![]() |
|
ahaha dobrze powiedziane :)
|
@up x 4
Bongo wygrało, bongo to team, a nie 1 osoba, zaloze sie, ze all mamy lepsze pvp niz ten kretyn:cup: |
Cytuj:
2. ale za takiego sie masz 3. udowodnili 100 na 1, a jak bylo 100 na 100 udowodnili ze potrafia dac loga 4. miales, na otsie x100 exp |
Cytuj:
2.tak, mam 3.nigdy nie dales loga?8o 4.mialem na iridii ;) |
emerik skoncz pierdolic jestes idiota, get a life, idz sie wyzyj, pobaw sie dzis, moze Ci przejdzie.
najlepszego na nowy rok, obyscie nie spedzili tego sylwestra przed kompami jak najgorsze nerdy bongo chuje<3 |
Cytuj:
najlepszego |
Cytuj:
bez odbioru, ripper. |
Cytuj:
Bongo>Iridia Całuje |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ty juz nic lepszego nie miales do napisania? xD
JESTEM NIEZWYCIEZALNY!!!!!! :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
zycze wszystkim wesolego sylwka ;) |
emeric nawet już nie chce mi się czytać twoich postów to co piszesz jest żałosne zabiliście 3 ludzi i myślisz że jesteś fajny :) my w jednym dniu zabijamy po 10 i nikt z nas nie jara się tym tak bardzo jak Ty...
Pozdro ide na sylwka elo Bongo 4ever <3 |
Cytuj:
Powiem wam jak jest, h-lvle maja w dupie to co się dzieje do momentu kiedy zaczniecie wbijać konkretne lvl i stanowić konkretne zagrożenie na war. Gdybyście jednak wbili większe lvle no to wam powiem że macie więcej wrogów niż was jest i musielibyście zrekrutować naprawdę dużo ludu żeby poprostu móc normalnie (expić bez kłopotów itp...) grać. I życzę wszystkim udanego sylwestra takiego jakiego sobie życzą. |
o lol patrzcie http://forum.tibia.com/forum/?action...ostid=21693322
przeglądam "foruma tibji.kom i natrafilem na emlerdic sruca oficjally chundet" (błędy celowe men, so dont worry) |
no wienc witam jest sylwester a wienc zabawa durzo sie pije i potem sie strzela niekoniecznie petardy hehehehehe rzarcik taki ciekawe czy ktos zrozumial wien ten no chciclam rzyczyc wesołych swiont mokrego jajka i szczensliwego roku dwa tysionce dziewiontego rzeby sue wam rzyczenia pospełniały bongosom rzeby tróp scielił sie gensto moim fanom rzebym durzo postuw pisal i rzeby byly trioche bardziej smieszne bo ostatnio to jakas cienizna tu idzie sorki ale wiecie takie rzycie wszystkim pzostalym nic nie rzycze bo i tak wiadomo rze te wszystkie rzyczenia o kant dupy rozbic i tak potem caly rok jest **ujnia ale co tam dzis ten wieczur wienc bawmy sie hehehehehehehehehehehehehe:cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup:
a i galera warrior rzycze wiencej luzu bo bongo jedzie z taczkom gruzu hehehehehe:evul: Wasz szczerze, Shane ~ |
@topik btw kumpel z rl mi wyslal link
http://img165.imageshack.us/img165/9881/dsc00002ir0.jpg @vincent~ dzienks za rzyczonka i nawzajem |
Cytuj:
podjara na maxa slyszalem na vt nie raz ale ok konczcie to belgotanie i idzcie sie uchlac na jakiejs imprezie bo sylwester sie zaczal Szczesliwego Nowego Roku |
@viron zamknij ryj psie bo ci stary kutasa wsadzi.....
ja mam zamiar zyczyc tobie roku, nie nowego szczęsliwego ale starego i zjebanego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |
|