![]() |
ale w NF też jest wiele nowych ludzi x)
|
nowych ... ktorzy odejda a niektorzy dojda do Way It Was hmm a co do gandamira taki kozak teraz jestes bo weszles szwedom w d**e a na all wczesniejszych wojnach probowales im wlazic co ci nie wychodzilo .. padles nawet chyba odnich jak dobrze pamietam ?
nie to zebym byl rasista... a co ty na wojnie mozesz 100 ek pff jestes dla WiW free fragiem i za to kozaczenie nie sadze zebys mial taniego paymeta |
gowno pamietasz nie wchodzilem w dupe tylko jestesm z nimi od wakacji od momentu kiedy byla wojna myrmidans vs ls
|
a co do wlazenia w dupe to przypomnij sobie jak podczas poprzedniej wojny po sneaku jak poszlismy na desert biegales i darles sie do MM cos typu polacy polacy ja chce wam pomoc, owned koles, owned i teraz udajesz jakiegos mastaha pfff jestes typowym psem ktory potrafi expic i nic wiecej
|
ahahha od wakacij? lol haha wczesniej tez wlaziles w dupe co bylo tetro z swe vs rhu tez lisales dupsko a co do tego na desercie to byl nowy ovner nie ja Idiost plx
|
@ 0lik
A ty co potrafisz robić ? Co ty zrobiłeś na wojnie ? Walnołes pare razy explo/hmm etc. , a może jakieś exori czy biłeś kogoś ze swoich broni ? O ile pamiętam, to żaden frag z wojny nie był zrobiony " by Gandamir~ " Pamiętam jak nie mogłeś poradzić sobie z 39 Rp który biegał po LB, kiedy przyszedł Teraxul wtedy go dopiero zabiliście. Choć możliwe że wtedy grał Cariel~. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pokaż co Ty osiągnąłeś?... |
Cytuj:
W Obattle pelni funkce zapory, sorcowie przy ucieczce chowaja sie za knightow. Problem jest teraz taki ze knight po update ma male znaczenie w wojnie :> |
Jak narazie jest 2:0 dla WiW. Teraz sneaki robi ktoś inny. Nie chwal dnia przed zachodem słońca Cariel. ;>
@Skibo Co osiągnołem ? Hmm, miałem 46 sorca z 47 mlvl, który teraz jest troche mniejszy przez pkowanie. I to nie na jakieś mniejsze lvl, choć i takie sie trafiały. Z loota jest jakieś 500k~. Jeśli ci chodzi o takie rzeczy. |
@up
Rohad: Jeszcze powiem tak: Na furorze dużo osób Gandamira uważa jako "Mistrz PK". Kiedyś zabił, np. Zwidka, i dużo hlvl. Wogóle on większość czasu spędza na zabijaniu ludzi bo daje mu to satysfakcje. Pozdro600v |
Cytuj:
"chwalenia dnia przed zachodem słońca". |
Kto poległ z NF?
|
Cytuj:
|
zsolował ich??? ^^
|
Cytuj:
|
Możliwe, że solówka ale nic na 100%.
|
barzi wogule niewiedzial ze jest wojna o little~ niewiem dokladnie ale podejrzewam to samo :P
|
Tak jasne jasne :p nikt nie wiedzial o wojnie... nasty naab wogole dala sie strapowac noob charom <beka> co do wojny.. Way it Was wygra ta wojne.. dlaczego? Zenek i jego chary, morx i ged od was odeszli i w zasadzie macie na ich miejsce tylko Luce a co do Ciebie Gandamirku... od kad pamietam zawsze miales najwiecej do powiedzenia a gowno mogles wiec prosze cie STFU
Zgnoj mnie teraz pozwalam... |
Cytuj:
wojna sie skonczyla zaczol expic an bocie i tez padal Wiec co ty umiesz Wojna padasz exp padasz questy padasz blokowanie padasz ?? nap plx ;] |
Zajebiście głupie pytanie ale na czym polega Sneak atack? :)
|
Cytuj:
ostatnio też nie padł na anhim z własnej winy lecz z winy Tibiacam powieważ dostał 3+ sekundowego freza i nie miał tam szans. A trzymał się całkiem dobrze tylko frezz. Wniosek: Zastanów się najpierw co piszesz... |
@up
Poprostu ustawiaja sie gracze w pozycji weza ^^ i jedne za drugim gesiego atakuja :) ^^ A tak naprawde to jest tak aktak, ze wchodza do kopalni blokuja, nie masz jak uciec :p Taki sneak [waz(ciag)] graczy a ty jestes jeden ;p Dodam ze nazwa "sneak atak" pochodzi z Aldory. Ale kto to wymyslil dokladnie nie wiem, chyba gracz z Olecka :) Na Kyra, guildia Dancing Shadows uzywala tej taktyki ... |
Cytuj:
|
paior zejdz z olika bo sam jesteś cipa o ile dobrze pamiętam kiedyś lizałeś dupsko tetrowi i to ostro i przynajmniej byl w wojnie.
|
O przpraszam Przedmowca ma racje :)
sa dwa slowa, 1) sneak - wkradac sie, chylkiem przedostac sie :) 2) snake (waz) ale oba slowa sa powiazane. (ludzie w moim towazystwie mowia [sneik] atak a nie [sni:k] atak. Chodzi o tego weza i o wkradanie sie :) W kazdym razei chodzi o tzw atak bez mozliwosci ucieczki, ze cie zablokowuja i nawet nie wiesz skad sie wzieli, np na guradach ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Padli knajci z MM i Fg chyba tez jeden h level. Nie mieli szans. Chyba blad tych knightow bo mieli a AOL'a zamiast SSA. Taki knight na wojnie chyba nie potrzebuje full eq??? |
Cytuj:
|
nie tlumacz sie, dla mnie i tak jestes bohaterem :"D
|
a i przynajmniej nie jestem taki jak ty ze sie przydupiam do kazdego po kolei kto jest przy wladzy
|
Cytuj:
Fajnie ale : 100 knajt ma 2770 cap , odejmijmy eq będzie z 2500. Na wojnę kupi run na max, czyli tyle ile uniesie, więc ile straci po dedzie ? 150k~ ? 200 k~? Opłaca się? |
Cytuj:
Po pierwsze sneak nie znaczy waz (lol!!) tylko skradac sie. Po drugie tu nie chodzi o to zeby nawalic cala kopalnie charami, zeby ofiara nic innego nie widziala. Chodzi o to, zeby zaatakoac kogos z nienacka, tak, zeby ofiara nie wiedziala co sie dzieje. W wielu innych grach jest cos takiego jak sneak attack np tenchu czy fallout. |
@up
Ale my mowimy na to [snejk] w Olecku i chodzi nam o weza ;p Nie o skradanie ;p Po pierwsze sa dwa slowa: -snake -sneak a moze to calkiem inne ataki ;p Jak by gral na bocie, to nie zginalby na scrabie bo by mial ustawione uhanie co nie ??? taki knight nosi z 20 bp uhow to nawet jak by zlurowali na niego scraby, trwaloby to kilka ladnych godzin. Knighty jak padaja to tylko od neta albo combo od innych graczy. |
Cytuj:
|
Jak by ci tak wpadlo 10 chlopa to co bys zrobil, chuja bys zrobil, plakac sie tylko chce, jak cie zabijaja a Ty nic nie mozesz zrobic. W takich sytuacjach bije ci tylko serce. I masz dosc.... To ze pomylka zaszla w wyrazach sneak a snake nie znaczy ze nie wiem o jaki atak chodzi i jakiego typu. Nie zycze nikomu by zginal w swoja postacia w ten sposob.
|
Cytuj:
|
Wkoncu to na co czekalem. Oprocz noobow ktore z niewyjasnionych powodow znalazly sie w NF tylko zaluje z powodu Gedda ktory nie jest z nami i mam nadzieje ze beda jakies open battle w tej wojnie.
zapomnialem skomentowac postow princes keaya acc buyera zal |
Azeris też na to czekałem aż złapiesz parę dedów =)
Wole Princess acc buyera niż ciebie psie...On przynajmniej nie do*******a w 5 ownerów... Dalej dupsko szwedom liżesz i nic ci kurwa z tego że polakiem jesteś. Jesteś jedną z tych tanich dziwek której gdzie zaproponują więcej tam pójdzie. Jesteś najgorszym zdrajcą na kyrze...Na którą stronę miche z żarciem psu rzucą tam azeris pójdzie. Tak lubisz Gibona Syranusa to czemu kurwa przeciw nim będziesz walczył? Ty nie masz żadnych zasad moralnych jak taka tania dziwka importem z rosji... Jak czytam te twoje wypociny tutaj to aż mi dupe skręca i muszę coś napisać. Znów na każdego w wojnie bedziesz jechał a jak przegrasz to przejdziesz na drugą strone i znów dupe bedziesz lizał... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |