Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Mendolina 03-01-2009 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2408195)
Emeric od 30 levelu jest moj, pozniej grala nim jedna osoba ktora wbila 2 albo 3 levele. Reszte ja, niestety nie wyszlo ci. Pozdro i pocwicz bo za cienki w pietach jestes ;D

@Edit
A i btw, lepiej kupic chara na 30 levelu, niz tak jak ty na 100~ i wybocic go z 5 osobami xD

Nawet kłamac nie umiesz, ssy są na naszym forum jak Asen wbijał jeśli dobrze pamiętam kilka lvli na 50+, a potem grał Ho'lu :). A mojego chara bocił Seth i Odim, więc znowu gówno wiesz ;*. Srasz w gacie pisac na naszym forum? Wiem, większośc twoich kumpli z FTP już uważa ciebie za idiotę. Idź popłacz z Adara, że prze****** openkę.

Kiełek 04-01-2009 00:02

No offence chlopaki, ale chuj nas - Iridijczyków obchodzi kto, kiedy, po co grał waszymi charami?:)

Galera_Warrior 04-01-2009 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2408495)
No offence chlopaki, ale chuj nas - Iridijczyków obchodzi kto, kiedy, po co grał waszymi charami?:)

Wiesz on probuje mi utrudnic granie, ale jak widzisz bezskutecznie bo na takich jak on trzeba miec wyjebane jaja :)

Tez juz mu pisalem ze kazdy na niego leje cieplym moczem, ale jezeli wynosi sie z domu brak zainteresowania, to przenosi sie go do internetu, na podworko czy tez do szkoly. Poprostu probuje zwrocic na siebie uwage, bo mozliwe ze jest nie zalwazany.

Ripppppppahhhhh 04-01-2009 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2408497)
jest nie zalwazany.

a polska to tródna jenzyka?

Partyzant_Felix 04-01-2009 00:28

Cytuj:

Wiesz on probuje mi utrudnic granie, ale jak widzisz bezskutecznie bo na takich jak on trzeba miec wyjebane jaja :)

Tez juz mu pisalem ze kazdy na niego leje cieplym moczem, ale jezeli wynosi sie z domu brak zainteresowania, to przenosi sie go do internetu, na podworko czy tez do szkoly. Poprostu probuje zwrocic na siebie uwage, bo mozliwe ze jest nie zalwazany.

facet, ale zrozum ze to na ciebie wszyscy leja, tu sie przychodzi posty vv poczytać, a ty jeszcze głupoty pierdolisz

Vincento_Vampire 04-01-2009 01:53

Cytuj:

hehe druga w nocy wiadomo retardy na forum czyli vv jurz pisze posta taki komment dla naszego galery warrir z pozdruwkami od calego foruma

http://img385.imageshack.us/img385/1...onvomitrv0.jpg

hehe :cup::cup::cup:8o:]B):p

Wasy szczerze,
Shane

~

-Phoenix- 04-01-2009 04:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2408640)
hehe druga w nocy wiadomo retardy na forum czyli vv jurz pisze posta taki komment dla naszego galery warrir z pozdruwkami od calego foruma

http://img385.imageshack.us/img385/1...onvomitrv0.jpg

hehe :cup::cup::cup:8o:]B):p

Wasy szczerze,
Shane

~

A czemu Everanorem juz nie grasz..?

pawel1992 04-01-2009 04:43

@up dobry kłeszczyn

btw @ Emeric i reszta , skończcie tego flamewara bo mi się czytać tego nie chce ;///// dzielni z was cyberfighterzy no ale PEACE i NO WAR menz ;/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2400791)
Tak, zdecydowanie tak. Odpowiedź c, Meksyk.

Jesteś pewien ? Czy to Twoja ostatnia decyzja ?

Mendolina 04-01-2009 09:19

Cytuj:

Haha i kto na kogo leje? Cała Silvera i Iridia na ciebie :baby: Ty przeniosłeś brak zainteresowania na forum w wakacje do tej pory, biedaku :(
We'll never give up! A ku*** już cie nie ma na silverze xD

A tu macie jak nasz kochany Emeric płacze z noob chara, gdy dostawał po dupie na Silverze:

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2270937

xD Adar Zevonto to on ofc

Galera_Warrior 04-01-2009 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2408755)
Haha i kto na kogo leje? Cała Silvera i Iridia na ciebie :baby: Ty przeniosłeś brak zainteresowania na forum w wakacje do tej pory, biedaku :(
We'll never give up! A ku*** już cie nie ma na silverze xD

A tu macie jak nasz kochany Emeric płacze z noob chara, gdy dostawał po dupie na Silverze:

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2270937

xD Adar Zevonto to on ofc

Raczej nie placze tylko opisuje cala prawde :)

Z drugiej strony to ty musiales duzo czasu spedzic szukajac tego tematu, w takim razie gratulacje, forum no lajf

Mendolina 04-01-2009 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2408855)
Raczej nie placze tylko opisuje cala prawde :)

Z drugiej strony to ty musiales duzo czasu spedzic szukajac tego tematu, w takim razie gratulacje, forum no lajf

Tak dziwne, że skupiony byłeś na Moradinie, na mnie i kilku innych, a jakoś nie widziałem żebyś wytykał prawdę swoim teammates, którzy też pooddawali chary dla br ;). I dziwne, że działo to się zawsze jak FTP przegrało openkę itd.
Szukając tego tematu spędziłem 5 min przed kompem =), a jest wiele innych twoich postów zwłaszcza kierowanych do Moradina, które są bezsensowne, aby komuś dokopac, bo wiedziałeś, że koniec FTP był bliski :). I to jest właśnie to, jeździłeś tylko dla tych Polaków, którzy byli w HP. U nich widziałeś najwięcej wad.
Teraz zaczynasz płakac, jacy to my jesteśmy z nowego chara?;( A gdzie się podział Adar Zevonto? Wiesz dobrze, że pisząc więcej z tamtego chara robisz z siebie jeszcze większego idiotę i się ośmieszasz przed innymi.

Anas Kiro 04-01-2009 11:48

Ja pierdole jak zwykle to samo 50 stron kompletnego gówna xDDDDDDDD
Emeric weź sie czlowieku ogarnij cisniesz sie z calym bongo fajnie sie z tym czujesz?dowartosciowuje cie to?myslisz ze im tak scisniesz ze sie zamkna w sobie?ja raczej slabo to widze wiec kurwa jak masz olej we łbie to bys to juz dawno skonczyl bo to jest zalosne bez kitu

Vincento_Vampire 04-01-2009 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 2408886)
Ja pierdole jak zwykle to samo 50 stron kompletnego gówna xDDDDDDDD
Emeric weź sie czlowieku ogarnij cisniesz sie z calym bongo fajnie sie z tym czujesz?dowartosciowuje cie to?myslisz ze im tak scisniesz ze sie zamkna w sobie?ja raczej slabo to widze wiec kurwa jak masz olej we łbie to bys to juz dawno skonczyl bo to jest zalosne bez kitu

nom hehe

http://img255.imageshack.us/img255/1...readcatnj8.jpg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2408696)
A czemu Everanorem juz nie grasz..?

http://img185.imageshack.us/img185/3...givingfox3.jpg

I ZDJENC SIE NIE CYTUJE GUPKU!!!1

Wasz szczerze,
Shane

~

Galera_Warrior 04-01-2009 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2408870)
Tak dziwne, że skupiony byłeś na Moradinie, na mnie i kilku innych, a jakoś nie widziałem żebyś wytykał prawdę swoim teammates, którzy też pooddawali chary dla br ;). I dziwne, że działo to się zawsze jak FTP przegrało openkę itd.
Szukając tego tematu spędziłem 5 min przed kompem =), a jest wiele innych twoich postów zwłaszcza kierowanych do Moradina, które są bezsensowne, aby komuś dokopac, bo wiedziałeś, że koniec FTP był bliski :). I to jest właśnie to, jeździłeś tylko dla tych Polaków, którzy byli w HP. U nich widziałeś najwięcej wad.
Teraz zaczynasz płakac, jacy to my jesteśmy z nowego chara?;( A gdzie się podział Adar Zevonto? Wiesz dobrze, że pisząc więcej z tamtego chara robisz z siebie jeszcze większego idiotę i się ośmieszasz przed innymi.

Powiem ci tak, czas zaczac cie ignorowac bo jak widzisz nie na wszystkich zadzialalo zwracanie na siebie uwagi. Juz to kiedys pisalem ze na ciebie, i twoje bajki mam wyjebane jajka, glos te swoje kazania i tak malo kogo to obchodzi. Zasmiecasz forum Iridii wchodzac tu ze sprawami o ktorych nie masz pojecia. Grasz na Silverze? Nie. Grasz na Iridii? Nie. Wiec sobie postuj na forum szachowym i im zasmiecaj. Dziekuje i dowidzenia :)

Mendolina 04-01-2009 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2408903)
Powiem ci tak, czas zaczac cie ignorowac bo jak widzisz nie na wszystkich zadzialalo zwracanie na siebie uwagi. Juz to kiedys pisalem ze na ciebie, i twoje bajki mam wyjebane jajka, glos te swoje kazania i tak malo kogo to obchodzi. Zasmiecasz forum Iridii wchodzac tu ze sprawami o ktorych nie masz pojecia. Grasz na Silverze? Nie. Grasz na Iridii? Nie. Wiec sobie postuj na forum szachowym i im zasmiecaj. Dziekuje i dowidzenia :)

Gram na Silverze, ty tam nie grasz więc zostań tu i nie wpier***** się do nas bo cie ku*** nikt nie chce, rozumiesz to? Swoje noob chary zostaw dla siebie, bo idioty nikt nie będzie słuchał. Ale dla zazdrosnego dziecka Tibii nikt nic nie przetłumaczy.

Pajmol 04-01-2009 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2408546)
facet, ale zrozum ze to na ciebie wszyscy leja, tu sie przychodzi posty vv poczytać, a ty jeszcze głupoty pierdolisz

hahah dokladnie pozdrawiam jestem Piotrek:D:D:D:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2408903)

jestes smieciem nikt nie chce slcuhac twoich klotni i ze masz fraga na 44 lv z bongo napewno juz se tatuaz wyjebales z jego nickiem i pod tym frag
W Y P I E R D A L A J
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2408912)
Gram na Silverze, ty tam nie grasz więc zostań tu i nie wpier***** się do nas bo cie ku*** nikt nie chce, rozumiesz to? Swoje noob chary zostaw dla siebie, bo idioty nikt nie będzie słuchał. Ale dla zazdrosnego dziecka Tibii nikt nic nie przetłumaczy.

wiemy wszyscy ze jest ciota i lizodupem a wiec skoncz sie z nim klocic juz;p

@VINCENT- NAJLEPSZE POSTY! Lofe

Sakan 04-01-2009 13:37

Coś na temat.

Loot of Morgaroth: 55 platinum coins, a magma coat, demonic essence, a magic plate armor, the ironworker, a protection amulet, anenergy ring, a strange symbol, 9 small sapphires, a demonbone, a great health potion, 7 white pearls.

Kiełek 04-01-2009 15:23

Tak, proszę zaznaczyć Meksyk.

Ripppppppahhhhh 04-01-2009 16:22

to bedize poprostu bomba! bedzie rozpusta.

a na zakonczenie taki pocisk od kebaba

13:24 Chealino [233]: hi kebab eater
13:24 Chealino [233]: happy new year=)

ladnie, ona kurwa a on kradnie!

Banditos 04-01-2009 22:15

no to ladnie anima dostała GRaTZ :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35.