![]() |
|
32 Knight 51/57 FACC. Skilluję do xx/60. Gdzie expić z skillami, które mam teraz, a gdzie z tymi po treningu? Outlaw camp i DC odpadają. EF duuuużo ludzi. Być może niedlugo PACC.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
xD |
Cytuj:
-Hi -Folda -Yes Musisz mieć 20gp, powrót jest darmowy. |
Cytuj:
@DOWN Tak myślisz? Widocznie nie grałeś takim knightem nigdy, tylko ulegasz głosom innych. |
up: Jeśli masz takie skille jak w profilu to nic innego jak roty...
|
w której tombie i na którym poziomie bede miał najlepszy exp 28 ms może być lekie ryzyko xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pisze tak i nie dziala :(:(:( |
@2UP
Hmm... Roty to bardzo powolny exp, już lepiej na Outlaw Campie. Z tymi skillami nie tylko na roty, na EF można spokojnie siedzieć, tak jak na DC i OC. Na elvenbane również można poexpić, nie ma waste. Więc proszę o nie wmawianie mi, że tylko roty. Poza tym, nie będę się kłócił, ja wiem swoje, wy wiecie swoje. @UP Nie to nie statek, musisz iść jeszcze trochę wyżej. Poszukaj. |
Cytuj:
Lub -2 :} |
@up
Skoro tak twierdzisz to po co sie pytasz? Jesli wiesz gdzie expic to po co wogóle pisałes ten post? Ja mowie to co ja wiem. |
Omg odpowiedziałem gościowi na pytanie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Macie jakieś inne propozycje? Cytuj:
|
UP:
Ice witche, lizardy, może frosty z assasinkami co prawda biłbyś 10% słabiej ale i tak będą siadać niezłe hity ;p |
69 ek, 77/76. Gdzie expić?
Żółwie-dużo botterów, nudno. Lizardy-dobra kasa, exp średni. Dragi-dobry exp, rzadki loot po upie, czekanie na wolny respawn. OF-dobra kasa, dobry exp. (rankiem przynajmniej tak jest) Jakie jeszcze alternatywy? Chodzi mi tylko o jak najlepszy exp, może być małe waste. |
57 RP Skille 79/61 eq blue set ,bohy ,rsy
Jak najwiekszy exp? Smoki zajęte. Proszę o jakąs miejscówkę na pacc. |
32 Knight 53/58. Niedługo PACC. No właśnie. Czy jest jakieś expowisko na PACCu, na którym dam radę bez waste i gdzie będę miał więcej niż ~10k/h? Bo nie wiem, czy opłaca mi się kupować PACCa. Chciałbym expowisko TYLKO NA PACC, ponieważ na FACC wiem, gdzie mam ~10k/h i spory zysk. Niestety te 7k/h to jakieś 5h wbijania lvla, a to dosyć sporo. Skillował nie będę. Czy dam radę na żółwiach? Jeśli nie, to od jakich skilli? I od jakich skilli najmniejszy camp barbów?
@DOWN Hmm... Dzięki za miłe słowa. A tak BTW. To gdzie mam expić? :| |
@ adamOo tomby?
@ Rawa tomby? @ Alarik tak tak, nie skiluj a potem bedzie placz ze na 50-60 lvlu masz max 60/60 :baby: skiluj na sile nie zniechecaj sie B) (jezeli bys zaczal skilic wbij 70/70 ale watpie zebys wytrwal :P ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |
|