![]() |
Cytuj:
Morita, za dużo pijesz ;O I jeszcze jedno- "nie opuściłem bitki" .. dzięki Moruś.. Śmiałem się pół dnia :) @Bolter Nie wskakują na battle bo zrobili NA WAS już tyle warnów że teraz to tylko już by bany leciały ;) @Gala'dorm Pamiętaj, że Cię ostrzegałem co do tej wojny. Decyzję podjąłeś sam. @Kazadum, Unit, AoW Gratz kolejnego fraga, że wam na nich run nie szkoda ;o @EiV Jak to już powiedziałem kiedyś Gonxxalo, was jest po 10 na każdą kratkę którą się oddalicie od pz'a ;) Nie wiem dlaczego uważacie że NGbot wam pomoże wygrać tą wojnę.. jedna bitwa nie zrobi z was wygranych ;> I ostatni raz do Morusia: TY sfragowałeś Art of War połowę? Chyba na OTSie ;D .. .. .. Jak Art of War było przez PC kontrolowane a nie ludzi =D A jeśli uważasz, że knightem nie da się zabijać ludzi na wojnie.. cóż.. powodzenia w wojnie w takim razie >:) P.S. @"Trochę już zbloczyłem" Pamiętam! Jak EiV chciało uciekać do pz'a a Ty stanąłeś na moście goblinów i zapomniałeś się cofnąć, to było niezłe!! Trzymaj tak dalej :* |
@ Call
Hmm, my czekaliśmy dziś na opena, to druga strona dała loga po końcu pz. Racja ostrzegałeś mnie, ale powiedzmy, że nie chciałem walczyć, to co miałem robić będąc hunted od Kazadum za to, że Fraten bez powodu zabił mi kolege? |
Ader jestes cieciem NIEWIESZ NIE UDzielaj sie
6 :0 Battle edron mass log gdy jeszcze Garimo byl z Kazadum Na vilumei siedzial ktos inny nie on sam sie potem przyznal Tak mori Sfragowal pol Aow ktore potym jak go bilo bylo ztrapowane i mori mial jak sie niemyle 3/4 fragi z 7 osob AOW ktore tam byly A co do banow to my wygrywamy w Fragach sashuahsua kto bana by mial Cchyba tylko Gaura no i vers ma troche fragow Gz dla nich poza nimi niewidze nikogo do bana ^^ |
chill ja nawet rsa nie mam xD
|
czas na zmiany w eiv...
Nie lubie jak ktos wie co robie:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Nie ma to jak zdac wreszcie na prawko hihihijhi:D:D:D:D:D:D |
kolejny z tgk team padł pfff XD sypiecie sie jak bombki w Czeczeni hehehe xDD
|
już wiesz dlaczego w gildi nie był? =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak wy jeszcze kwalifikujecie fragi sprzed pół roku z poprzedniej wojny do TEJ wojny no to powodzenia :o 3/4 fragi z 7 osób.. to faktycznie CAAŁAAA POŁOOOWA AoW.. tam jest z 60 osób, matematyki uczył Cię osioł.. albo po prostu wymagasz powrotu do podstawówki. Cytuj:
Kogo zabiłeś? Dzięki mnie padł za kozakowanie Seq, a dzięki Tobie kto padł? 11 level druid noobchar czyjś? Czy w ogóle nikt? No pochwal się fragami =D Chyba już naprawiłeś tego kompa, co? Jakoś tak bardziej aktywny jesteś >:) @Galadorm On nie zabijał go bez powodu. Powód jak najbardziej był. To WY poszliście go odbić, zresztą nie oszukujmy się - 30 minut po fakcie - i w ten sposób się załapaliście na to. Bynajmniej mieliście szansę - Rysiu ostrzegał, że to się tak skończy. Ale, przez wzgląd na stare czasy, mam nadzieję że akurat Twój payment będzie niski. ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Apr 12 2007, 16:05:27 CEST Killed at Level 85 by Fraten and by a demon skeleton of Tailer |
Cytuj:
No no... znowu fraten ten Wasz przydupas ; ) Valeruisa doliczacie do fragow pewnie :D i robcie tak dalej ; ) |
A powiedz mi : kto doliczył go do fragów? Poprostu owned:( Krwawa zemsta Riseia(hint) =)
|
Fraten kozaku sam nie mogłeś se z nim poradzic? :> Dojedziemy cię niedługo i tak D:
|
Cytuj:
elo elo 7 2 0 ziomki z targUWka ;* |
Cytuj:
Martinesz 1.Polecam słownik języka polskiego, ponieważ targówek sie pisze przez "ó". 2.Jeśli chcesz być raperem i rymować to rób to chociaż poprawnie. |
Cytuj:
|
No jasne, bardzo łatwo uciec jest riseiem, z 8 minutowym pz lockiem, z kochanym brzeziem na plecach :* i resztą koleszków którzy zgubili się niestety :*
Poza tym, marti specjalnie napisał targówek z błędem, użyj mózgu next time, koleś. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm wszyscy gonili fratena a tylko brzeziu bil riseiema ;s a reszta koleszkow nie cala sie nie zgubilaa bo po co bic 30+ lvla ;s I jak ktos pisze "targuwek" i mysli ze przez to bedzie fajniejszy to sie myli ; ) |
zal mi was sluchac na temat waszego pvp przestancie sie wymadrzac i chodzcie walczyc a nie pozatym AOW niema 60 memberow to chyba ty nieumiesz liczyc ^^
tak pozatym komp dziala ale niedokonca poprawnie. Co do fratena Jego pvp nietrafione ue ? bardzo ciekawe Wasze pvp Vers i jego Utevo gran mas Vis? Tez wielce imponujace przestan sie wychwalac i graj zobacyzmy kto okaze sie lepszy :* Pozatym Ader gowno zrobiles a sie tym szczucisz Blocknol bym Seqa i 40 Ek gdbym akurat tam byl i on by tam biegl tak jak ty gdyby nie unit dobil by cie 2 sdekiem i byl puffnol i by niebylo czym sie chwalic :* POMPA Koncze ta konwersacje z wami bo dobijacie mnei waszymi GADKAMI MY MAMY ZAJEBISTE PVP JESTESMY MASTAHY ... idzcie lepiej na non pvp Zobaczymy kto wygra wojne bo jak narazie kozystacie tylko ze SPy ale to sie skonczy i znow 2 tyg bez odzewu KAzadum bedzie Tak pozatym na kogo byl mass log Vilumku Kazz + aOw niepelne Pewnie na 40 lv ktory ubil wam noobka straszne |
@Bolter
Właściwie to Seq walnął we mnie dwoma sd'kami więc nie rozumiem tego "zdmuchnął by Cię drugim sdkiem"... Fajnie wiedzieć, że mnie nie doceniacie. To znak że uda mi się drugi, a potem i trzeci raz. Mogę tylko podziękować :> @EiV i reszta lizusów Codziennie modlę się żebyście byli chodź trochę odważniejsi i wpadali na openy :* A masslog był na was, tylko jakoś się tak pochowaliście na noobchary, do pz'ów i daliście logi.. szkoda, szkoda :) Ale widać uczycie się od swojego guru Mority :) |
jakos nie boje sie open battlow ;o nie moja wina ze zreguly gdzies w trapie mam log outa , w ankh kiedy wygralismy tez mialem co biec ..... ale wtedy nasi poczekali :D
W owczesnej tibi NIe ma PVP. Chyba ze pvp oznacza znajomosc mapy albo roznych trapow, badz tez robienia boat trapow:P czasy tibi z pvp przeminely juz dawno teraz ma to charakter bardziej nastawiony na duza liczbe fragow a nie jak wczesniej na technike walki. Ader@ a niech ci sie uda i 15 razy i kogo to wlasciwie obchodzi ?:P |
Cytuj:
Możliwe, nie chcę Cię oceniać pochopnie. Wiem jak tragicznie się zabija ludzi knightami, skądś to znam nawet nie mając Twojego levela. Mógłbyś się czasem pokazać na tych openach, no ale to już Twoja sprawa @Pvp Tutaj mnie totalnie zaskoczyłeś. Po raz pierwszy właściwie od początków wszechświata mam wrażenie, że w 100 procentach się z Tobą zgadzam. To właśnie przez to, chyba ten jeden jedyny raz postaram się być uprzejmy :* @15 razy Serdecznie dziękuję, nie zawiodę oczekiwań, zobaczycie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Calastus zamknij morde bo My jakos sie masslognelismy i czekalismy na wasze obsrane dupska lae minol pz i daliscie loga bsahjushasuasha A jak wy sie masslogneliscie to tak apropo nikogo odnas niebylo online chyba tylko jobizof wiec kto sie chowal ^^ ? |
Apropo twojego dopisaku Ja jestem zdrajca pomagalem Vilumowi wbic 100 lv a kto Mnie z Huncil ? Chyba KAZADUM i chcieli niecale 1,5 mln
Zastanow sie co piszesz zanim sie wypowiesz bo jak narazie blednie trafiasz Na Ostatnim i przed Ostatnim Openie jakos byl Morita wiec tez niewiem oco ci chodzi AVe 3 linia "Tchorzy" tak pozatym Byebye niepisze tu bo jak narazie sie wymadrzacie a gowno robicie :* jak cos sie wydarzy to cos postne A i calastus najmniej zrobiles najbardziej sie tym chalisz Chcesz nas uczyc walczyc czy poprstu jestes mastah ? Bo zbloczyles 173 Ed ktorego gonilo 28 osob nietrudne moim zdaniem |
Racja racja kiko nie ma co z debilami gadać. Nie umią grać to probują pokonać nas w gębie o.0 tyle, że to fragów nie daje :D See you in open battle jeśli wyjdziecie na niego hahahahaha :D
|
kiko&szczuru bynajmniej nam gadanie fragow tez nie da .....
a z tymi open to roznie bywa raz ci nie chca a raz ci :P |
Cytuj:
Nie widzisz pedalku ze on to powiedizla z ironia ? Specjalnie napisal "UW" 20+ level sie odzywa na forum -.- Wez wyjdz i zamknij za soba drzwi...bo o Titani wiesz tyle co... xD kthxbyenoob |
jak masz wyzywac ludzi i ich ppouczac opusc forum
Przepros i Wyjdz |
Cytuj:
większego nooba od ciebie nie widziałem, umiesz tylko robić napinki, twoja ortografia leży i kwiczy, wszystkich wyzywasz i śmiesz poprawiać innych. weź skończ albo przynajmniej wgraj do Mozilli słownik ortograficzny, bo tego nie da się czytać. |
Liczba fragów to tylko statystyki. Liczą się morale wojska (te są u nas niezmienne, NIGDY nie zagniecie ani Unitu ani Kazadumu), JAKOŚĆ akcji (organizacja i prawdziwa walka, a nie ngbotowanie i napieprzanie się na ślepo) i sposób pogrążenia przeciwnika (tutaj pragnąłbym wspomnieć wasze poprzednie openy które kończyły się wynikiem 0:6 KAŻDY). I dlatego uważam, że to Unit/Kazadum wygrywa tę wojnę. Możecie ich zabić nawet milion razy ale oni zawsze będą lepsi. Wiecie czemu? Bo się nie poddadzą. Z Art of War wypłacili się ludzie, którzy nie grali od miesięcy; prawdopodobnie posprzedawali chary i zwyczajnie stwierdzili, że gra im się nie opłaca. Ich problem, ich strata. Od was wypłaciły się wysokie levele, osoby które wam były potrzebne w walce. I to jest WASZA strata. Widzicie, po wypowiedziach Mority widać, że nie jest pewien swego. Ja prawdę powiedziawszy, gdyby to było możliwe, z przyjemnością widziałbym go po naszej stronie. Niestety na to już chyba za późno.
Szczuru, chciałbym tylko Cię widzieć jaki będziesz bohaterski na openie następnym... postawię Ci kwiaty na grobie, serio. Jednak jak już chowasz się w pz albo udajesz że jesteś offline (dość nieudolnie zresztą) to postudiuj trochę słownik. Dziwnie się Ciebie czyta, jak wypracowania dzieci z "zerówki". o.0 |
Po co mamy wyjsc na opena? zeby dac wam jedyna okazje do wygrania wojny przez uzywanie ng bota przy waszych lvlach? Btw Bolter widze, ze znowu wracasz do tego utevo gran mas vis. Otoz od tamtego czasu zgarnalem cos kolo 10 fragow na wojnie. Hmmmmmm ile zrobiles Ty i Twoje PVP? a moze NVP (NGBOT vs Player)?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Martinesz, jestes glupszy niz myslalem ;\.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |