Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Instynkt. 02-04-2009 16:00

Fantastyczny mecz reprezentacji Argentyny, ktora wygrala az 6:1 z Boliwia, brawo panowie :) Widac mistrzowska reke trenera Maradony

domin3x 02-04-2009 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2511794)
Ale grają. Polska drużyna - "zawodowa" drużyna potrafi pokazać klasę tylko z takimi drużynami.

no tak, a o meczach z portugalią i czechami to już zapomniałeś (nie wspominając o dziesiątkach przeciętniaków np belgia czy serbia)... normalka

Faytah 02-04-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Instynkt. (Post 2512028)
Fantastyczny mecz reprezentacji Argentyny, ktora wygrala az 6:1 z Boliwia, brawo panowie :) Widac mistrzowska reke trenera Maradony

Moze nie mistrzowska reka,ale sila motywacji. Diego w Argentynie jest pol-bogiem,wystarczy ze powie w szatni by zagrali dla niego pieknie i z duza iloscia bramek to tak sie stanie.

K.Jay 02-04-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2511794)
Polska drużyna - "zawodowa" drużyna potrafi pokazać klasę tylko z takimi drużynami.

Masz rację. Jeśli chodzi o sam mecz, to SM oddało chyba tylko 1 strzał, a Polacy mogli strzelić jeszcze z 5 goli, tylko, jak zwykle, każdy chciał się pokazać (w meczu z niebotycznym rywalem :S).

K.Jay

Calen Futh 02-04-2009 16:40

Co do meczu Argentyny, to pewnie Maradonie nikt nic nie powie o to -.-" Mają go tam za niewiadomo-kogo.

Fintex 02-04-2009 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2512002)
Problem polega na tym ze twoj maly mozdzek nie moze pojac ze moze chodzic o cos innego niz klub

Dobra. a co to za różnica?

jerrry 02-04-2009 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2512038)
no tak, a o meczach z portugalią i czechami to już zapomniałeś (nie wspominając o dziesiątkach przeciętniaków np belgia czy serbia)... normalka

Poza tym. W meczu z Irlandią czyją winą było puszczenie tej fatalnej bramki? Murawy? Boruca? A może Żewłakowa? Nie. To wina naszego Zgrania. Przed meczem Boruc informował żeby grali na boli a nie na bramkę, bo murawa jest krzywa. I co? Zamiast myśleć, to kopią. I potem są takie sytuacje.

Dobrze wiesz o co mi chodzi. Strzelili bramkę w 25s. i się wszyscy zlecieli i zaczęli ściskać POMIMO tego że wiedzieli, że drużyna San Marino nie jest do końca drużyną (zgranie?). To jak kopać leżącego.
a Komentarz Bosackiego "Jesteśmy w dobrej dyspozycji" skomentuje milczeniem.

domin3x 02-04-2009 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2512112)
Poza tym. W meczu z Irlandią czyją winą było puszczenie tej fatalnej bramki? Murawy? Boruca? A może Żewłakowa? Nie. To wina naszego Zgrania. Przed meczem Boruc informował żeby grali na boli a nie na bramkę, bo murawa jest krzywa. I co? Zamiast myśleć, to kopią. I potem są takie sytuacje.

Dobrze wiesz o co mi chodzi. Strzelili bramkę w 25s. i się wszyscy zlecieli i zaczęli ściskać POMIMO tego że wiedzieli, że drużyna San Marino nie jest do końca drużyną (zgranie?). To jak kopać leżącego.
a Komentarz Bosackiego "Jesteśmy w dobrej dyspozycji" skomentuje milczeniem.

Masz rację, mecz z Irlandią (tak samo jak ostatnie minuty ze Słowacją jakiś czas temu) był bardzo słaby. Nie sądzę także, że wygrana 10:0 z San Marino oznacza dobrą dyspozycję, ale wg mnie stwierdzenie, że tylko z drużynami pokroju San Marino możemy się dobrze zaprezentować, jest trochę przesadzone.

AnonimowyPowrot 02-04-2009 21:15

A może ktoś podać skład Argentyny?

VibulZiom 02-04-2009 21:42

@up
Proszę :)

Sładzik

Polska - San Marino: Mecz osobiście mi się nie podobał, czym oni się tak zachwycają, żal mi "sanmariniaków" i wstyd mi za naszą drużynę -.-

domin3x 02-04-2009 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VibulZiom (Post 2512376)
wstyd mi za naszą drużynę

hmm. mógłbyś rozwinąć?

@2down
sam Maradona całkiem niedawno był za tym, aby na takich wysokościach mecze jednak były rozgrywane (sam zagrał "mecz pokazowy" na takiej wysokosci), więc raczej nie miał co narzekać, skoro dostał to czego chciał

Articuno 02-04-2009 22:02

Jerrry przestań pierdolić. Przypomnij sobie 2x Portugalie, Czechy, Belgie, Serbie. Ci ludzie mają potencjał.
co do meczu Bol-Arg. Już dawno Boliwijczycy powinni grac swoje mecze nieco "niżej". Nie jest to raczej przypadek, ze kompromituja sie tam(a wlasciwie przegrywaja z klimatem) m.in. Brazylijczycy czy Argentyńczycy.

Exodus 02-04-2009 22:43

mecze nie powinny byc rozgrywane na takiej wysokosci, na pewno dla graczy, ktorzy na takich wysokosciach nie grali, nie jest to ulatwienie

Calen Futh 03-04-2009 15:30

A zmieniając dyscyplinę to świetny mecz O'Sullivana z Higginsem. Jeśli chodzi o emocje oczywiście ; ) Bo ilość missów przytłaczająca.

K.Jay 03-04-2009 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2512333)
A może ktoś podać skład Argentyny?

Carrizo
Zanetti
Demichelis
Heinze
Papa
Maxi Rodriguez
Mascherano
Gago
Lucho Gonzalez
Messi
Tevez

K.Jay

AnonimowyPowrot 03-04-2009 18:30

Jako ciekawostkę dodam, że w Przemyślu jest zjazd młodych, dość dużo ludzi, z tymi którzy przyszli na boisko pograliśmy troszkę, ale mimo tego, że byli starsi (a z mojego punktu widzenia na pewno ma to znaczenie) nie pokazali niczego specjalnego.

Hanndo90 04-04-2009 12:28

04.04 Malaga - Real Madryt
O wynik jestem spokojny, mam nadzieje ,że Huntek
znowu coś ustrzeli : )

04.04 Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruńa
Licze na Pericos ale jak znam życie bedzie jak zawsze ; / xD

Xendriel 04-04-2009 14:51

Ja bym nie był taki spokojny bo wirus FIFA zaatakuje:evul:

AnonimowyPowrot 05-04-2009 08:42

http://mufc.pl/aktualnosci/11359/not...ie-do-man-utd/

Jakby nie patrzeć to dobra opcja.

Yoh Asakura 05-04-2009 09:46

Jakby nie patrzeć, to i Rooney jest przystojny.

Arsenal 2:0 Man City. Cieszy świetny powrót Cesca i Adebayora. Villareal straciła Santiego, będą mieli ciężko.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46.