Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Pan Klocek 04-02-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piciorek (Post 1245532)
Jak zagadasz do hiacynta czy jak mu tam to jak pujdziesz bez n,,bye'' to on powie :May Crunor Bless You.
A o Crunorze gada te NPC z venore co sella lopaty,liny.jak mu powiesz bye to on tam cos o Crunorze pieprzy.
A hiacynt nie muwi o 5 ludziach co uzywaja magii tylko FEW co znaczy kilka

Crunor to jeden z Bogow Tibia. Poczytaj historie tworzenia swiata. Jest to ulubione bustwo Druidow.

Edit
@Down
A wnioslo :P Przetlumaczyles to na polski :D

Tom The Tanner 04-02-2007 17:12

@Piciorek.
Crunor to bożek którego wyznaje Hyacinth. "May Crunor bless you." to coś na wzór "Niechaj Crunor ma Cię w opiece." Nie wiesz do czego służy przycisk Edytuj, uznają cię za idiotę. Tak już jest i ten system ujdzie w tłoku. Może coś kiedyś da...

pS
Byłeś szybszy, P. Klocek. No to wychodzi na to, że mój post nic nie wniósł. Delete plx?

Edit:
@Down.
Quest każdy może wykonać tylko raz. Nie jest do Mino Maga ale do Bearoom. Załóżmy, że w skrzynce jest 1000 kluczy, ale CipSoft wie, że ludzie są nieuczciwi i daje możliwość wzięcia tylko 1 klucza.

Yallah 05-02-2007 21:12

Tydzień temu zwiedzając tereny pacc, odkryłem coś dziwnego:

http://img297.imageshack.us/img297/4413/39513710xp2.jpg

Jak widać, ciała nie da się ruszyć. Położyć przedmioty się da, ale otworzyć już nie. Po użyciu "Look" pokazuje się You see a cobweeb, czyli widzimy pajęczyne, która jest nad nim.

Co o tym sądzicie?

Y'all

Tom The Tanner 05-02-2007 23:01

Całe szczęście, że solucja została usunięta. Chwała za to temu kto to zrobił! ^^

@Yall.
Trzeba zgłosić tego buga. Jeśli nikt nie uczyni nic w tej sprawie tzn. że to coś ważnego. :P

Uszonekk 05-02-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valderor (Post 1210303)
A ja mam takie pytanie do rookstayerów...

Czy od czasu updatu ktokolwiek widział znikniętego spike sworda? Bo wydaje mi się, że ostatnio przestał znikać (przynajmniej na Refugii).

To jest związane z odwiedzeniem poison cave i rotworm hell (Ale nic więcej nie pisze, bo to podobno QS :P).

Exevind pisał, że nie da się wejść do ogna na wysepce z SS'em.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exevind (Post 1210461)
Kolejnym dowodem na to, że nie da przez nie przejść, jest to, że na te ognie nie da się nic wrzucić.
[There is enough room]
Hmmm, więc jak go wyciągnąć?

Do ognia w wieży troli też nie da się nic wrzucić, a mimo to można w niego wejść. Inną sprawą jest, że pod ogniem na wysepce ze spike swordem są kamienie, więc nie da się go tam zdobyć.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez baldwin (Post 1230281)
ty sobie siedzisz przed kompem 24 gpdziny na dobe i expisz tylko i nawet nie chce ci się pomyśleć żę może jednak jest jednak jakiś sposób na zdobycie ss więc docenił byś chociaż tych którzy myślą o tym (a możę kiedyś mi sie uda)

A może ty kiedyś poczytałbyś temat od początku, a nie wracał z pomysłem naruszonym na początku tego tematu?

Pan Klocek 05-02-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yallah (Post 1248329)
Tydzień temu zwiedzając tereny pacc, odkryłem coś dziwnego:

Jak widać, ciała nie da się ruszyć. Położyć przedmioty się da, ale otworzyć już nie. Po użyciu "Look" pokazuje się You see a cobweeb, czyli widzimy pajęczyne, która jest nad nim.

Co o tym sądzicie?

Y'all

Ciekawe ciekawe, mozliwe ze to tylko bug, i tibia "mysli" ze to jest czesc sciany... Obadam :D

Co do reszty ludzi, jak dla mnie jest to quest, ktorego nagroda jest znikniecie ss. Kto powiedzial ze to musi byc namacalna nagroda? Jesli ma ktos watpliwosci prosze zobaczyc jakie jest znaczenei slowa QUEST. Jak dla mnei za cos takeigo 6 punktow karnych jak nic powinno byc...

Qapek 07-02-2007 10:26

dlaczego MOJE (i tylko moje) posty znikają;(
więc ponowie: na tibian earth pod tym pomieszczeniem w minohell z piecykiem gdzie najlepiej
widac teleport za minomagiem widac cos ciekawego!!

Ujo 08-02-2007 07:32

ehm mimo że jestem na mainlandzie to se tak pomyślałem
po co zrobiły przejśćie kturym można przejść z miasta na 1 lv??
ktoś tam gadał że tylko skromny może dotknonć tego miecza to znaczy że tylko 1lv??

Więc może do spike sworda mozę dojść tylko ktoś z 1lv i go z tamtąd zabrać??

Pan Klocek 08-02-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ujo (Post 1253880)
ehm mimo że jestem na mainlandzie to se tak pomyślałem
po co zrobiły przejśćie kturym można przejść z miasta na 1 lv??
ktoś tam gadał że tylko skromny może dotknonć tego miecza to znaczy że tylko 1lv??

Więc może do spike sworda mozę dojść tylko ktoś z 1lv i go z tamtąd zabrać??

Az zaniemowilem ..... co za bystrosc umyslu! Gratuluje rozwiazales zagadke!

Teraz na serio. Wczoraj expilem sobie na szkieletach w pomieszczeniu z trumnami (na pacc). Z nudow rozrzucam zapalone pochodnie na ziemie. I wtedy wlasnie zobaczylem cos dziwnego. Na poczatku wachalem sie dac to tu na forum, ale pozniej zastanowilem sie nad tym. Przeciez i tak tylko ktos kto posiada inteligencje bedzie w stanie cos znalezc (o ile cos z tym jest).
Nie wazne. Kontunuuje :]
Pochodnie rzucalem w te miejsce:
http://i26.photobucket.com/albums/c1...ingz/nowe1.jpg

Czesto tak robilem, ale dopiero wczoraj zauwazylem TO:
http://i26.photobucket.com/albums/c1...ingz/nowe2.jpg
^
|
Swiatlo od tych pochodni przeswituje przez sufit? To tak jakby byla tam dziura. Moglbym przysiadz ze wczesniej tego nie bylo, chyba ze nie zworcilem na to uwagi, ale to by bylo dziwne.
Wczoraj wraz z towarzyszem Res'em probowalismy za pomoca boxow (ja nie mialem wiec musialem turlac 3 beczki :S ) dostac sie na to drugie pietro. Myslelismy bowiem, ze mamy do cznienia z podobnym pomieszczeniem jakie jest na mainie kolo Thais na tollach.
Niestety bez skutku, nie dalo sie nigdzie wejsc. Troche to dziwne. Z tibia earth wynika, ze swiatlo bije z 2 hexow wglab sciany, a tam przeciez nie wrzucimy boxow.
Mozliwe ze jest to tylko jakis bug mapki.... mozliwe tez ze nie.... jakies zapomniane pomieszczenie?

Zito 08-02-2007 13:10

< deleted >

Tom The Tanner 08-02-2007 13:18

Jest jeszcze jeden sposób, trzeba użyć "prześwietlacza" i zobaczyć co tam dokładnie jest. Program jest tak samo nielegalny jak mapki albo wykrywacz lootbagów, więc chyba nic się nie stanie gdyby go użyć... :P

@Zito.
Jeśli ten teren nie jest odkryty nie będzie go widać. Na Tibian Earth są tylko takie miejsca gdzie pojawiła się stopa kręcącego za pomocą TibiCam... więc chyba jednak coś tam jest. :/

Vial

Pan Klocek 08-02-2007 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner (Post 1254181)
Jest jeszcze jeden sposób, trzeba użyć "prześwietlacza" i zobaczyć co tam dokładnie jest. Program jest tak samo nielegalny jak mapki albo wykrywacz lootbagów, więc chyba nic się nie stanie gdyby go użyć... :P

@Zito.
Jeśli ten teren nie jest odkryty nie będzie go widać. Na Tibian Earth są tylko takie miejsca gdzie pojawiła się stopa kręcącego za pomocą TibiCam... więc chyba jednak coś tam jest. :/

Vial

Zito ma chyba rację, byłoby widać na mini mapie kontury tego pomieszczenia - o ile by ono tam było.
Mini mapa "widzi" jakby o 2 hexy dalej czuli powinna złapać tamto pomieszczenie:/
Wniosek, nic tam nie ma :/ ehhhhhh why oh why?

EDIT
@DOWN
Twoja koncepcja? Jaka koncepcja? To co widac na tibia earth to zwykly blad programu. Tam nie ma nic. Tibia earth pokazuje to co ludzie wyslali wiec pokazaloby wiekszy teren niz jakies 4 zbugowane hecy :/

Qapek 08-02-2007 16:20

nie, no, nieh ktos wreszcie sprawdzi moją koncepcje:(

piotrusm14 08-02-2007 22:05

mi sie tam ten artykul nawet podoba

Konduktor 09-02-2007 03:24

@Qapek

Rzeczywiście cos tam jest, jakby uciete pomieszczenie.
Radził bym to sprawdzić.

Qapek 09-02-2007 15:05

no nareszcie coś sie dzieje:p
ja tego jednak raczej nie zbadam bo mam najwyrzszy lvl na roku 6:confused:
edit: ej... a co jak ktos tam wszedł z tą tibicam i po ułamku sekundy dedł?:o
przerarzająca perspektywa...

Pan Klocek 09-02-2007 17:18

Powtarzam bo widze, że nie zauważyliście, to jest bug tibia earth, nic wiecej.....

kamikadze2000 10-02-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Struś (Post 785073)
poczytałem, pośmiałem się, a teraz coś wam powiem:

Mino Mag, Ghoul, Spike Sword są na rooku po to, aby pokazać graczom, co moga zdobyć na mianie, z czym walczyć. Takie rozmyślania nie mają sensu. Jeśli Spike bylby do zdobycia na rooku, to ktoś już by wymyślił, jak go dorwać. Naprawde nie możecie pomyślęc, że skoro NIKT na całym świecie nie wymyślił jeszcze rozwiazania tej zagadki, to może jej po prostu nie ma?

jezeli tak to dlaczego nie dali tam np fire sworda tylko ss a zamiast mino maga 4 slime albo orka lidera a zamias gohula mogli dac ruwnie dobrze demona albo orshabala albo Qare predator albo cos co bardziej pasuje np. carrior worm czy fire debil;) co? tylko dali akurat mino maga i gohula napewno da sie to zdobyc bo ja juz go prawie mialem ale nie zdazylem

Konduktor 11-02-2007 00:28

@up

A jak by dali fire sworda to bys sie dziwil dlaczego nie sova -.- Nie mam slow na takie komentarzeX( X( X( X(

chelsea_fan93 11-02-2007 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rookspiker (Post 1219600)
Musisz niestety zawieść bardzo ważną osobę , zmieni opinie o Tobie i Cię poniży ! Jest to aż śmieszne że quest jest tak prosty ! Tą osobą jest SEYMOUR ! Co zawsze do Ciebie mówi gdy kończysz rozmowę :p ? Niby to jest sprawa nieważna ale znajdziesz książkę którą trzeba komuś zanieść i wzamian... Kombinujcie :)

Jedyny jakiś ciekawszy trop... Dzisiaj przeczytałem cały ten temat :) I prócz tego co Stonoga napisała na początku to nic ciekawego nie ma (bez obrazy).
Co to Cytatu:
Jest 30% szans na to że Rookspiker zdobył SS i chce nas sprowadzic na złą droge

20% szan na to że Rookspiker zdobył SS i chce nam pomóc

i 50% na to że poprostu bredzi.

Moje zdanie otym jest takie ze Ss da się zdobyć... I wcale nie jest to powiązane z MM ani Gohulem. Zaszliśmy już bardzo daleko (właściwie to ja nie ;] ) i szkoda to zaprzepaścić. Niewiem jak wy sądzicie ale milczenie Stonogi jest spowodowane tym że może odkrył zagadke... kto wie... Mi bardzo głowe zaprząta ta myśl że Seymour ma bardzo dużo z tym związane (prawdopodobnie przez posty Rookspikera...). Wg. mnie wszystkie takie screeny że ktoś na wysepce z SS stoji to zwyczajne Faki. Najpawopodobniej Ten Spike Sword pojawia się w Bp.Tak jak na innych Questach(jak np. Qest na short sworda u Amber). Czekam na odpowiedzi.

Michoss 11-02-2007 00:54

Żeby zdobyć SSa trzeba przynieść Coś Amber...

@down
Dokładnie to miałem na myśli :P
Pół forum głowi się "Jak zdobyć SS" A ja wam mówie jak zdobyć SS! Przzynieść coś Amber!
XD

Konduktor 11-02-2007 01:52

@ up

Tak owszem trzeba przyniesc cos Amber i to ma faktycznie zwiazek z SSem ale nie tym niestety.

Batishogo 11-02-2007 04:23

Woda i Ogień

Witam All.
A może trzeba spróbować wylać wode na ogień na tej gorze z 1 minosem cos da sie wejsc po skrzynkach :)) taka głupia teza ale zawsze coś :D

Tom The Tanner 11-02-2007 12:54

@Up.
Przez te kilka lat zostało sprawdzone na każdym serwie i to kilkanaście razy. Nie da się.

Cytuj:

Niewiem jak wy sądzicie ale milczenie Stonogi jest spowodowane tym że może odkrył zagadke... kto wie...
Nie, Stonogę przejechał rumun na rowerze. Znaleźli go w rowie. Załamał się, bo ukradli mu karton w którym sobie smacznie spał. Już tu nie wróci...

Edit!

@Down.
Nic nie szkodzi, hciałeś dobrze.

Vial

Qapek 11-02-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Batishogo (Post 1260441)
Witam All.
A może trzeba spróbować wylać wode na ogień na tej gorze z 1 minosem cos da sie wejsc po skrzynkach :)) taka głupia teza ale zawsze coś :D

raczej "taka głupia ta teza że aż bardzo prawdobodobna;)
ja z kolegą już chcielismy tak zrobić ale... po prostu nam sie nie hciało:D

ps: nikogo nie hciałem uraźić w tym poście:)
ps2: sorki za ortografie;)

adrian1913 11-02-2007 13:49

Co do znikania ,,miechyka''

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92 (Post 864246)
Są tylko ich nie widać jak jakiś GM sie bawi to zabiera miechyk i wtedy ogień przygasa i widac kamienie.

Chciałbym coś zauważyć...

To nie GM(GameMaster??)sie bawi tylko na to jest taki trick.

WKLEJONE Z TIBIA.ORG.PL

Trzeba stanąć na 2 polach(zaznaczonych na zdjęciach).
1.Tutaj mamy zaznaczone 1 pole http://i7.tinypic.com/483ec5t.png . Jest to jaskinia z 3 pająkami przed fieldami na Quest Kapitana Igloo.
2.Tuatj mamy zaznaczone 2 pole http://i18.tinypic.com/3yq6sqr.png .Jest to znane Rot Hell. Znajduje się w nim resp 5 rotwormów, więc powinniśmy zachować dużą ostrożność. Ponadto aby dostać się do jaskini potrzebna będzie łopata.
http://i19.tinypic.com/2uqngbt.png

Kilka faktów dotyczących całej operacji:
Kolejność jest ważna.
Może to zrobić jedna osoba.
Nie musi tego robić jedna osoba.
Nie wiadomo czy czas jest ważny. Wiadomo jednak, że mamy co najmniej pół godziny.
Ważne jest tylko stanięcie na tych polach. Nasz poziom, zabijanie potworów, ani nic innego nie ma wpływu na wynik.
Wiadomo, że miecz wraca na wyspę po Save oraz po tzw. minisave w ciągu dnia, gdy wracają wszystkie przedmioty do stanu po Save.
Po nadepnięciu na 2 pole Spike zniknie z wyspy.

Jeśli to już tutaj było to sorka cały czas siedze przy tym temacie i mogłem ,,zasnąć''

Tom The Tanner 11-02-2007 17:43

@Up.
To, że było 70x to pół biedy. Najgorsze jest to, że krótko mówiąc "tak nie wolno"...

Vial

BeNcHaKeR 11-02-2007 20:20

moim zdaniem to jest podpuchamyśle że jak spike sword znika to pojawia sie gdzies gdzie można go odkopać albo cos w tym stylu

Pan Klocek 13-02-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qapek (Post 1265966)
coś mi przyszło do głowy... jaki jest po angielsku "randka z"??? bo musze cos sprawdzic...

Date :]

Wiem o co Ci chodzi, Zerbrus nie ma czasu na randkę z Amber bo musi pilnować mostu na Pacc.
Próbowałem ich jakoś zeswatać ale mi nie wychodziło.

Gajutus z Samery 14-02-2007 13:59

Moja teoria co do Mino Maga

Witam!
Śledzę tematy o rooku już od jakiegoś czasu. Zrobiłem nawet rookstayera (a właściwie powróciłem do gry nim :P). Przeczytałem wiele teori poradników etc. Dzięki nim doszedłem do wnisoku że do Mino Maga na prawie 100% nie da się dojść. Dlaczego? Otóż: Kiedyś do MM może można było się dostać. Jednak po którymś z update Mino Mag zaczął gubić Wand Of Cosmic Energy. Przypuśćmy, że ktoś się dotsał do tego MM i wylootował tego wanda. I co z nim zrobi? Nic, ponieważ nie ma żadnej profesji. Cip~ przewidział taką sytuacje i stworzył Apprentice Sheng, ale zablokował drogę do MM. Zauważcie, że AP respi się tylko na rooku. Czy to nie dziwne? Możliwe jest też to, że gubi on Brass Armor ale wyjątkowo rzadko.
To tylko moja teoria, więc jak ktoś ma inne przekonania to niech nie jedzie po mnie jak po gównie, ponieważ kazdy może myśleć co chce.

@Down
Ja nie powiedział, że dało się dojść tylko że MOŻE dało się dojść -.- I są potwory, które przesuwają skrzynki np. Dwarfy Guardy i wszystkie mocniejsze też mogą przesuwać

-Per- 14-02-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gajutus z Samery (Post 1267267)
Witam!
Śledzę tematy o rooku już od jakiegoś czasu. Zrobiłem nawet rookstayera (a właściwie powróciłem do gry nim :P). Przeczytałem wiele teori poradników etc. Dzięki nim doszedłem do wnisoku że do Mino Maga na prawie 100% nie da się dojść. Dlaczego? Otóż: Kiedyś do MM można było się dostać. Jednak po którymś z update Mino Mag zaczął gubić Wand Of Cosmic Energy. Przypuśćmy, że ktoś się dotsał do tego MM i wylootował tego wanda. I co z nim zrobi? Nic, ponieważ nie ma żadnej profesji. Cip~ przewidział taką sytuacje i stworzył Apprentice Sheng, ale zablokował drogę do MM. Zauważcie, że AP respi się tylko na rooku. Czy to nie dziwne? Możliwe jest też to, że gubi on Brass Armor ale wyjątkowo rzadko.
To tylko moja teoria, więc jak ktoś ma inne przekonania to niech nie jedzie po mnie jak po gównie, ponieważ kazdy może myśleć co chce.

A potym byłeś spocony nie...? Ja zacząłem na Tibi 7.4, i już wtedy myśleli nad tym minomagiem i wiedzieli chyba to samo co teraz. Więc, jakby można było dojść do minomaga przed updatem z różdżkami to bym tam pewnie był lub bym widział kogoś tam. A Cipsoft nie usuwałby minomaga dlatego, że ludzie na rooku nie mogliby nic zrobić z różdżką. To byłby bezsens.

Według mnie minomag to NPC, bo nieznam normalnego potwora któryby przesuwał skrzynke. I wiele innych rzeczy wskazuje na to, że to NPC, tylko nazwa troche nie pasuje. Każdy może mieć swoje zdanie, więc nie czepiajcie się.

Pan Klocek 14-02-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Per- (Post 1267296)
A potym byłeś spocony nie...? Ja zacząłem na Tibi 7.4, i już wtedy myśleli nad tym minomagiem i wiedzieli chyba to samo co teraz. Więc, jakby można było dojść do minomaga przed updatem z różdżkami to bym tam pewnie był lub bym widział kogoś tam. A Cipsoft nie usuwałby minomaga dlatego, że ludzie na rooku nie mogliby nic zrobić z różdżką. To byłby bezsens.

Według mnie minomag to NPC, bo nieznam normalnego potwora któryby przesuwał skrzynke. I wiele innych rzeczy wskazuje na to, że to NPC, tylko nazwa troche nie pasuje. Każdy może mieć swoje zdanie, więc nie czepiajcie się.

Niestety się przyczepie do tego NPCa:
Nie ma NPCa który przesuwa skrzynki, za to potwory są np. Ghoul, Hiena
NPCa nie da się zaatakować, jeśli to zrobisz, wyświetla się komunikat "że nie możesz atakować tej osoby". Jeśli zaatakujesz mino maga przez ścianę, nie ma tego napisu, tylko po prostu nie da się tam wejść.
Następny dowód na to, że jest to potwór, to "battle" włączający się kiedy pojawi się on w polu zagrożenia.
Myślę, że tyle wystarczy alby obalić twoją tezę?

@Gajutus z Samery
Gram od daaaaaawana i od wieków ludzie się nad tym zastanawiają wiec twoja teoria jest hmmm zła?

Gajutus z Samery 14-02-2007 14:53

Możliwe, że jest zła. Przecież nie powiedziałem, że jest dobra, ale w sumie to też można uwzględnić w tym wszystkim.

-Per- 14-02-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 1267317)
Niestety się przyczepie do tego NPCa:
Nie ma NPCa który przesuwa skrzynki, za to potwory są np. Ghoul, Hiena
NPCa nie da się zaatakować, jeśli to zrobisz, wyświetla się komunikat "że nie możesz atakować tej osoby". Jeśli zaatakujesz mino maga przez ścianę, nie ma tego napisu, tylko po prostu nie da się tam wejść.
Następny dowód na to, że jest to potwór, to "battle" włączający się kiedy pojawi się on w polu zagrożenia.
Myślę, że tyle wystarczy alby obalić twoją tezę?

@Gajutus z Samery
Gram od daaaaaawana i od wieków ludzie się nad tym zastanawiają wiec twoja teoria jest hmmm zła?

No tak, nie przemyślałem tego dobrze. Masz racje, to jest na 99,0 % potwór (ten 1 % zawsze trzeba zostawić). Pomyłki zdażają się nawet najlepszym :D:D

Qwuert 14-02-2007 18:37

Pamiętacie jak na rooku pojawia się Hallowen rabbit ? (Czy jak się nazywa xD)
Może to coś "Takiego" Tylko że z modem npca?? Może trzeba zagadać do niego np : Palkar lub Kaplar ?

Spróbujcie to zrobić !!

P.S : Wiem że mam mało postów , ale takiem newbie nie jestem...

Smok Adam 14-02-2007 18:39

do kogo do mino maga?
czlowieku wiele razy to robiłem i nic ....

Zylkolak 14-02-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smok Adam (Post 1267748)
do kogo do mino maga?
czlowieku wiele razy to robiłem i nic ....

Za daleko stales ;p

Ultimate 14-02-2007 19:30

Klik!
(to jest fragment tibia earth)
Gdy mapa jużsie załaduje, zróbcie tak aby widok był o 1 piętro wyżej.
Pod roomem z MM jest jakiś pokój.
Nie wiem czy dobrze myślę, ale wydaje mi sie że każda pomoc się przyda :)

Qapek 14-02-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 1266455)
Date :]

Wiem o co Ci chodzi, Zerbrus nie ma czasu na randkę z Amber bo musi pilnować mostu na Pacc.
Próbowałem ich jakoś zeswatać ale mi nie wychodziło.

nie o to hodzi,hociarz blisko. hodzi o randke toma( czy jak mu tam)
z amber.
a to date to wlasnie randka czy cos innego? bo zapomniałem
up: yyyyyy... czy mi sie zdaje czy już to muwiłem? -.- i to całkiem niedawno? -.-

Konduktor 14-02-2007 23:13

@ Ultimate

Było już o tym tu powiedziane to bug mapki Qapek pierwszy zauważł to "pomieszczenie".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39.