![]() |
lol
Cytuj:
Vatariel nigdy nie sprzeda acc a odnosnie tego ze niegra to niema neta poniweaz neostrada ma termin naprawy 2 tyg. Edit: ... może masz racje, ale jego kolesie z rl sprzedają (NAPISANE PRZEZ Namitura) Ja jestem z rl i co niby sprzedaje postac ;> wez i pomysl i nie pierdo... B) |
War ??
Była bitwa wczoraj ??
http://erig.net/worlddeaths.php?world=Berylia |
Mar 08 2007, 22:58:37 CET Killed at Level 131 by Komanndoos
and by Corso of Darknes nom corso piewszy (?) frag wyszedł ci ładny huehuhe |
Corso kradziej ojebal mojego rla na 600k (bye bye soul stone i moj outfit ;o) i chlopak sie cieszy bo jest bogaty...
Przynajmniej skonczy sie lizanie dupy o konto steama :D |
HIho... wiecie moze czy Naguar jest czyims noob charem ? Maly problemik a nikt go nie zna.... moj next cell of course :P X(
|
Cytuj:
|
Emm.... Trudno ja bym nie chcial nic krasc i wolal bym byc biedny ? ;o szkoda... inaczej o nim myslalem ale trudno... Kevin und pery owned by team....-> filmy
|
22:14 Delvines [160]: CORSO OF DARKNES HAS BEEN EXCLUDED.
22:39 Delvines [160]: he killed my rl and then ignors me powiedz mi :D jak to jest byc Kauczuk, Kommandoos, Armagedon > Corso :DDDDDDDD |
ja pamietam jak corso zabil kolezanke na desert quescie buehhehe typowy pl noob :)
|
Cytuj:
dla chetnych i dla tych co takze troche znaja sie na hakowaniu podpowiedz odemnie: 6786235 - numer acc corsa :) pozdro !:) |
przykro mi ale lizodupny corsiu wrócił w szeregi kh.
|
No i co kh wygralo..? :S Zauwazylem ze wiekszosc z nich zaczelo od nowa expic, od nowa zaczynaja pekowac i kazdego straszyc ;/ a tak ie ladnie zapowiadalo
|
No i ladnie... xD 18:25 You lose 127 hitpoints due to an attack by Xinacapuxina. 18:27 Xinacapuxina [107]: 30k now.
18:27 Last Draxing [60]: why ? 18:27 Xinacapuxina [107]: You know why. 18:27 Last Draxing [60]: No 18:27 Xinacapuxina [107]: Yes you do, so 30k now or hunted. 18:28 Xinacapuxina [107]: You did power abuse Caranchoa in Edron trolls. 18:28 Xinacapuxina [107]: So now you have to pay 30k 18:28 Last Draxing [60]: i dont even know him lol I tu ku mojemy zaskoczeniu : 19:20 Arithael [127]: they don't hunt u 19:20 Arithael [127]: u can hunt in peace ciekawe czy bede huncony w pokoju czy moge huncic xD pzodr |
Mialem dokladnie to samo z Petatixem :p zaczynaja sie skurw*** wozic :D
|
A ja wczoraj bilem petatixa bo rsa mial i na dragi uciekl bo myslal ze dragow sie przestrasze ;]
|
A mi peta wlasnie mowil ze nie mam hunta xD
|
Dont Give Up!!
Co jest z wami?? Czas skopac dupska KH, ja moge walczyc az do rooka bo mnie to j.bie:D
Tak wiec ustalmy date i godzine:) |
Jak na tym swiecie jest z PA/random pking/zajete czy wolne respy/ i czy zeby pograc trzeba miec plecy?
|
Naeff did sniff the ground.
|
Cytuj:
Edit. Niie sluchaj tego tam na dole. |
Cytuj:
|
Aufufufufufuf.... Daark szaleje.... Za kevinQa mam placic 10 K >.> zobaczy$$ jak swinia niebo... xD a Kevin kasy nie chce wiec nara... pzodr
|
Zajebiste przezycia macie:baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
|
No nie wiem....xD Kevin jasno mowi, ze to 2 owner rozpieprzal a osobiscie do niego nie mam nic... wiec... ahh to moze ty jestes ten evul 2nd owner ?:o.....
Aj ... |
Czemu armagedon bolts zmienil nick? Wstydzil sie?
|
Cytuj:
|
Z tego co sie dzieje na beryli to niema sensu grac. Dzisiaj sprzedalem ostatniego chara tutaj. Jeszcze 400k mam i w najblizszym czasie je sprzedam. Najprawdopodobniej tez usune tibie z kompa i bede wolnym czlowiekiem. ;)
Wam tez to radze. |
LOL, Arma of Dark to ten noob ... a ja myslalem kto chce 50k od mojego rla xDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
23:06 You lose 36 hitpoints due to an attack by Corso of Darknes. 23:06 You lose 24 hitpoints due to an attack by Gajica. 23:06 You lose 104 hitpoints due to an attack by Gajica. 23:06 You lose 70 hitpoints due to an attack by Corso of Darknes.
chlopaki pokarali :D ale jeszcze maja problem z trapowaniem w korytarzach o szerokosci 1 sqm ... za jakis miesiac przejdziemy na 2sqm ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie widze powodu by np. wywalac polakow z serva... dlaczego ? a no dlatego ze wiekszosc tych co spokojnie expi nikomu nie zagraza... :P czyli np. ja :P z reszta za duzo nas zeby nas wywalic XD
|
Corso bal sie wyjsc na "1vs1" ze mna to przyslal alicus :D ktora skonczyla 5x na black hp ... ale coz zabraklo jednego chara do fraga
chlopaki moga sie radowac tym ze ubili mi noob chary :) ale nie "maina" :D |
Dzis w nocy Torazur, Clodachu i Thyrus Vito zrobili maly pokaz dla kh.
Filmik nagrywany przez Torazura. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20696 |
Cytuj:
|
@up
Zgadzam się w całości z tobą ;) Po filmie widac jak 3 graczy może sobie poradzic z kilkoma membersami KHood |
chyba wczoraj ekipa próbowała zrobić anni ,ale all padli .
Con'Tyts History Knight 99 -313,237 Demon Kauczuk History Knight 117 -235,885 Avozzo History Knight 99 -137,840 Xaharde Knight 115 -136,101 najkrócej trzymał się Avozzo 15:42:56 CET Died at Level 100 by a demon najdłużej ConTYS 15:54:13 CET Died at Level 100 by a demon czemu filmu nie zrobili xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |