![]() |
|
taaaaa, i co teraz robic bez tibi ???????? jakies propozycje ?
|
Cytuj:
Dobrze, że patch aż do 23... :baby: |
|
Kod:
http://download.tibia.com/tibia853.ekse |
Cytuj:
ps. Vis powiadasz ,ze pracujesz?No to pochwal sie gdzie 16 latek ma 50zl na godzine. |
jesteś człowieku taki płytki ze aż mi ciebie "RZAL"
ale co tam zarabiaj ile zarabiasz i ciesz sie życiem http://img10.imageshack.us/img10/5349/sknerus.jpg |
Gdzie idioci zarabiają 5.800 zł miesięcznie? (może ja się załapie)
Klocenie sie na necie to jak bieganie na paraolimpiadzie - nawet jak wygrasz i tak jestes uposledzony. |
Cytuj:
|
oj stary nie pytaj :)
jest pilotem z Orbisu ! |
Cytuj:
up no genialny zart boki zrywac ha ha ha tylko zapomniales dopisac na koncu kiedy zaczac sie smiac |
hueahuehaue dżizas co ty czlowieku wypisujesz to jest istne KINOOO ;dddddddddddddddd
|
Cytuj:
@mYch~ No pytam się, bo tylko kretyn kłóci się na forum i myśli, że wygra. To jak, gdzie ta fucha za 6k/mc B) ?? |
Aaa juz wiem ty myslisz ,ze fajny jestes tak?:D
A wiesz co ci jeszcze powiem?Masz to napisane kretynie kilka stron wstecz wiec sobie poszukaj ale watpie zeby ktos wkrecil w to 18 letniego debila po zawodowce ;) No no dzieciaki gratulacje przebiliscie glupota dzieci z torga!GZ |
lecim lecim jeszcze 8h a stron za duzo nie przybylo!!!!!!!!!!!
|
Jak ci malo stron spamu to wspomoz "dzieci ulicy","reprezentuje biede","jpjp na 100%" to wbijemy w kilka h z 10 stron idiotywmow.Chcetnie z wami popisze;)
no puff dalej , dawaj jakis elo tekscik z podblokowej piaskownicy.Moze sie wypromujesz to ci na rotach dadza przyzwolenie poexpic |
KAROL pomóż nam !! : >
--- Puff dodał 1 minut i 1 sekund później --- Cytuj:
ha ha i ha |
Juz ci sie teksty skonczyly?Oj ubogi masz slownik
|
nie, poprostu doszedlem do wniosku ze dalsza konwersacja z tobą prowadzi jedynie do
http://img194.imageshack.us/img194/440/sucide.jpg |
Cytuj:
nie obrazaj mnie k? |
No łał jeszcze nie tak dawno nie w ogole nie wiedziales o czym piszesz ,a teraz NAWET zdjecia umiesz na forum wrzucac?Czyzby kolega ci tutorial napisal?:>A moze ktos ci dyktuje co masz pisac?:>
A tak bez robienia z siebie pajaca to wypier**.Rozmowa z toba =0,000000... Nie pisz do mnie ,za cienki jestes;) up Czytanie z zrozumieniem plx?Przeczytaj calosc ,a nie kilka wyrazow wyrwanych z srodka zdania |
Cytuj:
Bo jak by zarabiał 6k zł to by grał w WoWa a nie w Tipie;p @Postu tygodnia Czekamy z niecierpliwością;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jaki ty jesteś głupi |
Pewnie zeby ktorys z was zarabial 6 tys zl miesiecznie to by przejebal to w tydzien ,a to tu kupie se konto premium ,a to tu ,a tu to ,a jeszcze tu co mi tam 6k zarabiam no nie?
up Prosze serio przestan pisac bo juz nawet smieszny nie jestes tylko zalosny Fan_Dzidzi2 No to sory jak tak to odebrales ale w ogole chodzilo mi o cos innego down. Jako ,ze nie da sie tu dac ignora od tej mam wyjebane na twoje posty.Jak by cie tu nie bylo.Strzalka |
ehh złamałeś mnie już.
for u >:cup: btw. od teraz bede sie tylko przyglądal k? no to spadam na tibiabr.com |
puff zabierz rece pokaz cycki :/
|
Cytuj:
http://img4.imageshack.us/img4/2229/nikibelucci2.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przestańcie pisać z tym debilem tak ? Chciał bym zarabiać 5,800
zł miesięcznie ale nie chciał bym zarabiać tyle co Mychas a no i jeszcze jedno Mychas fail, nie z czaiłeś żartu. |
Cytuj:
|
^up i 2x up agree ...
|
Fajna ta diżejka! hehe czekam aż tutaj się będzie działo, prócz jakiś kłótni. Pozdro.
|
Smiech na sali..Puff 22 letni koles nie umiejacy sie wyslowic pisze mi ,ze jestem pojebany.To powiedz mi imbecylu po co grasz w tibie?Bo masz tam dziewczyne?Czy nie bedziesz mial tematow do rozmow na przerwach w szkole co?
abece Jestem pojebany bo nie wydaje realnej kasy na tibie?Bo nie pucuje dup tak jak wy?Bo wole grac w tibie przy czym utrzymywac kontakt z dawnymi znajomymi niz (tak jak wy byscie to zrobili) grac w wowa ,wywalac na niego kase ,a znajomych olac?Bo sam miesiecznie zarabiam wiecej niz twoi rodzice razem?Wymienilem wszystkie rzeczy ktore cie gryza czy o czyms zapomnialem?hmm.... zalosny jestes koles innym slowem ciebie nie okreslisz |
Po co się przechwalasz ze zarabiasz więcej niż większość na tym forum czyich rodziców, i tak ci nikt tu nie wierzy po za tym za głupi jesteś. Myślisz ze ktoś ci zazdrości ? pieniędzy, twojej głupoty ? niestety ale jesteś w błędzie bo nikt nie chce być takim debilem jak ty. Jestem pewny na 80% ze ty nie zarabiasz tych 5,800 zł miesięcznie i nigdy nie będziesz. Za głupotę płacą w mediach.
|
Mialem nie pisac ale nie mozna przejsc obojetnie obok takiego przyjeba jakim jestes ty. W wieku 22 lat nie chodzi sie juz do szkoly (studia/praca) takie sprostowanie jesli tego nie wiesz. w Tibie gram z czystej przyjemnosci i nic wiecej, lubie wjesc pogadac itp. A jesli ty tego nie rozumiesz to powiem ci jedno : wypie$$$$aj : ->napisalem to prostym jezykiem, zebys mogl wszystko dokladnie zrozumiec i przeanalizowac.
pozdrawiam cie serdecznie |
Taa, wrocilem wlasnie z uczelni. Widze ze zdazyliscie troche naspamowac ;)
|
Cytuj:
@edit Nawet zoodix z którym nigdy nie mialem na tym forum zdania chciał zebym Ci przygłupie cos przekazał. Zoodix Zbanowany Data dołączenia: 18 12 2008 Lokacja: Chełm Stan: Na Emeryturze Imię: Rasta Farray Profesja: Elite Knight Gildia: OTS Świat: Szkoła Poziom: 666 Skille: 10/10 Ostrzeżenia: /3 (11) Domyślny pocisk na mychasia ja mam bana. ale wez temu przyglupkowanemu mychasiowi napisz odemnie ze jest niedojebany bo 90 smiesznych zl to nie jest duzo wiecej wyda na prad zeby wybotowac sare na pacc xD dziekuje z gory |
Cytuj:
Co do ciebie Vis to zadalem 2 pytania a ty nadal nie odpowiedziales.Napisz mi gdzie pracujesz i swoj name w tibii Co do ciebie Sienx to n/c.Moze mi bledy ortograficzne sprawidzisz co?:>Jednak dobrze myslalem,jestes kolejnym dzieckiem z kompeksami. Ps.Powiedz mi skad masz takie statystyki?:> reszta pucodupcow-poczekajcie na swoja kolej ,potem z wami popisze :* up. Jestem wspolwlascicielem firmy przewozowej.Jak bys czytal to bys wiedzial ale nie przeczytasz 3 posty i strugasz kozaka.pozdro lapsie |
po kiego chuja sie klocicie kto ile zarabia...?
pewnie, ze bym chcial zarabiac 6 patykow na miesiac i chuj mnie obchodzi czy jakis kretyn tyle zarabia czy nie. ogolnie popatrzcie tylko na to co ten mychas wypisuje... pieniadze niszcza ludzi i to wiadomo od dawna. majac do wyboru najnizsza krajowa albo byc jakims zadufanym pedalem, co byscie wybrali? pieniadze to dobra sprawa, ale jest cala masa wazniejszych i lepszych rzeczy. a ty mychas jestes tepym idiota jesli nie wiesz co by sie stalo bez tych "glupich roboli", ktorzy zarabiaja po 1000zl... sam mendo sie prawdopodobnie wzbogaciles na plecach takich ludzi. brzydze sie toba... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |
|