Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Kiroy Wind 12-02-2007 15:57

ale w NF też jest wiele nowych ludzi x)

paior 12-02-2007 16:19

nowych ... ktorzy odejda a niektorzy dojda do Way It Was hmm a co do gandamira taki kozak teraz jestes bo weszles szwedom w d**e a na all wczesniejszych wojnach probowales im wlazic co ci nie wychodzilo .. padles nawet chyba odnich jak dobrze pamietam ?

nie to zebym byl rasista... a co ty na wojnie mozesz 100 ek pff jestes dla WiW free fragiem i za to kozaczenie nie sadze zebys mial taniego paymeta

0lik 12-02-2007 16:28

gowno pamietasz nie wchodzilem w dupe tylko jestesm z nimi od wakacji od momentu kiedy byla wojna myrmidans vs ls

0lik 12-02-2007 16:31

a co do wlazenia w dupe to przypomnij sobie jak podczas poprzedniej wojny po sneaku jak poszlismy na desert biegales i darles sie do MM cos typu polacy polacy ja chce wam pomoc, owned koles, owned i teraz udajesz jakiegos mastaha pfff jestes typowym psem ktory potrafi expic i nic wiecej

paior 12-02-2007 16:36

ahahha od wakacij? lol haha wczesniej tez wlaziles w dupe co bylo tetro z swe vs rhu tez lisales dupsko a co do tego na desercie to byl nowy ovner nie ja Idiost plx

Rohad 12-02-2007 16:39

@ 0lik

A ty co potrafisz robić ? Co ty zrobiłeś na wojnie ? Walnołes pare razy explo/hmm etc. , a może jakieś exori czy biłeś kogoś ze swoich broni ? O ile pamiętam, to żaden frag z wojny nie był zrobiony " by Gandamir~ " Pamiętam jak nie mogłeś poradzić sobie z 39 Rp który biegał po LB, kiedy przyszedł Teraxul wtedy go dopiero zabiliście. Choć możliwe że wtedy grał Cariel~.

Princes 12-02-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1263062)
Kurwa czlowieku, Ty chcesz byc fajny czy o chuj chodzi? Myslisz, ze jak napisales , ze masz znajomosci w obu gildiach to Ci kazdy uwiezy?;o szczegolnie po twoich tepych pytaniach oraz wypowiedziach. Own3d.

Ps.Moim zdaniem nie powinnismy sie wiklac w to, jak dlaczego, po co...etc..
Czy wojna bedzie czy nie to wiedza tylko ziomki z NF i WiW i nie mysle zeby dzielili sie z wami tymi informacjami.

Nic nie wiesz o mnie ? ;P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1263067)
Haha pojęcia niemasz o Tym jak dziala FG/NF
przespales chyba ostatnią wojne (jakies 28 do 7 dla FG)
Kiedy Fg bylo only jakies 9-12 osob a mo murdy- 39~
Fg od*******ismy codziennie sneak atacki sciągając po dwoch~ z MM i zawsze mielismy plan ucieczki bo wiadomo tamci mieli przewage Lv/liczby...
Ale co im po tym ;p Jak Kazdy open battle przegrali ?
Pierwszy pod wolf tower - 3:0 dla fg, potem ank-dara Jakies 7:4 dla FG
i reszta fragow to sneak atacki.
Uwazam Ze Mo murda/Wiw nadal niema zorganizowania :)
i przegrają kolejną wojne..

Ja mysle ze teraz beda wszyscy siedzec w PZ.....

Kiroy Wind 12-02-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rohad (Post 1263324)
@ 0lik

A ty co potrafisz robić ? Co ty zrobiłeś na wojnie ? Walnołes pare razy explo/hmm etc. , a może jakieś exori czy biłeś kogoś ze swoich broni ? O ile pamiętam, to żaden frag z wojny nie był zrobiony " by Gandamir~ " Pamiętam jak nie mogłeś poradzić sobie z 39 Rp który biegał po LB, kiedy przyszedł Teraxul wtedy go dopiero zabiliście. Choć możliwe że wtedy grał Cariel~.

To nic dziwnego, że nie miał żadnego fraga bo trudno zdobyć fraga knightem, ale ważne to, że jest lojalny wobec pewnej grupie ludzi, a nie jak niektórzy jak chorągiewka lataj do wygrywających. Tutaj na forum to każdy wielce kozak jest, a w tibi to tylko dba o własną dupę.

Skibo 12-02-2007 16:57

Cytuj:

@ 0lik

Następny gracz który tylko umie mówić :|
Pokaż co Ty osiągnąłeś?...

Princes 12-02-2007 17:02

Cytuj:

@ 0lik

Knight nie zabija na wojnie, ja nie wiem jaki jest twoj poziom umyslowy, i strategia wojenna w grze tibia. Knight pelni funkcje blokera, nosi mf, uhy.
W Obattle pelni funkce zapory, sorcowie przy ucieczce chowaja sie za knightow.
Problem jest teraz taki ze knight po update ma male znaczenie w wojnie :>

Rohad 12-02-2007 17:03

Jak narazie jest 2:0 dla WiW. Teraz sneaki robi ktoś inny. Nie chwal dnia przed zachodem słońca Cariel. ;>

@Skibo

Co osiągnołem ? Hmm, miałem 46 sorca z 47 mlvl, który teraz jest troche mniejszy przez pkowanie. I to nie na jakieś mniejsze lvl, choć i takie sie trafiały. Z loota jest jakieś 500k~. Jeśli ci chodzi o takie rzeczy.

Skibo 12-02-2007 17:09

@up

Rohad: Jeszcze powiem tak:
Na furorze dużo osób Gandamira uważa jako "Mistrz PK". Kiedyś zabił, np. Zwidka, i dużo hlvl. Wogóle on większość czasu spędza na zabijaniu ludzi bo daje mu to satysfakcje.

Pozdro600v

Rohad 12-02-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1263067)
Haha pojęcia niemasz o Tym jak dziala FG/NF
przespales chyba ostatnią wojne (jakies 28 do 7 dla FG)
Kiedy Fg bylo only jakies 9-12 osob a mo murdy- 39~
Fg od*******ismy codziennie sneak atacki sciągając po dwoch~ z MM i zawsze mielismy plan ucieczki bo wiadomo tamci mieli przewage Lv/liczby...
Ale co im po tym ;p Jak Kazdy open battle przegrali ?
Pierwszy pod wolf tower - 3:0 dla fg, potem ank-dara Jakies 7:4 dla FG
i reszta fragow to sneak atacki.
Uwazam Ze Mo murda/Wiw nadal niema zorganizowania :)
i przegrają kolejną wojne..

Czy ja coś mówiłem o teraźniejszej grze Gandamira ? A, wyżej masz przykład
"chwalenia dnia przed zachodem słońca".

Kiroy Wind 12-02-2007 17:19

Kto poległ z NF?

Rohad 12-02-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind (Post 1263421)
Kto poległ z NF?

Barzi'Grit i Little Nasty Angel oboje od Tetra.

Kiroy Wind 12-02-2007 17:28

zsolował ich??? ^^

Dwik 12-02-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind (Post 1263453)
zsolował ich??? ^^

Przypuszczalnie z LMMow.

Rohad 12-02-2007 17:57

Możliwe, że solówka ale nic na 100%.

0lik 12-02-2007 18:06

barzi wogule niewiedzial ze jest wojna o little~ niewiem dokladnie ale podejrzewam to samo :P

Keonek 12-02-2007 18:52

Tak jasne jasne :p nikt nie wiedzial o wojnie... nasty naab wogole dala sie strapowac noob charom <beka> co do wojny.. Way it Was wygra ta wojne.. dlaczego? Zenek i jego chary, morx i ged od was odeszli i w zasadzie macie na ich miejsce tylko Luce a co do Ciebie Gandamirku... od kad pamietam zawsze miales najwiecej do powiedzenia a gowno mogles wiec prosze cie STFU
Zgnoj mnie teraz pozwalam...

paior 12-02-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1263388)
Knight nie zabija na wojnie, ja nie wiem jaki jest twoj poziom umyslowy, i strategia wojenna w grze tibia. Knight pelni funkcje blokera, nosi mf, uhy.
Problem jest teraz taki ze knight po update ma male znaczenie w wojnie :>

moze i masz racje ale gandamir na wojnie latal jak debil walil explo i padal >.<
wojna sie skonczyla zaczol expic an bocie i tez padal Wiec co ty umiesz Wojna padasz exp padasz questy padasz blokowanie padasz ?? nap plx ;]

RayCut 12-02-2007 19:20

Zajebiście głupie pytanie ale na czym polega Sneak atack? :)

Skibo 12-02-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1263773)
moze i masz racje ale gandamir na wojnie latal jak debil walil explo i padal >.<
wojna sie skonczyla zaczol expic an bocie i tez padal Wiec co ty umiesz Wojna padasz exp padasz questy padasz blokowanie padasz ?? nap plx ;]

Ty jesteś bot.... On ma rudnet więc zastanów się co piszesz. Większość razy padał przez frezz/kick
ostatnio też nie padł na anhim z własnej winy lecz z winy Tibiacam powieważ dostał 3+ sekundowego freza i nie miał tam szans. A trzymał się całkiem dobrze tylko frezz.

Wniosek:
Zastanów się najpierw co piszesz...

Princes 12-02-2007 19:30

@up
Poprostu ustawiaja sie gracze w pozycji weza ^^ i jedne za drugim gesiego atakuja :) ^^

A tak naprawde to jest tak aktak, ze wchodza do kopalni blokuja, nie masz jak uciec :p Taki sneak [waz(ciag)] graczy a ty jestes jeden ;p

Dodam ze nazwa "sneak atak" pochodzi z Aldory. Ale kto to wymyslil dokladnie nie wiem, chyba gracz z Olecka :)

Na Kyra, guildia Dancing Shadows uzywala tej taktyki ...

Keonek 12-02-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1263795)
@up
Poprostu ustawiaja sie gracze w pozycji weza ^^ i jedne za drugim gesiego atakuja :) ^^

A tak naprawde to jest tak aktak, ze wchodza do kopalni blokuja, nie masz jak uciec :p Taki sneak [waz(ciag)] graczy a ty jestes jeden ;p

Dodam ze nazwa "sneak atak" pochodzi z Aldory. Ale kto to wymyslil dokladnie nie wiem, chyba gracz z Olecka :)

yy chyba nie za bardzo po 1. sneak to nie znaczy waz... po 2. sneak attack to szybkie zalogowanie sie i pojscie na "ofiare" gdy ta jest po za pz...

Nimuro 12-02-2007 20:47

paior zejdz z olika bo sam jesteś cipa o ile dobrze pamiętam kiedyś lizałeś dupsko tetrowi i to ostro i przynajmniej byl w wojnie.

Princes 12-02-2007 20:53

O przpraszam Przedmowca ma racje :)

sa dwa slowa,
1) sneak - wkradac sie, chylkiem przedostac sie :)
2) snake (waz)

ale oba slowa sa powiazane. (ludzie w moim towazystwie mowia [sneik] atak
a nie [sni:k] atak. Chodzi o tego weza i o wkradanie sie :)

W kazdym razei chodzi o tzw atak bez mozliwosci ucieczki, ze cie zablokowuja i nawet nie wiesz skad sie wzieli, np na guradach ;p

Jovere'xik 12-02-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1263388)

Pamiętasz fg ? Oni jakoś byli lepsi i wystawiali pierwszych ms/ed i knajci z MM szli na kombo 8o

Princes 12-02-2007 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1264054)
Pamiętasz fg ? Oni jakoś byli lepsi i wystawiali pierwszych ms/ed i knajci z MM szli na kombo 8o

Tak pamietam widzialem filmik.
Padli knajci z MM i Fg chyba tez jeden h level. Nie mieli szans.
Chyba blad tych knightow bo mieli a AOL'a zamiast SSA. Taki knight na wojnie chyba nie potrzebuje full eq???

0lik 12-02-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1263773)

nie expilem nigdy na bocie, mialem dwa deady od scaraba spowodowane crashem neta niewidziales moich dedow to ze walilem explo to prawda, ale nierozumiem oco chodzi ci w tym 'latal jak debil walil explo i padal >.< ' tak padalem ale nie przez to ze 'latalem i walilem explo' ale mialem 2x net crash zreszta nie musze sie tlumaczyc takiemu noobowi jak ty i kazdy kto mnie zna wie ze nigdy na bocie nie expilem

Gedd 12-02-2007 21:08

nie tlumacz sie, dla mnie i tak jestes bohaterem :"D

0lik 12-02-2007 21:08

a i przynajmniej nie jestem taki jak ty ze sie przydupiam do kazdego po kolei kto jest przy wladzy

Jovere'xik 12-02-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1264081)
Tak pamietam widzialem filmik.
Padli knajci z MM i Fg chyba tez jeden h level. Nie mieli szans.
Chyba blad tych knightow bo mieli a AOL'a zamiast SSA. Taki knight na wojnie chyba nie potrzebuje full eq???

Ops, knajt z ssa:)
Fajnie ale : 100 knajt ma 2770 cap , odejmijmy eq będzie z 2500. Na wojnę kupi run na max, czyli tyle ile uniesie, więc ile straci po dedzie ? 150k~ ? 200 k~? Opłaca się?

Red October 12-02-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1263795)

Chyba wytne ta odpowiedz i powiesze nad lozkiem. Bede to czytal kazdego ranka by miec dobry humor na caly dzien. Mowi to 120+ ek omfg!.
Po pierwsze sneak nie znaczy waz (lol!!) tylko skradac sie.
Po drugie tu nie chodzi o to zeby nawalic cala kopalnie charami, zeby ofiara nic innego nie widziala. Chodzi o to, zeby zaatakoac kogos z nienacka, tak, zeby ofiara nie wiedziala co sie dzieje. W wielu innych grach jest cos takiego jak sneak attack np tenchu czy fallout.

Princes 12-02-2007 21:18

@up
Ale my mowimy na to [snejk] w Olecku i chodzi nam o weza ;p
Nie o skradanie ;p
Po pierwsze sa dwa slowa:
-snake
-sneak
a moze to calkiem inne ataki ;p

Jak by gral na bocie, to nie zginalby na scrabie bo by mial ustawione uhanie co nie ??? taki knight nosi z 20 bp uhow to nawet jak by zlurowali na niego scraby, trwaloby to kilka ladnych godzin.

Knighty jak padaja to tylko od neta albo combo od innych graczy.

Jovere'xik 12-02-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1264140)
@up
Ale my mowimy na to [snejk] w Olecku i chodzi nam o weza ;p
Nie o skradanie ;p
Po pierwsze sa dwa slowa:
-snake
-sneak
a moze to calkiem inne ataki ;p

Jak by gral na bocie, to nie zginalby na scrabie bo by mial ustawione uhanie co nie ??? taki knight nosi z 20 bp uhow to nawet jak by zlurowali na niego scraby, trwaloby to kilka ladnych godzin.

Knighty jak padaja to tylko od neta albo combo od innych graczy.

Omg, kupiłaś chara ?? Bo wydaję mi się, że Princes jest w tibi jesteś mądrzejsza.Albo 2 owner, kto wie;/

Princes 12-02-2007 21:57

Jak by ci tak wpadlo 10 chlopa to co bys zrobil, chuja bys zrobil, plakac sie tylko chce, jak cie zabijaja a Ty nic nie mozesz zrobic. W takich sytuacjach bije ci tylko serce. I masz dosc.... To ze pomylka zaszla w wyrazach sneak a snake nie znaczy ze nie wiem o jaki atak chodzi i jakiego typu. Nie zycze nikomu by zginal w swoja postacia w ten sposob.

paior 12-02-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimuro (Post 1264021)
paior zejdz z olika bo sam jesteś cipa o ile dobrze pamiętam kiedyś lizałeś dupsko tetrowi i to ostro i przynajmniej byl w wojnie.

no popatrz ;] ja mu nie lizalem dupy ja poprostu go szanowalem za to ze umial grac a co do bota ... moze akurat przesadzilem

Azeris 12-02-2007 22:05

Wkoncu to na co czekalem. Oprocz noobow ktore z niewyjasnionych powodow znalazly sie w NF tylko zaluje z powodu Gedda ktory nie jest z nami i mam nadzieje ze beda jakies open battle w tej wojnie.

zapomnialem skomentowac postow princes keaya acc buyera
zal

kamil509 12-02-2007 22:21

Azeris też na to czekałem aż złapiesz parę dedów =)
Wole Princess acc buyera niż ciebie psie...On przynajmniej nie do*******a w 5 ownerów...
Dalej dupsko szwedom liżesz i nic ci kurwa z tego że polakiem jesteś.
Jesteś jedną z tych tanich dziwek której gdzie zaproponują więcej tam pójdzie.
Jesteś najgorszym zdrajcą na kyrze...Na którą stronę miche z żarciem psu rzucą tam azeris pójdzie.
Tak lubisz Gibona Syranusa to czemu kurwa przeciw nim będziesz walczył?
Ty nie masz żadnych zasad moralnych jak taka tania dziwka importem z rosji...

Jak czytam te twoje wypociny tutaj to aż mi dupe skręca i muszę coś napisać.
Znów na każdego w wojnie bedziesz jechał a jak przegrasz to przejdziesz na drugą strone i znów dupe bedziesz lizał...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19.