![]() |
Cytuj:
A na akcjach nie wiem czy jesteś, bo mnie ominely może góra 3/4 akcje. Ale wiemy że ty wiesz wszystko najwyższy śmieciarzu o.O Btw, czy to nielegalne ze ktos odpowiada tutaj na posty innych uzytkowników? Po to chyba jest forum. A jak np. Ja sciagam pliki caly dzien, i czasem wpadne i nie mam co robic to moge sobie zagladnac na forum. I tak naprawde to juz nie odpowiadaj na posty, bo szkoda mi ciebie... |
nie ma graczy neutralnych(chyba że nupki;P)bo potem tak czy sie będziesz ofiarą pa.no chyba że scierpisz ataki będziesz im płacił ale co to za gra?
|
Gimlii mysle ze czas zbanowac tego gowniarza bo obrazanie rodzicow to juz jest przegiecie.Skoro nie potrafisz Nosso polemizowac jak osoba cywilizowana nie widze sensu dalej dyskutowac z toba.
Wyzwalem cie do bitwy ale widze ignorujesz to i dalej wyzywasz tylko na forum wiec skoncz nazywac ludzi z wanted forumowymi fighterami i psami etc..bo wystawiasz sam sobie swiadectwo jestes zwyklym tchorzliwym polglowkiem ktory wykrzykuje tu glupoty bo nic innego mu juz nie zostalo. P.S. Mam fajna zabawe jak po kazdym moim poscie Nosso sie pieni i wypisuje te swoje wypociny jaki to ze mnie smieciarz i debil itd.. ale kazdy potrafi rozmawiac tak na ile mu jego iloraz inteligencji pozwala. |
Cytuj:
wakacje sa po to, by sie bawic, nie grac w tibie |
@Raul
Respect za poprzedni post ; ). Napisalbym tu cos o honorze, ale niewielu graczy z Azury zna takie slowko wiec nvm... btw. miedzyzdroje powiadasz? ; ] tez sie wybieram za jakis tydzien ; p |
Cytuj:
I bardzo dobrze, nie dyskutuj, nikt cię nie prosi... Już miało cie na tym forum nie byc a jednak jeszcze musisz je zasmiecac. Wyzwales mnie do bitwy? JAKO KTO?Nie znam na azurze postaci nickiem "Najwyzsza Prawda" A reszta mnie nie obchodzi bo twoje posty ignoruje ;). Mysle ze temat do zamkniecia bo nie ma sensu go dalej przedluzac. Ze wzgledu na mozgi jakie tu siedza (patrz najwyzszy Kretynek). Przeciez nie mozemy zadawac sie z tak inteligentnymi osobistosciami jak wyzej wymieniony. ja tez zamierzam olac to forum, tez z powodow takich jak ty. bo po tym co tu czytam boje sie ze znize sie do poziomu inteligencji -80 jak ten najwyzsza prawda, ktory wyzywa mnie do bitwy nie podajac nicka. i kto tu jest idiota? xD jestes zajebiscie zabawny tyle ci powiem. A i co do gówniarza to na 100% jestem starszy od ciebie ;]. gdybys podal nick z azury wiedzielibysmy kto jest taki zajebisty, a tak... niestety :( Ale coz, w tej wojnie napewno padniesz albo juz padles. I zycze ci zeby cie hakneli :** cyas all |
nosso poprostu jestes jakims osrancem ktory nie moze zniesc porazki (w tym wypadku slownej) co kazdy twoj post lacham sie lapie za glowe, nie wiem czy masz moze 10 lat czy masz downa
jestes master fighter forum tibii.pl a nie przyznajesz sie do tego ale co jak co to uwielbiam czytac twoje posty w odpowiedzi glownie do najwyzszej prawdy <lol> sa poprostu niesamowite Cya nosso - uwielbiam cie (a raczej twoje posty) czekam na odpowiedz mojego to jest moj 1 i ostatni post (tak mi sie gleboko zdaje) ale ciagle bede obserwowal |
Tytuł najnowszego tematu o Azurze, "koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera." jest wysoce nieadekwatny do obecnego stanu sytuacji, dlatego otwieram ten temat. Dla tych, ktorzy przegapili ostatni ~tydzien na Azurze, przypomne : Arucard la'Flak
Jul 26 2006, 13:50:52 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus Morson Mayon Jul 27 2006, 00:30:46 CET Killed at Level 111 by Yavimava and by Heg Drazharm Jul 27 2006, 00:50:39 CET Killed at Level 167 by Sandra Magnus and by Heg Wymar Herachear Jul 28 2006, 20:32:38 CET Killed at Level 90 by Tegax and by Franco De'lago Gammbler Jul 30 2006, 21:44:19 CET Killed at Level 103 by Franco De'lago and by Miter Furax |
Gimlos good job. To nie bylo aktualne że jest pokój
|
BRAWO! BRAWO DLA TEGO PANA, KTORY WIEDZIAL JAK ZJE*** AZURE !!!
OKLASKI DLA TYCH, KTORZY MU W TYM POMAGAJA! TO DZIEKI NIM JEST TAKI SYF!" http://img331.imageshack.us/img331/7...razittopt7.jpg Tak, to prawda... Azura jest jednym z najbardziej zjeb**** i najwolniej rozwijających się serverem w Tibii, zawdzięczamy to temu panu na zdjęciu... Jesczcze raz BRAWO!!! Btw, jedynie 3 osoby zrobiły Explorer Questa, nie wspominając o Banuta Quest, którego jeszcze nikt nie skończył. Można też zauważyć to patrząc sie na liste graczy online, Azura jest światem, gdzie graczy jest znacznie mniej niż na innych światach @Ludzie co padli / padną bądź też nie chcą paść My jedynie chcemy sobie pograć w Tibie na Azurze, gdzie mamy postacie, którym poświęciliśmy pare lat/miesięcy gry... Chcemy razem z przyjaciółmi móc w wolnym czasie iść na jakiegoś Hunta, zrobić pare questów irp. Uniemożliwiacie nam tego, i jesteśmy do tego stopnia zdesperowani, że będziemy Zabijać każdego, który wejdzie nam w droge do powrotu na Azure, zrozumcie Nas, i nie miejcie do Nas pretensji, jak padniecie. Jeśli nie chcecie padać, poprostu odejdzcie z Wanted / Wanted Academy / No Remorse. EDIT Nam chodzi tylko o Drazharma... |
Cytuj:
A explorer society questa zrobilo co najmiej 10 razy wiecej osob niz mowisz... |
Cytuj:
Pozdrawiam |
Gratz fraga, niestety nie wiem od kogo bo tibia.com nie dziala
|
Cytuj:
You recognize Igragorn. He was killed by Sandra Magnus. |
Cytuj:
|
@igragorn
1 frag nic nie zmienia, ale 6 fragow robi juz swoje. Jakby ci zjechali chara to by cie nikt nie chcial w wanted :D |
Cytuj:
To staje się już żałosne. Zdjęcia itp. (rozpłacz sie jeszcze). To prawda że tibia robi bajzel w głowie. Ten post powinien być przestrogą dla zaczynających graczy tej gry:) |
Ilu z was nie marzylo nigdy by miec silna postac w tej grze? Ilu z was nie chcialo choc raz rzadzic, by miec pozycje, by o was mowiono, szanowano, podziwiano? Ilu z was nigdy nie ubilo z main chara badz noob chara gracza ktory nic wam nie zawinil? Ilu z was nie mialo nigdy do czynienia z mc, TBI, tibia auto badz tibia ng? Ilu z was potrafi szanowac kogos , za to ze mysli innaczej, nawet jesli jego myslenie nie jest wam na reke? Ilu z was gra tylko dla przyjemnosci zabawy i nigdy w grze nie odreagowalo swoich problemow badz kompleksow swiadomych czy nie uswiadomionych z rl?
Walczcie w tibii, walczcie slownie na forum, jezeli jest szansa ze czegos dobrego sie z tego balaganu nauczycie, panowie. |
Dokladnie jak napisal Yavi, my chcemy tylko Drazharma!
Ale kto bedzie za nim ten powinien wiedziec, ze poniesie za to konsekwencje. Noiseer Guild membership: Shadow of the Wanted Academy Jul 31 2006, 21:50:42 CET Killed at Level 51 by Franco De'lago |
Cytuj:
Fajnie jak by znowu mozna isc sobie gdzies poexpic nie obawiajac sie ze zaraz wpadnie paru gosci i bedzie chciało cie rozebrac... Nawet kumple ktorzy nie grają na Azurze mi mówią ze jest strasznie zacofana przez te wojny ciągłe :/ |
Cytuj:
Aby gildia mogła istnieć potrzeba więcej niż 2 osoby :p |
Wanted
Wanted Academy No Remorse Hassasins Wszyscy memberzy z tych gildi są w tym momencie huntowani. Wszyscy ktorzy maja w title (Protected by (ktoś z Wanted)) są także huntowani. Czas macie na opuszczanie gildi, ale to już wasza sprawa. Pamiętajcie... No Mercy :> |
Cytuj:
wszystko fajnie ale Hassasins niema ;] |
hoh widze,że dof się rozpędza i chcialoby zjesc wszystkich:-)życze powodzenia ale szczerze marnie to wygląda i skończycie źle,ale ja życze wam dobrze;p
jak to bylo?porywacie się z motyką na słońce |
@Up
LoL a dlaczego marnie to wyglonda ? :] Chyba nie znasz realiów... I nie z motyka na słonice tylko z cała armia na koniec wrzechswiata :D po Drazharma... Ale dzienki za wsparcie pozdro ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie na slonce, a na slonice. a to roznica... slonice jak i slonie, wiadomo, mozna spotkac na tiquandzie.
|
Buhauahauhuahuahuh........ Nosso ty naprawde jestes smieszny <lol>
Tak samo bylo przed ostatnia wojna kozaczyliscie ze Wanted przegra a tu co... Dostaliscie taka sieke ze nie logowaliscie sie przez jakis czas -.- Wiec niemysl se ze my sie boimy :D Ten wasz DoF z <Władcy pierscienia> potrafi tylko siedziec na noobach czakac az bedzie 1-3 memberow wanted i wtedy robicie mass loga -.- __________________ Do bylych memberow No Remorse: Nie rozumiem was chlopaki .. zobaczyliscie ze dof ubil paru typa z wanted i sie osralisice ze tak powiem -.- , Dolaczyliscie do DoFu. <Zycze wam abyscie gnili tak jak DOF> Hail Wanted_/ No Remorse_/ |
Puniekk a co ma dof zrobic ? Walczyc 30 na 100 + ? Ty pewnie bys sam leciał na 4 kolesi odrazu bohaterze...
|
Cytuj:
Pozdro:D |
@Puniekk
Gadasz bzdury dof robi mass logi obojetnie ile osob jest z wanted mass logi sa z rana, w polodnie, wieczor i nocy, zobacz sobie czas deadow ludzi. |
Puniekk ja niewiem poco ty sie wogule rzucasz jak gowno robisz tylko kozaczysz w no remorse tak gadasz na dof to idz znimi sie bic jak maja mass loga...
|
byl update, teraz szanse sie nieco wyrownaly z racji ze mozesz miec dowolna runke pod hotkeyem (%ta hmm) :cup:
|
puniekk.... ty sam nie walczysz wiec co to za roznica dla ciebie xD jeszcze jakos nie widzialem ci na zadnej focie, filmie etc. etc. wiec tu nie cwaniakuj
a tak w ogole Drazito zabronil odchodzenia z No Remorse poniewaz bedziecie hunted XD....fajnie, nie? puniekk... XD ach, zapomnialbym dodac, ze na wojnach sie robi masslogi w celu znalezeniu wroga na expowisku ( i nie tylko... ) |
Poco jest wogule WA i No Remorse ? Zeby dof miał kogo na noobach zbijac?Oni nic innego nie robią poza kozaczeniem bo myslą ze sa nie tykalni a tak nie jest :s
|
@Mioduch
Ja nie kozacze tylko mowie jak bylo przed ostatnia wojna Gamoniu -.-..... Jesli rodzice cie czytac nie nauczyli to naprawde bardzo mi przykro :( @Ciri the Witcher zaden jak ty to mowisz draz nie zabronil nam wychodzenia z gildii tylko ja zostalem , bo niejestem Fraje**m tak jak Ci co odeszli z NR i przesli do DoFu bo sie osrali , ze padlo 6 osob z Wanted -.- |
Puniekk kogo teraz interesuje gildia No Remorse.Myślisz,że jest ona tam bardzo znacząca,żeby tutaj nad nią sie rozpisywać.Gdybys nie byl z mojego miasta kij bym wiedzial o twoim istnieniu,gdyby nie psychol ento~,kij bym wiedizal o istnieniu No Remorse.Teraz sie liczy Wanted i DoF.Żadne noobowskie,dziecinne No Remorse.
Więc przestan mi trutaj pierdo... ,i idz do parku sie przejdz. |
...6:0 czyli udany jeden atak albo kilka sneak ataków.Chyba tym nie wygracie wojny?Chyba,że Draza nie doceniam i jest aż tak tempy ,ale szczerze wątpię:-)Wszystko rostrzygnie jakieś open battle jeśli wogole będzie
|
@Puniekk gadasz na tym forum jak bys byl kims znaczącym w tej wojnie i jak bys robił co innego poza staniem w depo podczasz mass loga...i z tymi swoimi tekstami to do kolegow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |