![]() |
Cytuj:
@Hiver Dasz rade. Weź poty. :0 |
Na ktorym levelu można sie udac palkiem na hunta bog raiderów (solo)?
|
Cytuj:
Na co uwazac... na trucizne miej w pogotowiu exane pox Co zabrac... 1 bp mp :) |
Cytuj:
|
Minosy
Mam pytanie odnośnie questu Dark Helmet.
Czy solo 28 drutem można ten quest ukończyć? Ew. jakie jest ryzyko deda?:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czy dam rade solo 50 sorcem ubić dla ??? na utamce żebym nie leżał w temple
eq jak dla maga : hotm, vapirka , focus cape itp m lvl 45 :] odp pls |
Dasz radę. Na pewno DL cię nie zaspamuje tak, że nie zdążysz się wymanasować. Combo też oczywiście powyżej twojej maksymalnej many nie walnie (zresztą już 600 hp na niego starcza).
|
Witam mam pytanie mam pallka 20 lvl z skillami 80/61 i pytanie moje to takie od którego lvl mogę bić dragony i gsy
|
dla sportu możesz uwalić draga, myślę, od 25lvl będzie bezpiecznie, ale waste.. gs'a hmm... 30 z blokerem, dla sportu solo ciutkę większy...
|
|
omg 100 pytan zabije dl-a?
Na dla trzeba miec co najmniej 35lvl <palkiem reszta nie wiem> 70/55 skile,utamo vite i royal speary... Bierzesz 2bp manaskow,1 bp healthow z czego na 1 dla zejdzie ci ~10potkow! Gsa tez tak samo tylko ze na niego wiecej potkow leci ;o ja podejdzie ofc . Dla bijemy stairhoppingiem najlepiej w venore na wiezy (d-lair) |
35 Paladin. 65/49
B robka, b legi, c helm, p ammy, vampirka, bohy. Czy poradze sobie na wyvernach ? Chodzi mi o te Wyverny koło OF'a (Taka górka z 7 wyvernami). Zabic zabije, ale czy z takimi skillami będzie waste, jak tak to jakie ? Czy dobrze będzie mi sie tam expiło ? Prosiłbym o szybką i mądrą odpowiedź. Sorki za błędy jęśli są, pisze na szybko. |
dać radę dasz, ale waste raczej bedzie - z wyverny świetnego lootu to nie ma ;/ (przynajmniej mnie nic nigdy nie leciało). Exp będzie Ci szybko leciał tam...
|
Cytuj:
Dla mozesz nawet na 30lvlu z utamo vita :D nie spadniesz na kombo :) Ja na 36 ubilem ;o |
17 lvl, 1 mlvl
steel helmet p armor p legs dwarvenka/guardian (szukam sprzedawcy guardianki) fur boots crimson sword pokonam pojedyńczą tarantule ? Mogę zużyć na to nawet 1.5 bp potionów, ale czy pokonam ją ? |
Cytuj:
Pozdrawiam ~~SzaDok~~ |
a na którym lvl ją pokonam z jakim EQ ?
|
Cytuj:
Polecam poradnik: http://tibia.pl/poradniki/1968598 Pozdrawiam ~~SzaDok~~ :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Weź chodź do 20 poziomu na zamek koło ab ;) Pozdro |
nie no pokona spokojnie ja na 15 drucie pokonalem i zuzylem z 5 potionów wiec spróbuj ;)
|
Cytuj:
A po 2 HP da mu 50 HP co to jest? |
Cytuj:
Na tym lvlu da się zabić smoka, to co to tarantula... |
Ludzie on ma 17 lvl i 1mlvl! Nie da rady nawet Orc Shaman zabić
|
Cytuj:
|
Czy poradzę sobie z Campami Barbarianów?
Eq: -Royal Helmet -Golden Armor -Blue Legs -BoH -Platinium Amulet -Vampka -Bringht Sword Lvl i skille: 31 Knight, 3 Magic Level skille: 54/48 ( do obozów wyskiluje 65/65 ) |
Cytuj:
@Topic> więc pytam się kogoś kto nie jest n00bem: Czy pokonam tarantule ? |
tak pokonasz ;)
|
Ile potów?
|
Zależy jakie skille masz
|
Moim zdaniem nie, ma Cię na góra 2 hity.
Chyba, że masz skille 80/80 to może pokonasz. |
Cytuj:
|
Duoble post
|
Nie wiem co wy pierdolicie, moze nie gralem od paru dobrych updatow, ale jak ma skille przynajmniej 40/40 to spokojnie ja zabije, kolo 6-7 potow mysle.
|
@Kazami
Może być ostro, lepiej poexp na czymś innym (ja na 31lvl expiłem na dworkach - dobra kasa a exp też niczego sobie). Co do tarantuli.. powinieneś dać radę, jak to ktoś up powiedział, niektórzy draga zabijają na tym lvlu, więc tarantulę tym bardziej... jeszcze ofc zależy od skilli, mam nadzieję, że masz MINIMUM 45/45 - dopiero wtedy możesz próbować ją zabić... |
25 lvl Pal 65/50 RS
Czy da rade ubić DS?Po ostatnim upadzie ostro spadła celność spearów czy to tyczy się wszystkich czy tylko zwykłych? |
mam skille około 40/37-38
|
Do-exp jeszcze kilka poziomów i do-skill-uj bo głównie chodzi o życie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |