![]() |
Jest napisane, ze wojna jest pomiedzy Eternal Crusade-Dark Culture? Jest ta druga gildia, bo jej nie widzialem?
|
Kann Aj Joooooooins Anti Xyrieeeeeela ?
|
Iomer czy ty masz jakies problemy ze soba??? Pytam szczerze ^_^
@Darco Tej drugiej juz nie ma, przeistoczyla sie w Anti-Xyriela :-) |
Cytuj:
|
Aha, Zalfik dzieki za informacje.
|
Cytuj:
|
Swoja droga jak da sie zauwazyc w topicu "Only Selena" oraz na dedykowanym naszemu serverowi forum na tibia.com coraz wiecej ludzi przychodzi do nas. Co tym myslicie? Moze jeszcze beda "ludzie" z Selenki ^_^
|
Cytuj:
|
@Zalfik
Nie, problemów nie mam ale nie widze powodu zeby sie nie zachowywac troche jak debil na forum czy w grze ^^. @Szaranczek mój Wcale nie bo bede mial okolo 80 pkt ^^ ! A chce sie dolaczyc sorcem do Anti-Xyriela ! |
@Tif
Moze jakies argumenty? :> @Jaszczurinio msg mie na giegie @Iomer Sprawiles mi niezmierna przyjemnosc piszac jakis sensowny post. Rob to od czasu do czasu ku uciesze publiki ;) |
Cytuj:
|
@iomer;
Aight ! :F |
@Zalfik
Nie :p |
@Tif
Ja mam zwyczaj wierzyc w ludzi :P @Maroon Kolejny spamer ^_^ @Iomer To spadaj na drzewo :P @Wydarzenia z Seleny Jak myslicie jak nisko moga jeszcze spasc ceny na Selenie? Saphir robi DHQ za 200k. Poprostu umarlem... |
Cytuj:
Mysle ze moga spasc jeszcze nizej, poki saphir/koti nie beda mieli waste. Swoja droga - koti pokazal jaki cep z niego ;) |
Cytuj:
Nie muf tak o wyosko poziowfej postaci!! A tak na serio to to nie było miłe ;] Tzn, to co zrobił z dhq -.-'' |
Cytuj:
|
Co myślicie o przyłączeniu się Fraternity do Ultimate ?
Zauważyliście że Fraternity expi a Cruoris się zwyczajnie boi? Ostatnio w ogóle Cruoris nic nie robi, co najwyżej partyzantka na expiących ludzi z Fraternity... A, i mam parę pytań do Was dotyczących serwera;d W sumie odpowiedzą na nie tylko starzy gracze. 1. Kto pamięta gildię "Green Guys with a pink hairs"?;d 2. Kto pamięta (w sumie na to każdy może odpowiedzieć) stary nick Zorlana? 3. Jaka była pierwsza gildia na Selenie? 4. Między kim toczyła się pierwsza wojna i kto wygrał? 5. Kto założył gildię Aurea Mediocritas (nieistniejącą obecnie gildię)? 6. Kto założył i kto był liderem gildii Teddy Bear? 7. Jak nazywa się druga postać (MS) Puge Nocturny? 8. Jakiej narodowości jest Lizard Feleon? 9. Kiedy powstał serwer? 10. Jaki jest najwyższy poziom na serwerze (to każdy może sprawdzić)? Ja znam odpowiedzi na każde z tych pytań ale chcę sprawdzić waszą wiedzę. |
Test? Hehhehehe dobre :P
Tylko za malo wiem, zeby odpowiadac. A Laros jest z Urugwaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
A ja jestem z RPA... :D Z resztą, nie pytałem o Larosa tylko o Lizarda :)
|
5. Kto założył gildię Aurea Mediocritas (nieistniejącą obecnie gildię)?
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że ja:( Dobrze że ktoś o niej pamięta jeszcze:D |
Cytuj:
|
Kloccie sie, kloccie :D A widzicie, mam 11 lvl ale pamiętam ;D
|
Najlepszy mag na selenie padl dzis a potem jeszcze wbil rsa :|
|
Cytuj:
|
E, czy mi się źle wydaje czy w Aurea Mediocritas przez jakiś czas liderem był Saphir Thor? ;p A, i kto jakich członków pamięta?
|
Cytuj:
|
Noo, był jeszcze Blademort, Sheinen (chyba), Xyriela (chyba), Anoun (napewno) i jescze wielu, wielu innych. Ale to jak Saphir był liderem ;d
|
To sie Wam zebralo na wspominki :)
|
Cytuj:
@behi bez alfonsa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Boże, Wy naprawdę idźcie na jakąś terapię. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy ktoś pamięta jeszcze stare, dobre czasy. I wyobraź sobie że ja też gram od początku serwera. Widać Zalfik, Iomer, krwawycomeback i behi są bardziej rozumni i zrozumieli sens mojego testu.
|
Cytuj:
Pozdrowienia dla wszystkich , mam nadzieje że kiedyś odbudujemy starą sytuacje na selenie.... |
Było Infinity - było ciekawie :d Miło mi że komuś się jednak mój test podoba ;) Oni wiedzą co to znaczy cieszyć się z gry.
|
Cytuj:
A tak na serio to zrozum, ze mi ten test nie grzeje ani nie ziebi, a inni uznali to za glupi pomysl i wyrazili swoja opinie ;) Pamietaj jestes z nami albo przeciwko nam ^_^ j/k |
A ja jestem z Wami, a nawet przeciwko Wam :d
|
Sa nieco lepsze sposoby na przypominanie sobie dobrych czasow niz robienie "quizu" Ja osobiscie nie znalbym odpowiedzi na polowe pytan chociaz gram od 1szych faccowych dni bo jak zaczynalem to bylem nubasem (i zostalem nim)
|
schizofrenia* <;
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |