![]() |
Paladin 19 level
50/34 6 mlv eq: Belted Cape Steel Helmet Guardian Shield Zaoan Boots Plate Legs Scraf Facc, Gdzie expić? Co zmienić w eq? |
@up:
Zakładam że Facc. Zatem, w Eq nic nie zmieniaj. Według mnie powinieneś poskillować i to porządnie. (bez 70 dista granie palkiem to męczarnia) <sam wbiłem 90 dist na 8 lvl> No ale jak masz ochotę expić to: roty (fibula, thais), ghoule (ghostland, uważaj na lurowane DS'y!), Amazonki (Carlin, Venore - Camp), Minotaury (Koło kopalni Kazzo, unikaj Magów), Dwarfy i Dwarfy Soldki (kopalnie Kazzo), Elfy (Forteca, unikaj dużych grup i Arcanistów), Orc's (obok Thais w podziemiach)... Nie mam więcej pomysłów. ps. Moja rada - poskilluj do 75-80 kupuj pacc'a i się odezwij to Ci podam kilka "moich" miejscówek gdzie expiłem na tym lvl :P Bondżorno. Lvl: 150. Skille: 107/80 Profesja: Rp. Serwer: Pvp. Eq: Demon Helmet, Master Archer's Armor, Yalahari Legs, MMS, Boh/Soft Boots, P-ammy, Ass/Royal crossbow + Power Bolty. Kasa: Może być duże waste (tylko by nie paść za łatwo). Szukam dobrego expa, NAPRAWDĘ DOBREGO EXPA. Do tej pory męczyłem dl'e (poi, darashia, frenock), Frosty (Okolnir), Nightmary/Grimy (yalahar, cmentarz - stanowczo za dużo ludzi/pk teamów). Gdzie według was mógł bym szybko poexpić? (Waste się nie liczy, może być spore) Nie pogardził bym miejscówkami z: nightmarami, destro. (looce/skupuje dee na addony :P), ale te moby nie są konieczne :) ps. nie, nie kupiłem postaci. po prostu moje miejsca gdzie dotąd expiłem mi się znudziły... Prosił bym o wypowiedzi ludzi którzy mieli styczność z podobnymi postaciami, a nie dzieciaków grających po otsach x999. ;) |
hmm w Carlin to moze wyspa Folda? Jeszcze na polnoc od Carlin masz maly oboz amazonek mozesz probowac ale watpie ze exp bedzie dobry. No i na wschod dochodza gobliny na femor hill, zbierasz z nich kamienie i je walisz kamieniami, a ze spearow raz na 20 minut bijesz te pare cyclopow ktore sie tam respia;d
|
Cytuj:
|
25 paladin
leather helmet, brass armor 8 spearów, leather boots, steel shield, 13 gp 63/44 7mlvl (miałem hacka) FACC 30 knight iron helmet, scale armor, leather legs, leather boots, steel shield, jagged sword 63/60 4mlv FACC! gdzie expic? :D |
@up
Palkiem idź na trolle, będziesz je mial na strzala, pozbieraj troche kasy, spearow, pozniej w miare odbijania sie od dna do kopalni na coraz nizsze poziomy. Knight - kopalnie poziomy -2 i -3, pozniej jak uskladasz jakies eq to DC - 1, cyclopy i... dalej kopalnie ;) |
56 master sorcerer
46 magic lvl eq hat of the mad blue robe blue legs vampire shield boh scarf/ornamented brooch 3 najlepsze wandy Gdzie moge zdobyć pieniądze i doświadczenie, odpadaja ancient scaraby, zmutowana dzielnica Yalahar, wszelkie tomby Nie mam blokera wiec jest możliwość tylko solowego expienia Słyszałem coś o water elementalach, ale nie jestem pewien czy zakup hełmu (7k nie mam explo society) się zwróci z góry dziekuje za odpowiedzi |
zapewne ci sie oplaca weter elementale, ja tam nie expilem. Ancienty bylyby niezle, ale jak nie to dobre miejsce jest na port hope kolo wyrmow z nighstalkerami i earth ele
na yala mozesz tez hero bic ale pewnie sie nie wbijesz |
Myślałeś chyba o tym miejscu na Liberty Bay? Dzieki to jes sprawdze;)
|
Lvl: 129
Profesja: Knight Pacc Blade of Corruption, MMS, Golden Legs, Demon Helmet, Yalahari Armor, Boh Gdzie exp bez waste a gdzie zarobek zeby malo potow szlo:) |
40 pall 68/47
oprcz POH, Cyców w thais i undeadów. |
Up:
Zawsze są jeszcze guardy (labirynt np.) i spróbuj sobie poexpić na obrzeżach ofa tam na tych zewnętrznych obozach orców bo na samym ofie to nie wiem jak by ci szło ale mogłoby być trochę ciężko. |
Level : 101
Voc: MS Mlvl: 58 bez eq Pacc : TAK Eq: Yala mask, Zao legs, Focus cape, Softy, Bohy, Demon shield, wandy wszystkie Po pierwsze czym dam rade z potworami na Elemental Spheres Quest, a jeśli tak to czy tam zarobie? Po drugie jakieś alternatywne miejsce do expa zamiast Wyrm (Lb, Drefia), Dl (Dara), Workerów, Quar (ostatnio tam gleba, średnio mi idzie na tym lvl) Ewentualnie gdzie mogę iść z sd (bez albo z małym waste)? Chcialbym jeszcze wiedzieć gdzie mogę sporo zarobić oprócz hero, wyrm (bez blokera, solo). Pieniądze : 20-40k na 1 hunta. Z góry dzięki za pomoc :) |
47rp - Boh, Demon Shield, Plate Legs, Paladin Armor, Crus Helmet, Royal spears.
72 dist z armorem, 51 shielding. [PACC] Gdzie mógłbym poexpić? Fajnie byłoby gdybym wychodził na + no ale ewentualnie może być na 0 (oby nie na -) |
11 knight
eq: knight armor, dark helmet, knight legs, spike sword, guardian shield, leather boots, scarf Skille: 30/29 2 mlvl Server optional pvp Gdzie skillować i expić? Najlepiej żeby jakaś dobra kaska leciała. |
Paladyn:
19 lvl skille 55/38 7 mlvl eq: soldier helmet (chcę kupić crown) rangers cloak dragon shield plate legs leather boots Mieszkam w Carlin, co podszkolić, gdzie i na jakich potworach (mam 1,5k), skillowałem kamieniami, ale czy nie ma lepszego sposobu na nabijanie skilla bo nikt mi ich nie sprzedawał, a rzadko wypadały z goblinów :/ proszę o pomoc |
Profesja : Elite Knight
Level : 41 Skille : 70/69 Mlvl : 5 PACC : Tak EQ : Warrior Helmet, DSM, Knight Legs, BOH, Demon Shield, Platinum Amulet, Sapphire Hammer/Orcish Maul(2H) Kupiłem PACC po 4 latach nieobecności w grze i kompletnie nie wiem gdzie moge teraz expić. Wykonałem questy na dostęp do Yalahar. Z góry dziękuje za pomoc. |
Cytuj:
Pozdrawiam |
15 sorcerer
11mlv Eq: Dark Helmet, Spirit Cloak, Plate Legs, Leather Boots, Tortoise shield, Scarf Co zmienić w eq? Gdzie expic? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do reszty to juz klasyka: scaraby, zolwie, cyce, dworci, malpki. Polecam rowniez robienie taskow na tarantule/crocodyle, na tych pierwszych niesamowity profit jest :) Cytuj:
Pozdrawiam Shikos, moj pierwszy post :D |
72 master sorcerer 50mlvl. Eq hat of the mad blue robe, blue legs, vamp shield, wszystkie wandy bohy(brak softow). Jakies miejsca dobre i ciekawe do expa poza water elementalami ktore mecze od parunastu lvl, ancientow i vandura mountain. Musi byc dobry exp i zysk, dam rade na wyrmach lb lub jakims d lairze razem z dlami? Co zmienic w eq?
|
Workery sproboj exp kozak a z lootem roznie. Dla mnei o dlach mozesz zapomniec juz, a na wyrmach nie siedzialem sorciem. Najlepsze sa i tak watery :)
|
Dlaczego moge o nich zapomniec? Wiem ze sa najlepsze ale siedzenie na nich 15 lvli juz nie jest ciekawe;) Ok sprobuje tych workerow, zostalo mi 8 dni pacca i chcialbym wbic tak 6-7lvlli jeszcze:)
|
Po pierwsze to cześć (pierwszy post na forum :])
a przechodząc do meritum to mam problem gdzie expić. Paladyn 19 lvl Skille 51/38 (49/38 +2 dista z paladin armora) Wiem,że powinienem (i muszę) jeszcze trochę podskillować- planuję tak do 65-70 Eq: paladin armor,blue legi,demon shield,soldier helmet,BoHy Konto: PACC Co do skillów to wiem,że muszę trochę nad nimi popracować. Złota jeszcze trochę mam na jakieś drobne wydatki,planuję też zrobić Postman Quest. No i moje pytanka: 1.Gdzie expić tak,żebym w błyskawicznym tempie wbił lvl 40+? 2.Gdzie mogę dobrze skillować? (Mam dylemat czy slime'y (jak tak to gdzie jest dobry spot?) czy może gdzie indziej-póki co siedzę w Darashii) 3.Co jeszcze z eq powinienem skołować? Mam póki co jeszcze ok.70 small stone'ów do skillowania więc głównie mam problem z miejscówką. Z góry dziękuję za wszelkie porady. :) Ps. Zależałoby mi również na tym,żeby poza szybkim expem był również w miarę przyzwoity zarobek (lub lekki waste ale exp wysoki-potem jakoś odrobię ew.straty) |
siema, mam 77 pala eq ; boh, crown legs, pala armor, towerka, crusader helmet, ale 0 kasy, gdzie moge expic zeby sie wyrobic? ( ja na facc )
|
@up
OF, guardy, poh cały Jak się odrobisz z kasa idź na dragi/dl'e. I... w sumie na facc nie ma za bardzo co robić. |
Lvl: 24
Profesja: Master Sorcerer Mlvl: 25 Eq: HOTM,kazdy wand do tego lvl'a,focus cape,Griffin shield(28 arm),leather boots,plate legs Prosze o miejsca do szybkiego expa , i mam pytanie czy dam rade expic na earth elementalach w edron. |
raczej o earth elementalach zapomnij, od 33 mozesz na nich smigac z nowym wandem i exori flam. szybki exp na ten lvl powinien byc Cyclopolis edron -1 -2, mozesz tez sprobowac peninsula tomb, ale tam raczej nie tak dobrze, lub porobic taski na tarantule;)
|
Na którym levelu można MSem pójść expić na ukrytej, lewej i środkowej jaskini ancient scarabów? Od 40 siedzę na prawej i, niestety, czesto musze czekac na respawn ASów.
|
:)
45 z runkami lajcik
|
na lewej na 45 moze byc lekki problem, potrafia wyskoczyc nawet 3, ale mysle ze sobie poradzisz, wez jakies fireballe, zawsze dluzszy zasieg od flame strike
|
Pallek level 103, pacc.
PowrOt do gry po prawie rocznej przerwie, i co tu wiele gadać, sporo pozapominane. Na czym najlepiej zarobić(kupilem pally armor, 2 bp assasinek, i co tu wiele gadać spłukałem się;) ), tak aby i ekxp ładny poleciał? |
Gdzie mogę expic 83ms 55mlvl eq w miare podstawowe, sa softy, szukam dobrego zarobku lecz malo popularnego miejsca, chcialbym wyciagac 100k/h bez premium staminy, musi byc zysk, najlepiej duży:) (watery, dle sa wiecznie zajete szczegolnie gdy jest exp x2), prosilbym o porady najlepiej gdybyscie podali gdzie do 100lvl moge expic, tak zeby w 24 dni go zdobyc:)
|
17 sorcerer
14mlvl eq: devil helmet, Spirit Cloak, dragon Shield,plate legs, leather boots, scarf, wand of dragonbreath. Gdzie expic? :D Zmienic cos w eq? |
Lvl: 61
Profesja:Master Sorcerer Mlvl: 47 Eq:HOTM,forcus cape,kazdy wand, vamp shield,blue legs,bohy,platinum amulet Poszukuje bardzo dobrego expa, (nie watery). ;] |
Acient Scaraby zachodnia jaskinia, tam ale sredni exp? 80k/h wyciagniesz na vandura mountain bijac najnizsze pietro, stone tomb za tp 100k/h mysle ze bedziesz mial bijac gsy i ancienty
|
Knight, lvl 63, facc
skille: 75/75 (bron, axe) mlvl: 6 Witam, właśnie wróciłem do gry po grubo ponad rocznej przerwie i chciałbym się zapytać gdzie mogę poexpić na facc i w miare dobrze zarobić. Moje eq, to: steel helmet, heroic axe, crown armor, demon shield, plate legs. Eq widać, też nie za dobre, ale cóż. Dawno nie grałem. Kasy mam jakieś 2cc i zapas potionów. Mozna powiedzieć, że jestem zielony, bo przerwe miałem dosyć długą więc proszę o w miarę dobrą i dokladną radę :) |
ED: 37lvl, 40mlvl
Blue Robe, Blue Legs, Royal Helmet, Demon Shield, Bohy, wszystkie Wandy oprócz Underworld Rod. Próbowałem Vamp hell - exp dobry, ale gorzej z zyskiem, bo wypada tylko jeden wartościowy item, więc jak nie wyleci Vamp Shield to dużo K do tyłu przez manasy. Przydałoby się coś z dobrym expem i lootem na tyle, żeby nie być stratnym, z góry dzięki za propozycje. btw. gram po kilku (ok. 6) letniej przewie i dużo nie ogarniam, czy podczas expienia na np. Vamp hellu lepiej bić tylko z exori flam i zdjąć Roda, żeby był mniejszy waste, czy lepiej bić z Rodem? |
Cytuj:
Polecam ci : Ancient scaraby HS + flam - Na początek najlepsza wschodnia oraz północna jaskinia robimy lootbag z plate armorów zbierasz oprócz magic light wand . Na początek zabieraj nie więcej niz 100 mp ponieważ złoto tam porządnie sypie :] . exp : ok 120k/h ze staminka, bez ok 80k/h zysk : zależy, jesli nie bedzie terra hood, scarab shield to ok 4k . Najlepiej miec rashida zeby sprzedawac amulety itp .. Taktyka : Na poczatku we wschodniej moga byc 1-3 asy a w polnocej czasami 5 przy wejsciu . najlepiej e-ring i gfb . Gdy ancient nas paralizuje wrzucamy exurke jesli jestesmy daleko lub utani hur gdy jestesmy blisko . Gdy widzisz 2 asy to lepiej uciekaj bo mogą cię na plujkę zjechac ;D Nie radze chodzic do srodkowej i zachodniej poniewaz tam moze wyleciec nawet 5 asow gdy zle wejdziemy . Najlepiej chodzic do polnocnej, jest tam wiecej ich ale pk tam nie chodzi . Crystal Spidery ss rod + vis - Dzisiaj miałem 1 hunt itemki tam ladnie sypia Można robić lootbag z plate ale rzadko dropią srednio 5 za hunt . exp : 150k/h ze staminka, bez ok 100 . zysk : dzisiaj mialem 1 hunta i 2 silki + k legi spadły byłem 7k do przodu za same przedmioty ( odliczajac 8k na 100 smp) PK - Raczej nie powinno byc chodzi tam duzo knightow bijacych mamuty i jest to blisko miasta . Taktyki : Crystale czesto wystepuja we 2 lub w parze z ice golemem, wiverna . wiverna nie ma zbyt mocnych hitow ale ice golem moze naprawde ladne combo w zwarciu zadac, wiec jesli nas dobija do sciany to ice golema na priorytet . |
Cytuj:
Co do Crystal Spiderów to pójdę na 42+ Z Underworld Rodem będzie lepiej. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |