![]() |
|
@up
tylko gdzie ten duży 'exp' dragów ?xd btw. dam rade juz sobie pohuncic gsy? ;p |
Mam pytanie:
Mam 12 lvl pallek skille 54/43 plate armor,plate legs,stell helmet,guardian shield, i niewiem na czym expic tylko tak ze exp moze byc slaby ale zebym mial duzo kasy na kamienie bo che wbic skille 70 porsze pomozcie |
@Yu'mi
Na Foldzie możesz siedzieć dość długo, robiąc lootbagi (na +3 jest skrzynka pocztowa, postman niepotrzebny). |
Voc - Paladin
Lvl - 9/10 Mlvl - 0 Eq : Soldier Helmet, Dark Armor, Plate Legs, Buciki, Dwarven Shield, Speary, Sword Typ konta - FACC Gdzie expic ? Jeśli możecie, piszcie rady na PW, jak nie, to poszukam tutaj, mimo, że wiele osób korzysta z tego tematu. Chodzi mi przedewszytkim o kase:D |
gdzie moge expic ?;p 51 lvl 74/72 , rh , dsm , g legi , dragon slayer , chcialbym w miare szybki exp i troche kasy :P
|
Cytuj:
|
23 sorc bez pacca.
Eq: steel helmet, p armor, p lges, dwarvenka, WoDecay, WoDragonbreath. Gdzie polecacie expic? Jestem ciekawy ile będe miał expa/h na soldierach w kazzo. |
Cytuj:
Cytuj:
ps : Wiem pisze się "również" |
52ek
Gdzie moge expic 52 ek ale nie na żłówiach :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
podaj skille to moze cos wiecej pomoge @Szczygiel_18 mintwalin? dc? elf fortress? mysle ze to takie najbardziej optymalne rozwiazania dla Ciebie ;] |
Cytuj:
ale jak chcesz 40k/h to ape city -2 floor ale albo z enchantami albo z crossbow+bolty polecam na plus tak czy tak wyjdziesz a nie bedziesz musial potionow duzo uzywac bo w innym wypadku musisz gonic markliny itp Badz expic tam na powierzchni wtedy zero potionow i z RSami a exp roznice zalezy ile ludzi |
Royal Palladin, level 70, skille; 83/61
Cyclopolis już mi się znudziło, dragi na Edron zajęte cały czas, piraty też już nudne... gdzie expić? ;( Zależy mi najbardziej na dobrym expie ale żebym był chociaż lekko na + z kasą. Pozdrawiam. |
Cytuj:
Polecam na twój lvl Goromę, ale na to trzeba mieć zrobionego questa. Oprócz tego to culty, moze jeszcze dragon lair+gsy. Natomiast ja ponawiam swoje; Elo wszystkim. Mam Sorca 47/50, ostatnio biłem mlvl ale już niedługo wybieram sie na expa. I właśnie mam problem z wybraniem miejsca na expa, takiego żeby nie wastować. Zauważyłem że wastuje z 500-1000 gp na piratach a na tomby boję sie chodzić z prostych przyczyn Miałem zamiar od 55+ expić na Necromancerach/Dzinach to jest dobry pomysł? Doradzcie cos jak ktoś ma sorca i wie gdzie są dobre expowiska z których się wychodzi na plusie. Proszę szczególnie sorcow o wypowiedzenie się Pozdro. |
Cytuj:
Gdzie resp cultów, ten w LB? |
@up tak pewnie chodzilo mu o te wysepki
@Ziutasek dragi, moze hero? hmm.. mysle ze chyba jednak dragi, ale dziwie Ci sie ze nie chcesz isc na tomby |
50 MS, 44 mlvl... Chodzi mi o dobry exp i jesli kasa będzie tez nie zaszkodzi, ale bardziej mysle o szybkim expie
|
Cytuj:
nie potrzeba PACC??? xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wpisz sobie Goroma na tibia.pl lub wiki.hunted.pl; to ta wyspa na która możesz trafić płynąc z LB do Thais. A Goroma jest właśnie siedzibą wszystkich Cultów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |
|