![]() |
@up
Spróbuj na Mt Sternum Tomb, ale może być niebezpiecznie. Lepiej zainwestuj w lepsze eq. btw. po co ci softy? |
@up,na druida i na dragi ;p :d
|
Mam 19 lvl 53-50 skille i 11k kasy(jeszcze jestem przed desertem więc niedługo 20k) co mam kupić? obecnie mam p set , dwarven shield
|
@up
Hmmm a jaka profa? |
Racja knight 19 lvl 53-50 skille i 11k kasy(jeszcze jestem przed desertem więc niedługo 20k) co mam kupić? obecnie mam p set , dwarven shield
|
@up
Zrób deserta, kup knight seta(11k), może dragon shield(4k) i crown helmet(2k). Resztę kasy zostaw i zbieraj dalej. |
Mam:
-Hat of the Mad -Mamoth Fur Cape -Plate Legs -Fur Boots -Guardian Shield -Necrotic Rod i nie wiem czy lepiej kupić b robe czy b legs? |
Hmm a ile masz kasy??
|
Cytuj:
lepiej zainwestowac w Blue Legs. |
@Kazami
Ja bym sellnął mamooth fur cape i kupił b legi i focus cape. |
30 pally eq:
Crown helmet Guardian Shield Plate legs belted cape BoH royal speary/kusza/łuk pammy ~60k + jakis loot z mint i teraz nasuwa sie pytanie: w co zainwestowac? Kupic paladin armora czy blue robe? Wiem, żeby kupic blue legi ale to na ~35. Coś jeszcze zmienic? |
@up
Ja bym palladin armor na 50-60 lvlu kupił, a teraz b robe, b legs i vampirke. Ale to nie ja rozporządzam twoją kasą. |
@UP
Ja bym kupił p arma ale twój wybór.:baby: |
Cytuj:
|
Pomocy...
;( Jestem druidem. Level i mlvl jak w podpisie, mam około 3k chodzę w plate set ,dwarven shield ,i z necrotic rod. Mam mało kasy bo deserta robiłem na 20 lvl'u jeszcze przed hackiem. (Mam pacc) Doradźcie co mogę kupić , w co zainwestować .
PS:Nie mam ani Rashid questa ani Postmana innych questow tez nie mam zrobionych. :( PS2: A kupić jakieś czary?(teraz mam :exura , exura gran , exana pox , exori vis , utani (gran) hur<mam obydwa> i exevo pan.) Dokupić jeszcze jakieś czy nie? Może jakieś runy robić? Albo jeszcze jakiś czar ofensywny? @Down : Gdzie expic? na rotwormach jest nudno ale bezpiecznie i bez waste (A zarobek i tak nie duży),na cyklopy trzeba kupić jakieś manaski i można na tym stracić jak się ma pecha.(ale jak sie ma szczęscie to można zarobić kilka razy więcej niż na rotach) Z góry dzięki za pomoc :D( a może podrzucicie mi kilka dobrych miejsc do expienia gdzie mozna fajnie i szybko zarobić trochę pieniędzy :P ) |
@up
Na razie nic nie kupuje pozostaje ci expic i zarabiać. Potem kup dragon shield i zbieraj na b robe. |
Facc, palek, będzie z 23k.
stan postaci http://img115.imageshack.us/img115/2840/wqein2.jpg co kupić? small stonsy czy zbierać na bohy? |
Small stones i skilluj do 65 conajmniej.
|
@up2
Tak jak powiedział kolega wyżej , kup za 23k small stonsy i skilluj aż one Ci się skończą. Potem lecisz na exp i zbierasz kase na Bohy, Devil Helmet zamieniasz na Crown, potem kupujesz jakiegos shielda lepszego i tyle ;) |
8 lvl knight p-set
skills 70/70 mlvl 5 100k do wykorzystania (other char) co kupic? |
Cytuj:
|
Mam 20 druida, 15 mlvl. W depo 16k. Co mam kupić?
|
@up
napisz jakie eq masz teraz |
Cytuj:
|
Sprzedaj Noble Armor, Kup Spirit Cloak , Hat of the Mad, sprzedaj Beho shield kup Spellbook of Enlightenment a jak nie chcesz to jakąś lepszą tarczę typu Dragonke. Resztę zostaw na mp i zbieraj na bohy ;)
|
Mam ~85k do wykorzystania,sprzedam fire axe,dragonbone staff,dragon shield i mam 12k+ czyli 97k! Mam 36lvl paladin skile 65/46 <tak wiem lipa> ale skiluje teraz na slimach, moje eq to crown helmet,noble arm,p legs,vampirka i rski...
Na slime fajnie sie tak skiluje ale mysle ze zrobie questa na crusader helmet i sprzedam ten crown helmet,mam 300 kamyczkow i skiluje nimi ;o Co kupic?! -b robe? -Blue legs/k legs -Dsm? -Rh? -boh? |
B Robe
Blue Legs RH/Crusauder Helmet BOH( w 1 kolejności) |
30 ED
I teraz niewiem w jakim eq lepiej chodzić. Myślałem nad dwoma opcjami: 1.Crown Helmet, Blue Set, Demon Shield 2.Hotm, Spirit Cloak, Blue Legi, Spellbook of Enlightenment Będę expił na Barbarianach i boję się że będę obrywał za duże hity ja na eq z 2 opcji. Więc co wybrac ?:o |
up
weź pierwszą opcję to 2 zachowaj na wyższe levele |
16 druid
eq: -crown helmet, -knight armor, -beho shield, -plate legi mam 3 cc czy mam coś lepszego zakupić?:confused: |
Cytuj:
Co mam zmienić? Co mam z mojego eq zmienić: -HotM -Mamoth Fur Cape -Blue Legi -Fur Boots -Necrotic Rod |
Cytuj:
Ja bym kupil Focus cape, tą książkę +1 m lvl, hotm, reszta kasy na bohy ale tak na około 25-30 lvlu |
Zaczełem znowu grać w tibie.
19 Knight Skille; 78/76 eq: rh, k arm, p legi, dragonka, boszki, meduska, serpent sword Kasa do wydania: 63 k W co mam inwestować? @down Poty mam Xd. Więc tylko b legi? |
@UP
W b legi i poty.:baby: @Mnichu Ale buty wypadają najrzadziej. @DOWN Mi jeszcze nigdy buty nie spadły.XD |
Czy ja wiem, buty spadają inna część setu, a zawsze jest taki pech, że jak masz bohy to bardzo często, przynajmniej tak w moim przypadku jest xD
|
@Shiz.
Tak b legi są przydatne a za resztę kup sobie np. jakąś ozdobę albo szpanerski item.B) |
11 Knight
Eq: Plate Set, Dark Helm, Scarf, Dwarven shield Serv no-pvp Do wydania 3cc. Nie wiem czy: 1.Narazie w tym expić, a na 20 zmienić na Crown Arm, B Legs, Crus Helm itd. 2.Kupić K- Arm, Dragonke itd. |
@UP
Na razie w tym exp na późniejszych lvlach. Około właśnie 20. |
Witam wszystkich! Mam dylemat co kupic. Moje eq to : Rh, dsm, k-legi, zwykle bootsy, p-ammy, demon shield i noble axe. Mam 55k w kasie. Mam teraz mozliwosci:
1. Kupic Bohy? 2. Kupic Steel Bootsy? 3. Inna mozliwosc? Koledzy doradzaja, zebym kupowal Steele, bo wiecej arma, a kina go potrzebuje. Lecz dobijaja mnie 35 lvle na mintwalin ktore mnie wyprzedzaja i all wybijaja... Prosze o doradzenie ;] |
kup steel bootsy sa nieco tansze i przydadza sie a na boh mozesz zawsze pozniej uzbierac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |