuacja miala sie z tzw."kiepskimi juniorami" klubu,ktorzy wg. miejscowych legend jesli nie spelniali rygorystycznych wymogow klubu zostali zakopywani pod murawa stadionu BFT.
ps. sry nudzilo mi sie xD |
Dwa Żubry - Sushii 2 - 4
Wicelider dostał bęcki. Drużyna jest niepokonana w 11 ostatnich meczach i zwycięska w 8 spotkaniach z rzędu. |
1 - 0 Gerald Wardle (4)
2 - 0 Stanisław Guza (21) 3 - 0 Gerald Wardle (37) 4 - 0 Hubert Donn (69) 5 - 0 Rupert Klausner (78) 6 - 0 Michael Salen (79) 7 - 0 Hubert Donn (85) 8 - 0 Gerald Wardle (87) Awans na 2 miejsce w IX lidze, 38*, Drużyna jest niepokonana w 5 ostatnich meczach i zwycięska w 5 spotkaniach z rzędu. |
Morsy Dębica - KS MAŃKI 2 - 2
|
a ja 1-2 w dupe :/
|
ja 10 - 0 wygrałem i utrzymuje vice lidera
|
wygrałem 10-0 :)
|
Wygrana 10 -0 i utrzymałem drugą pozycję.
|
ja 5-0 do przodu :P
|
ja 10-0 :)
|
Nadrill potwierdź rzesz kruca sparinga
EDIT: nvm... kumpel potwierdził |
damn it... sparing ustalić ^.-
|
Cytuj:
|
Ja 5-0 wygrana w ostatniej kolejce. Ktoś chętny na spara ?
Frontside Sosnowiec - dawać oferty :) |
9:1 na pic'u
0 - 1 Stanisław Guza (7) 1 - 1 Ścibor Domaszewski (20) 1 - 2 Stanisław Guza (31) 1 - 3 Gerald Wardle (36) 1 - 4 Damjan Plišic (47) 1 - 5 Damjan Plišic (50) 1 - 6 Nest Moreels (63) 1 - 7 Gerald Wardle (70) 1 - 8 Stanisław Guza (73) 1 - 9 Franck Ernstsen (75) Drużyna jest niepokonana w 6 ostatnich meczach i zwycięska w 6 spotkaniach z rzędu. 1. Stanisław Guza MM Reda xD 12 2. Gerald Wardle MM Reda xD 11 |
Naadril ja chce spara >.<
|
Arctic Monkeys - Morsy Dębica 4 - 3
|
wygrałem 4-1 i utrzymałem v-ce lidera
|
Sushii - Wola Lubecka 7 - 0
Drużyna jest niepokonana w 12 ostatnich meczach i zwycięska w 9 spotkaniach z rzędu. Cytuj:
|
Nadrill ty na prawde rezerw nie masz xD? 1-5 dostałem xD
|
Cytuj:
|
po to sa sparingi zeby to zmienic
|
Drużyna jest niepokonana w 25 ostatnich meczach i zwycięska w 25 spotkaniach z rzędu. /o/
gra ktoś spara?;D |
4-0 do przerwy xd
@Edit 8-0 i jeszcze nie koniec! xDD a dopiero 2 bramki strzelili napstnicy xD @Edit2 9-0 xDD @Edit3 Walcze o dwucyfrowy wynik xD @Edit4 Nie udało się |
3-1 z liderem, ktory do tej kolejki wygral wszystkie swoje mecze...
1 - 0 Gerald Wardle (6) 2 - 0 Damjan Plišic (12) 3 - 0 Stanisław Guza (24) 3 - 1 Marek Bratek (85) Drużyna jest niepokonana w 7 ostatnich meczach i zwycięska w 7 spotkaniach z rzędu. 2 mecze do VIII ligi ; ) |
Oddam klub z 1 miejscem w 8 lidze w dobre ręce po więcej informacji pisać na PW
|
7-0 ze spadkowiczem na picu
|
Velimir Baznik
TSI = 1 030, lat 21, dni 2, przeciętny stan formy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca słaby Kondycja: solidny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: nędzny Podania: słaby Skrzydłowy: kiepski Defensywa: kiepski Skuteczność: znakomity St.fragmenty: nędzny Chłopaczyna cud!! Kupiłem jak miał zadowalającą skuteczność :D Jesze forma niech mu wzrośnie i gitara :D |
okej , dzis finał nalezy do MU :) puszcza motsa i chelsea nie ma szans ;d
|
Capality, jest to conajwyżej miód, ale nie cud. Za słabe podania :)
|
gra ktoś spara? jak coś nazwa drużyny Sweet Guys :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |