![]() |
Nasze kochane lagi nawet nie myślą o tym żeby opuścic kochaną iridie. Za 2 tygodnie Netia :D
|
|
21:04 Academion [76]: Phoenix Vast has been excluded
OJEJQ JEJ ;(:(:(:(:( |
Hmmm jesli sie dozyje do wakacji :) to mozna by sie spotkac gdzies :P wezme Minas morgula i reszte skladu :) Ojjej :) uscisnac reke bezokowi Marzenia :P
Nie no dobry pomysl z tym :) Ja jestem za Skarzysko - wiocha 50 tys . 30km od Kielc :P Ostatnio znana z mafi i z Bezrobocia :D Mam dzialke przeznaczona do melanzy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie no tak na serio to mozna w W-wa bo to prawie centrum Polski raczej kazdy wie gdzie to :) Np na dworcu centralnym :DD ale co potem ;/ oto jest pytanie :) |
A Ja czuję sie jeszcze bardziej wyróżniony ponieważ uścisnąłem Twoją dłon Gaba i Bezoka xDDD
|
@Gaba nie tylko ty ;)
@Kisia wiesz już z Masem mówiłem o tobie, że musisz być jak przyjade xD Rzeszów team bez Kisi? To tak jak Rybnik bez Beza xD signed: Usar |
@Anas w sumie to do Krakowa mam godzine to też wypadałoby wpaść :D
siem poznać ;) signed: Usar |
Lajtowo w krk juz były 3 zjazdy ostatni w ten weekend :P
|
Ta słyszałem o tym ostatnim ;)
signed: Usar |
Brawo dla CIPSoftu naprawili lagi!! Ale niestety zapomnieli o freezach -/
|
Byly 3 zjazdy i na zadnym mnie nie bylo ffs:(:((:Rasta jak bezoka zapraszasz to tak chocbys i mnie zaprosil;p
|
Cytuj:
Jak ktoś zna jakieś fajne miejscówki gdzie można nieźle pomelanżować (tak ze 3 dni xD ) to niech da jakieś propozycje ^^ BTW. Wszystkiego najlepszego dla Everanora w dniu jego urodzin :** Lecz także w tym dniu on opuszcza naszą Iridie:( być może już na zawsze... Mam nadzieje ( zapewne nie tylko ja), że pewnego dnia znów zobaczę Ciebie online na mojej VIP liście... Powodzenia w rl i życzę szybkiego powrotu :) Take Care Bro! |
Kurkaaaa na czasie wyeksmituje mojego ojczulka z mieszkanka i sie zrobi coś :) wobec Kisi mam dług wdzięczności taki biggg a z Arthasem (<3) i kazdym innym ziomalem z checia bym sie skumał :D
BTW... ja wlasnie wrocilem z mini melanzyku ;> jednak podoba mi sie zaoczne studiowanie bo wieczorki w dni powszednie potrafią być ciekawe 8o |
Cytuj:
Jak mi o tym pisal wczoraj w nocy,to nie moglem uwierzyc..... ...nadal nie wierze..... Ale jestem przekonany ze niedlugo wroci :D i rozwikla sekret miejsca nad ktorym ostatnio dumal ,nie tylko jako pierwszy iridyjczyk ale pierwszy Tibijczyk !!! Powodzenia !!! i pamietaj ze czekamy !!! "....(..)...Pojawiam sie i znikam,taka rola Magika...(...).." ps.ten co go ropnales na rotach pod carlin :D |
Cytuj:
Pozatym Everanor potrafił nas zaskakiwać , i mam nadzieje , że jeszcze nie raz nas zaskoczy swoją obecnością w tibi :) Co do tego 'melanżu' trzeba ustalić jakieś miejsce , najlepej u kogoś kto mógłby zapewnić jakieś 'schronienie' bo co to za melanż a jakimś obcym mieście , ze wszyscy nawalimy sie w 4 dupy i nie będzie gdzie spać :P ? |
Hajnówka - moja działka, miejsce dla 15 osób się znajdzie. Nie wiem czemu to pisze bo są dwa problemy:
primo - nikt mnie nie uwzględnia na "zjeździe" =p secundo - nikt nie wie gdzie Hajnówka...może najwyżej Ci z Białego =p A w Tibie jak się nie dało grać, tak się nadal nie da =/ |
Cytuj:
To gdzie jest Hajnówka ?:D Edit: już sprawdziłem :D szczerze mówiąc to ode mnie nawet blisko , ale inni mają trochę daleko :D |
Cytuj:
Wszystkiego Najlepszego Pawel |
Rasta~ każdy ma daleko na takie zadupie =p
|
Cytuj:
Cytuj:
Pajerro+ Browning GTI http://s130.photobucket.com/albums/p...t=micha322.jpg(Ja ten w srodku) :P http://s130.photobucket.com/albums/p...olimpiada1.jpg |
Cytuj:
btw. Na jakim charze grasz/grałeś? Jakoś chyba wiedziałem ale zapomniałem :D Jak co to możesz prywatną wiadomość posłać :) |
dzis napadlo na mnie dwoch Elite Knightow,chcieli mnie zamordowac w bialy dzien,lecz im sie to nie udalo ,wpadla ekipa pomocnicza i zalatwilismy drani..
Danthorr i Leoxain to byli oni :( |
Cytuj:
GZ NEC 100 btw :cup: |
GZ NEC, może teraz moja kolej ^^
|
Wielkie Gratz dla Necrius'a :)
Teraz tylko czekamy na Rastafariansa :P |
Hi
Widzę, że nasz temat jest coraz bardziej oblegany chociaż na Iridii w dalszym ciągu nic ciekawego się nie dzieje ;)
Pozdrowienia dla wszystkich. Tak 3mać! |
Cytuj:
@Phoenix Vast czego juz sie nie wypowiadasz moj "serdeczny przyjacielu" i czego zostales wydziedziczony?;( @ Anas niedlugo nastepny melanz u nas a potem Rybnik xD "pozdrawiam moich fanow" huaehuaeheaeuheuhahe |
Pekowansko :)
:D No nie ja sie zleje :P wczoraj ja i moj pk team Popekowalismy z deczka ;] Sebus palladyn padl a z nim Blue robe :) ale to nic ;p najsmieszniejsze jest to ze Mexico przylecial [ godhammer ] i walnol z ue [ 19 sorca , 20 knighta i mnie 22 sorca ] oczywiscie ja przezylem bo utamo vita rox :D i byscie sie zlali bo ten ciec nie mogl mnie zabic stracil przy tym 3 sd i mana na 2 ue ahuahauuha smiech na sali z takim kolem :) a ja oddalem mu tylko 2 uhy ;]
Pozdro Skarland Sqad :) A i jeszcze niezle PA ze strony Laubau :) chce kupic golden armor od niego a on 35k ja mowie 33 k a on jesli kupisz taniej niz na price liscie to masz hunta od Arc OMG!! Zal mi nich ale niedlugo sie skonczy dzien dziecka bo widze ze Inni rosna w sile tylko zeby im sie chcialo walczyc :-] Na koniec Zal chealino ogladam film jak old widow zabil i oczom nie wieze ze to taki noob ja myslalem ze sobie pobiega z nim a on up i only sd OMG ;/ Zwirek Muchomorek - Wieczny Lowca :D Looknijcie na czym padl David On Iridia :) [21lvl] ahuahauahu |
Gratulacje dla Nec~=] Rasta goń =p
|
Cytuj:
ps - Rasta GOGOGOGOGO 100!!!!!11oneoneone |
Cytuj:
|
@ZwirekM
Co do pricelisty to może kiedyś zrozumiesz, że jest potrzebna. Laubau zrobił dobry uczynek dla Iridii. Co do Old Widow to byś nie zdążył mrugnąć okiem jak byś się w temple zalogował. Ale spoko, wiesz lepiej ;) @ Ever <3 Miałem już SMS-a pisać, żebyś szukał możliwości zalogowania się na sobotę ^^ Bez Ciebie nie ma mojej 100tki ;) |
To po co wogole film nagrywa :)
A co do pricelisty to przeciez nie kazdy moze sie zgodzic na to co proponuje arc :) I dobrze bo g arma kupilem za 30k :DD |
Chce ktos moze kupic Demon Helmet\Hota\Jakas itemke z annihilatora\albo inne itemy za rl kase?jak ktos zainteresowany to pisac w grze...
|
Hahah nic sie nie wstydzis pisac na forum ze sprzedajesz itemy moze jakis link do aukcji na laegro tylko tam kupie cos za rl kase:PP
|
nie wstydze sie koleszko bo nie ma czego :D nah pierw mi napsiz co chcesz kupic a potem moge zrobic aukcje tego na allegro Kup Teraz :|
pisac jak cos na Tibi na PM a nie spamowac na forum.. |
Cytuj:
A swoja cnote za rl kase sprzedasz?:D bo ja byl bym chetny!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |