![]() |
|
Fantastyczny mecz reprezentacji Argentyny, ktora wygrala az 6:1 z Boliwia, brawo panowie :) Widac mistrzowska reke trenera Maradony
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Co do meczu Argentyny, to pewnie Maradonie nikt nic nie powie o to -.-" Mają go tam za niewiadomo-kogo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze wiesz o co mi chodzi. Strzelili bramkę w 25s. i się wszyscy zlecieli i zaczęli ściskać POMIMO tego że wiedzieli, że drużyna San Marino nie jest do końca drużyną (zgranie?). To jak kopać leżącego. a Komentarz Bosackiego "Jesteśmy w dobrej dyspozycji" skomentuje milczeniem. |
Cytuj:
|
A może ktoś podać skład Argentyny?
|
@up
Proszę :) Sładzik Polska - San Marino: Mecz osobiście mi się nie podobał, czym oni się tak zachwycają, żal mi "sanmariniaków" i wstyd mi za naszą drużynę -.- |
Cytuj:
@2down sam Maradona całkiem niedawno był za tym, aby na takich wysokościach mecze jednak były rozgrywane (sam zagrał "mecz pokazowy" na takiej wysokosci), więc raczej nie miał co narzekać, skoro dostał to czego chciał |
Jerrry przestań pierdolić. Przypomnij sobie 2x Portugalie, Czechy, Belgie, Serbie. Ci ludzie mają potencjał.
co do meczu Bol-Arg. Już dawno Boliwijczycy powinni grac swoje mecze nieco "niżej". Nie jest to raczej przypadek, ze kompromituja sie tam(a wlasciwie przegrywaja z klimatem) m.in. Brazylijczycy czy Argentyńczycy. |
mecze nie powinny byc rozgrywane na takiej wysokosci, na pewno dla graczy, ktorzy na takich wysokosciach nie grali, nie jest to ulatwienie
|
A zmieniając dyscyplinę to świetny mecz O'Sullivana z Higginsem. Jeśli chodzi o emocje oczywiście ; ) Bo ilość missów przytłaczająca.
|
Cytuj:
Zanetti Demichelis Heinze Papa Maxi Rodriguez Mascherano Gago Lucho Gonzalez Messi Tevez K.Jay |
Jako ciekawostkę dodam, że w Przemyślu jest zjazd młodych, dość dużo ludzi, z tymi którzy przyszli na boisko pograliśmy troszkę, ale mimo tego, że byli starsi (a z mojego punktu widzenia na pewno ma to znaczenie) nie pokazali niczego specjalnego.
|
04.04 Malaga - Real Madryt
O wynik jestem spokojny, mam nadzieje ,że Huntek znowu coś ustrzeli : ) 04.04 Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruńa Licze na Pericos ale jak znam życie bedzie jak zawsze ; / xD |
Ja bym nie był taki spokojny bo wirus FIFA zaatakuje:evul:
|
|
Jakby nie patrzeć, to i Rooney jest przystojny.
Arsenal 2:0 Man City. Cieszy świetny powrót Cesca i Adebayora. Villareal straciła Santiego, będą mieli ciężko. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46. |
|