![]() |
|
@Do pana
Up W oko mu ! !X(X(X(X(X(X(X(X(:evul::evul::evul::evul::evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S Poklikam poklikam poklikam ale nie z toba |
Cytuj:
@Ymy dopisuje się do prośby o rehost, ponieważ mi również ta strona nie działa ;< @down thx @film BUAHUAUHUAH to jakis nowy owner? ;d |
jak ten jołen ogarnia !!!!!1111
tu macie rechost http://www.***********.com/622956493.html szypkiszare jak cos |
HAHAHAHHA OWNED xDDDDDDD
|
Elo,
Dlugo sie tu nie logowalem: mala przerwa od Tibii a dokladnie CS i WoW Male pytanie: Ma ktos movie z ostatniej openki ? Jezeli tak bylbym wdzieczny za link:) Pozdrawiam, |
Cytuj:
|
@FILM
SRRY ALE MUSZE... KURWAAAAAAAAAAAAAAA JA PIERDOLE JAKI PWNED O KURWA! Mi sie wydaje ze on moze juz nie mial sie czym leczyc i akurat wracal do DP po potiony, albo siedzial na kiblu zesral sie po kostki ze mu z pradem srania odplynal laptop i jedyne co zdarzyl napisac, rzucajac w przyciski wlasnym zebami to "I POAY" xdd BTW. Aaaah... Aaaah... Aaaah... EXANA POX... KURWA PWNED IDE SIE ZESRAC, jakie czubki jeszcze w tibie graja xddd |
Człowiek na 100+ nie może tak zrobić. Na bank nowy owner.
|
Ten film poprostu poprawil mi humor
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
buahahahaha,to sie w glowie nie miesci ;pp
|
; / rzal i buul
|
Cytuj:
|
Jun 11 2008, 20:07:52 CEST Killed at Level 124 by Draco Karste
and by Sasho Pansa Doom |
Kolejna udana akcja :)
|
gratuluje! czekamy na nowe lepsze fragi!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |
|