Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Lenidas 05-07-2006 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michałeq
Nie prosiłeś, ale miałeś nadzieje ;s

8o mistrz swiata jestes i.... wrozka :cup:

Ech, szkoda slow :baby:

Pozdrawiam

Holu 05-07-2006 22:43

@Dolor
Moze Ty nam to przedstawisz, przeciez w sprawach kapowania jestes jednym z prowadzacych:evul:

Dolor 06-07-2006 09:20

UP@
A ty w sprawach okradania :P
Nie przedstawie tego niech to zrobi Rycek
Holu zawsze chciałem znać twą prawdziwą płeć :P kim jesteś?? a może 8o
A zresztą nie mam ochoty wiedzieć bo może wyjść coś strasznego i nie będziemy spać po nocach :P

Dziś moje urodzinki za życzenia dziękuje :P
W tibie dzisiaj nie mam zamiaru grać bo ktoś mnie może jeszcze okraść :D

Holu 06-07-2006 09:32

N/C
Wszyscy jestescie twardzi dopiero kiedy odszedlem z silvery :evul:
Czemu jestescie takimi ciotami, ktore wyrazaja swoje poglady o kims dopiero po jego odejsciu ?!
@Dolor
Jak gralem na silverze zadnego zlego slowa na mnie nie powiedziales, taki byles zdygany :]

btw. spadam z tego forum, startą czasu jest wysluchiwanie naaba Dolora i spolki xD

Dolor 06-07-2006 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu
N/C
Wszyscy jestescie twardzi dopiero kiedy odszedlem z silvery :evul:
Czemu jestescie takimi ciotami, ktore wyrazaja swoje poglady o kims dopiero po jego odejsciu ?!
@Dolor
Jak gralem na silverze zadnego zlego slowa na mnie nie powiedziales, taki byles zdygany :]

No bo widzisz jest takie powiedzenie:
Nie ruszaj gówna to nie będzie smierdziało

Lenidas 06-07-2006 11:43

Jul 06 2006, 10:32:58 CET Killed at Level 70 by Nevvar and by Escheuso

Dziekuje Polacy :baby: ze to zrobiliscie. Poszedlem do was pogadac bo ufalem polakom a wy:

Trap i ded :baby:

Szkoda uchow bylo :D

Fajnie tak bez slowa, przynajmniej jestescie teraz dumni z siebie :baby: szesciu na jednego i to takiego, ktory nie walczy z ludzmi :D

Gratulacje

Pozdrawiam

Michałeq 06-07-2006 11:44

Leo Lenidas:
Jul 06 2006, 10:32:58 CET Killed at Level 70 by Nevvar
and by Escheuso

Arek Zoltan:
Jul 06 2006, 10:17:15 CET Killed at Level 46 by Nervous Shine

Tego już za wiele. zebrałem całą ekipe ~15 osób w dp ankh, ale kurwa nikt nie chciał dupy ruszyć, i swobodnie patrzyli jak mi magicznegu ujebywali :)
Thanks "qmple", wiedziałem ze zawsze mozna na was liczyc

>.<

Dawergo 06-07-2006 11:48

Frajerstwo i tyle... Ubić polaka... I to spokojnego gracza -.-"

Narkoman 06-07-2006 11:50

Jul 06 2006, 11:00:23 CET Killed at Level 34 by Nervous Shine

No to ja tez padlem, chociaz nikomu nic nie zrobilem. to przesadzilo o tym, ze ide na new server. napewno niektorzy dostana jakies itemki na pozegnanie.

bohy i crown heletm padl
ale fart do loota

tak z innej bajki
Jak wyjdzie new server, amerykanski, to sie przenoszse na niego z pulpetem.
Jesli chcialby ktosisc z nami i stworzyc tzw. "rodzinke" to msg tutaj. Razemsie zastanowimy nad koncowka nicku.

Michałeq 06-07-2006 15:35

14:49 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Nevvar. He was killed by Michal Magiczny.

XD
NIe ma jak to pk
Trzecia moja ofiara dzis ^.-

Esche tez padnie ;]
Aha, i gz dla fantoma, nie wiem czemu, ale mnie nie zabił jak razem pkowaliśmy ;d

Mathias Tham 06-07-2006 16:13

Cze Silvera !!! ;]

Michael Rzotkiewka 06-07-2006 16:39

13:42 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Verdan. He was killed by Michael Rzotkiewka.

hyhy ^^

Omo 06-07-2006 17:31

jak tylko dowale jakiś porządny level i skile tez pomogę sie mścić.
Śmierć leszczom którzy atakują Moich ziomków. dajcie tylko cynk ale to w środku wakacji bo teraz skile i level Ch***wy na obu charach wiec dajcie mnie troche czasu aby sie rozwinąć ale jak zabijać to prędzej palkiem :evul: :evul:

Wiesniaq 06-07-2006 18:25

to co zrobil nevvar i eucheso to totalne chamstwo czym wiecej dedów będą mieli tam lepiej

Lenidas 06-07-2006 20:39

Nie dziwie sie wam...
Jestescie kutasami, nie polakami,no coz...
Trafiliscie frajera co wierzyl polakom... nawet sie nie uchalem bo nie wierzylem ze to zrobicie :baby:
Mam nadzieje kutaski, ze kiedys "zrozumiecie" co to przyazn....
Oczywiscie jak bedziecie miec 11+ lat...

Pozdrawiam

Dolor 06-07-2006 20:51

Lenidas nie przejmuj sie jednym dedem to jest przecie gra GRA rozumiem ze tyle sie meczyles aby wbic ten 70lvl i zaraz takie noobki cie zabily. Rozumiem ze tobie juz nie chodzi tu tak o deda jak o to ze im ufales a oni cie zdradzili.

Dzwine wpierw Duff nam pomagal a pozniej z tego co teraz slysze oskarzyl sebe koniecznego o kradziez jego loota :/

Japon 06-07-2006 21:02

z tego co mi wiadomo to któryś ownerow duffa go oskarzyl

Narkoman 06-07-2006 21:13

Padlem dzis 2 razy. 1 to znacie, a 2 to wygladal tak, ze id na statek w carlini nagle widze stoi esch, nervus~ i nevvar, podsumowujac masa sd i 6 fe. Padlem od nevvara, ktorego uwazalem za frienda, bylismy na huntach malutkich pokazal mi vampy, zrzucil cene z bohow ktore i tak dzis stracilem. :(

Koledzy (w sumie to przyjaciele) namowili mnie, abym zostal i tak bedzie. Ale to chyba ost raz, nastepnym razem na 101% sie przeniose.
jednym z powodow byl szantaz rycerskiego !! 8o kole grozil ze sie zabije, mial juz red hp na fire fieldzie :P

@mathias~
hello

do tematu inego, jakby ktos nei wiedizal
wszystko zaczelo sie od smierci arka zoltana ktory sie kozaczyl, lenidas poszedl go obronic, ale sam padl

co do escheusa
zostal zabity przez jami nyge czy jakos tak(najlepsz ed na silvera) druid'a da fist tez probowal zabic(jummi~), bo boi sie ze dogonia go w lvl i juz nie bdize the best.

Lenidas 06-07-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Lenidas nie przejmuj sie jednym dedem to jest przecie gra GRA rozumiem ze tyle sie meczyles aby wbic ten 70lvl i zaraz takie noobki cie zabily. Rozumiem ze tobie juz nie chodzi tu tak o deda jak o to ze im ufales a oni cie zdradzili.

Dzwine wpierw Duff nam pomagal a pozniej z tego co teraz slysze oskarzyl sebe koniecznego o kradziez jego loota :/

Kiedys "walczylem" na forum o polakow... jednak okazalo sie, ze bez potrzeby...

Spoks, masz racje ded to ded, ale przykto, ze migalem sie od br a rodacy mnie zabili...
No coz, banda s*****eli, nawet slowa nie powiedzieli... czemu mnie leja.... poprostu polska.... mendy.... i tyle.....
Ech... mam nadzieje, e kiedys dorosna...

Pozdrawiam

Phoenix Sapphire 06-07-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michałeq
Aha, i gz dla fantoma, nie wiem czemu, ale mnie nie zabił jak razem pkowaliśmy ;d

Jak widać Fantom nie jest taki zły :]
Szkoda, że nie potrafiliście się z nim dogadać. Odszedł z serwera w niemiłej atmosferze ale pomógł nam w potrzebie (w przeciwieństwie do np. Balina Thama -.-')
Nie wiem czy Escheuso i Nevvar czytają to forum ale jak tak to mam do nich dwa zdania : Zawiodłem się na was. Myślałem, że jesteśmy przyjaciółmi :(

PS: Dużym zaskoczeniem jest dla mnie to, że tylu Polaków potrafiło się zebrać przeciwko tym !#@$#@$$#!.

PS 2: W sobotę rano wyjeżdżam na tydzień więc jakby ktoś miał do mnie sprawę to fast plx ;p
@Rekin : wbijaj szybko level evul blokerze

Rekin Master 06-07-2006 22:07

dzis mi sie net zjebal i nie moglem grac ale przytsiegam roz*****em juebanych pedalow!!jeszcze wczoraj pisal do mnie eu~abym mu pomogl poroz*******ac br -.- jaki noob ale chyba znam jego nowa postac ^^:)

Wiesniaq 06-07-2006 22:40

najgorsze jest to ze polacy w takich sytuacjach rozpadaja sie wewnętrznie
jest dobrze, idą w siłe a tu jakims nOObkom obwali i dupa:(
walić takich!!

ps
jutro wyjezdzam na 2 tygodnie jak przyjade ladnie by bylo z waszej strony zebysie opowiedzieli czy dzialo sie cos ciekawago cya

marcinekk 06-07-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
Koledzy (w sumie to przyjaciele) namowili mnie, abym zostal i tak bedzie. Ale to chyba ost raz, nastepnym razem na 101% sie przeniose.
jednym z powodow byl szantaz rycerskiego !! 8o kole grozil ze sie zabije, mial juz red hp na fire fieldzie :P

TO sie zdecyduj wkoncu czy idziemy na ten new serwer czy nie( jeszcze kolo godz 14 mowiles ze na 100% idziesz)

Ps. wyjezdzam w sobote na 3 tygodnie wiecj jak wroce to sie zdecyduj i inni tez moze to dobry pomysl aby na new serwerzezrobic "rodzinke"??

Pozdro for all

Ps2 jeszcze jedo tego posta pisalem o godzinie 22.22 a wyswietla ze o godzinie 22.58 czyzby cos nie tak z czasem na tibi.pl??

Omo 06-07-2006 23:45

@UP
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2
a nasz czas to GMT +1 Sarajewo, Wa-wa, Skopie, zagrzeb jakby ktos nie widział:p
co do nevvara i eu~ to coś trzeba z nimi zrobic.
Moja rada:
Porozmawiać na jakimś neutralnym terenie w jakimś dp albo świątynii gdzie będzie chcieli aby odbyła się narada co kto jak komu i dlaczego reakcje, konsekwencje i skutki .
Jeżeli to nie pomoże to trzeba:kat: tak długo aż nie odda to co Leo stracił i jeszcze ktoś kto tam ucierpiał. albo po prostu mieć radoche że jest jednego zdrajcę mniej :p

@Wieśniak
Tak to prawda ale trzeba ćwiczyć aby tą słabość zamienić w siłe
@Rekinek
też cierpie <love TP> omało co abym padł na slimach :(
@ rzotkiewka
BRAWO ten kolo już spylił na inny serv jednego mniej cała ta ganksterka długo nie pociągnie buhahaha
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenidas
Nie dziwie sie wam...
Jestescie męski narząd płciowyami, nie polakami,no coz...
Trafiliscie frajera co wierzyl polakom... nawet sie nie uchalem bo nie wierzylem ze to zrobicie :baby:
Mam nadzieje męski narząd płciowyki, ze kiedys "zrozumiecie" co to przyazn....
Oczywiscie jak bedziecie miec 11+ lat...

o co tobie biega twoi PRAWDZIWI PRZYJACIELE MSZCZĄ się na tych leszczach za to że wyżądzili tobie krzywdę nie widzisz tego ??
@ jakiś tam post :p
Słyszałem że jakiś arek Zoltan kozaczy trzeba nauczyć moresu tego gościa albo niech spyla na inny serv robić z siebie kretyna.
Jako:flaga_pl: Polacy:flaga_pl: musimy sie trzymać razem a nie walczyć przeciwko sobie musicie(ja też) to skumać albo ten server nigdy nie będzie nasz :evul: a mamy duże szanse na wygranie jak tylko będziemy lepsi i mocniejsi no nie?? jeśli sie myle to mnie poprawcie sory za błędy ort. i interpunkcyje ale jest już późno a jutro do roboty trzeba zapychać a potem :browar: no i oczywiście tibia. 8o 8o

Rekin Master 06-07-2006 23:55

@Leo
twoj drogi przyjaciel, fantom da first zabil rycka, potem szedlismy ubic tamtych <trojke> no i fantom i tamta trojka zaczela mnie bic,nie potrafili stworzyc trapa i im bez klopotu zwialem :P
twoj friend <jestes jego the best friend> zamiast pomoc zabic tych,co cie zabili pomaga im :P
@Fantom
wybaczylem ci kradziez itemkow w dniu moich urodzin a ty probojesz mnie zabic?jestes idiota :):confused:

Holu 07-07-2006 00:26

Jakbym chcial to padlbys w tym trapie, nie musialem cie uhac :evul:
Z reszta to byla tylko przestroga.B)
I nie pytajcie mnie po czyjej jestem stronie bo odpowiem ze po zadnej, zdenerwowala mnie smierc Leo Lenidasa, tak samo jak od zawsze denerwuje mnie Rycek.X(
Zeby bylo prosciej:
jesli ten pk team : Esch~ Nervous~ etc. bija tych ktorych nie lubie, pomagam im.
Jesli natomiast bija kogos z kumpli , pomagam kumplom:D

Lenidas 07-07-2006 07:02

@Ariel
Wiem i doceniam

@rekin
mam wielu przyjaciol (m.in.ciebie)

@holu
cos w tym jest

@all
dziekuje wam, nawet nie myslalem,ze mam tylu przyjaciol,to co zrobiliscie dla mnie (nie wazne z jakich powodow) po moim dedzie bylo wspaniale
Nigdy bym sie nie spodziewal
Jeszcze raz dziekuje wam wszystkim

Pozdrawiam

Omo 07-07-2006 07:21

@ Leo
Nie no ale czeba to wyjaśnić DLACZEGO to zrobił nie no bo czytałem że jakiś Zoltan sie puszy dostał deda i ty (leo) pobiegleś mu z pomocą powiedz mi jak to było dokładnie bo tego nie zkminine jak to było i nie bede wiedzał jakich kroków albo porad zastosować

Dolor 07-07-2006 08:08

Najbradziej co mi sie podoba to pare tych postow "jutro wyjezdzam na 2 tygodnie" itd :P

Do ktorej wkoncu trwala cala akcja?

Lenidas@
Nie masz co wyzywac tak bardzo poniewaz zobacz ilu polakow sie zgromadzilo. :P przynajmniej wreszcie sie spotkalismy w takiej grupie i pogadalismy :P

Omo@
Lenidas mowil ze mial aola wiec jak wiadomo nic nie stracil bo aola mozna sprzedac tego zurzytego i kupic nowego :P

Rekin Master 07-07-2006 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Omo@
Lenidas mowil ze mial aola wiec jak wiadomo nic nie stracil bo aola mozna sprzedac tego zurzytego i kupic nowego :P

eeeeeeeeeeeee?;(
ps.ja podobno jestem nastepny ^^

Dawergo 07-07-2006 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master
eeeeeeeeeeeee?;(
ps.ja podobno jestem nastepny ^^

Tych "nastepnych" jest z 20 osob takze mozesz sie nie doczekac :D

Narkoman 07-07-2006 10:28

kazdy moze byc nastepny :P nawet eternal~ ^^

adrius 07-07-2006 11:00

Dobrze ze takie rzeczy nie dzieją się w rl np. masz se qmpla on nastepnego dnia przychodzi z jakimis kolesiami i zabierają ci komórkę albo cie zleja.8o
Jedno mnie dziwi dlaczego ci nervus i spółka nie zabiją jakiegos br skoro ich nie obchodzi czy będą zabici czy nie a po co zabijac friendow.X(

I najwarzniejsza część mojego postu: jutro wyjezdzam i do konca lipca mnie nie ma, (wreszcie odpoczne od problemów w tibiiB) )

Pozdrawiam all i współczuję tym co umarli lub byli okradzeni przez zaufane osoby , a i życze miłych wakacji8o

Dawergo 07-07-2006 11:06

I fantom okazal sie noobem, najpierw mowi ze bedzie pomagal a pozniej mnie blokuje podczas ucieczki, ubil fe i trza bylo zwiac ;p ale mam to w **** wiedzialem ze to noob bo wiedzialem ze to lady, wiedzialem ze to zdrajca i tyle

Rekin Master 07-07-2006 11:33

ja,daw ik leo planujemy zmienic swiat<chyba>
ja mam juz dosyc tego co sie na servie dzieje :)
planbujemy stworzyc rodzinke ale jeszcze nie wiemy gdzie :X
jest ktos chetne?zapraszam ^^

Michałeq 07-07-2006 13:05

@Holu
Nie owijaj w bawełne, po prostu zdradziłeś Leo; a już cię chciałem pochwalić za ludzki gest....

cwaniak89 07-07-2006 13:20

Po ostatnich zajściach pojawiła sie bardzo realna propozycja zmiany srerva :(
Coraz wiecej osób podejmuje ten temat lecz moze warto by sie zastanowić czy opłaca sie zaczynac od nowa....

Przydało by sie przemyslec jakie sa główne przyczyny tych decyzji:
1. PA - nie wiadomo czy tam gdzie pojdziemy tez tego nie bedzie
2. Zdrady najbliższych przyjaciól - nie wydaje mi sie zeby to był problem tylko Silvery
3. ...

Narkoman 07-07-2006 14:13

4. dojscie do rozsadku z wiadomoscia ze ten server jest przegrany

marcinekk 07-07-2006 14:54

Trzeba spojrzec wkoncu prawdzie w oczy w pierwszej "50" nie ma zadnego polaka://(zgadzam sie z kuba ze ten serwer jest juz przegrany), za jakis czas pojawi sie pewnie kolejny "hinx"i prawie wszyscy beda sie takiego bac,taka jest prawda.
Moze to dobry pomysl pojść na nowy serwer na ktorym bedziemy mieli rowne szanse z innymi??
Moze damy rade jak bedziemy sobie nawzajem pomagac na nowym serwie??ale trzeba sie zzyc i nie zabijac sami siebie nawzajem bo wtedy nigdy do niczego nie dojdziemy:/ jak bedziemy sobie nawzajem pomagac to mamy szanse byc najlepssi:cup:

To jest tylko moje zdanie,
Powiedzcie jak Wy uwazacie??

POzdro for all

Holu 07-07-2006 16:26

@Michaleq
Hmm ciekawe masz podejscie:baby:
tym, ze cie zabilem zdradzilem Leo? :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35.