![]() |
|
co za zalosne i bezmuzgie dzieci tu sie wypowiadaja to o ja pierdole...
|
[char]Zwidek[/char]
Lider of the Ekipa Misia Znowu wam sie nudzi Xd? |
boski filmik :D
|
Cytuj:
walce ;s @btw wła¶nie przeczytałem... "Adam Ledwoń nie żyje!" [*] |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2052448 Battles: 10 Mar - 3:3 Draw 11 Mar - 44:6 For Vision and Duskiness 15 Mar - 14:11 For Vision and Duskiness 17 Mar - 17:6 For Vision and Duskiness 18 Mar - 31:9 For Inshon and We Rule Again 25 Mar - 17:1 For Vision and Duskiness 26 Mar - 3:0 For Inshon and We Rule Again 08 Apr - 30:2 For Vision and Duskiness |
Nie wiem co wam daje liczenie fragow Pfffffff:D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Po¶pieszylem sie i zrobilem 2 post sry ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Roger Ziˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ:d
|
jak wygramy jade na pielgrzymke do Brazylii ; oo
|
JEBˇĆ SEDZIEGO xd cały mecz kurwom sędziował ¶limak jebany -,- i chuj z popisów 'króla' artura xdd
REFEREE: Howard Webb (England) |
Zbieramy kase na bilety do Anglii ? Co za SKURWYSYN
Kurwa czego¶ takiego się nawet w POLSCE nie gwiżdże. Kurwa sędzia z Anglii, gdzie gra się najbrutalniej na ¶wiecie i kurwa taki karny. No przecież za takie co¶ wyjebać go powinni. WYBITNIE pod gospodarzy... Żal dupe ¶ciska Wiem, że to temat o furorze i nie powinienem tak pisać, ale dla mnie to nieprawdobodobna sytuacja. Mam nadzieje, że mnie zrozumiecie |
Howard Webb 1:1 Polska
Jebany skurwysyn pierdolony widac bylo jak chcial tego karnego dac pojeb ale zal no kurwa ja pierdole .... :d porwalem sobie moj szalik z nerwow .... :/ -.-" btw. Boruc <3 Roger _/ |
@Do szanownego pana sedziego !
Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! Wy*******aj ! |
Ten caly Howard sie nadaje do tej reklamy z Leo co teraz leci
HOWARD WHY!?!??! FOR MONEY AHAHHA! ... rzal i bul ! a w ogole to Howarda Webba zapraszamy do polskiej ligi. U nas sprzedaz meczow to codziennosc .... |
Cytuj:
NO chuj strzela kurwa mać. Teraz albo szkopy zremisuj± 0:0 i my wygramy 3:0 albo kurwa asta la vista. Skurwysyn pewni dostał w chuj kapony za to, żeby gwizdać pod autsrie ale nie miał pretekstu kutas jebany, dżemojad pierdolony kuriwszon. I chuj w dupe lamus± co zacz± pisać :"TO temat o wydażeniach z Furory" , "Znajdzcie sobie forum o piłce" bo kurwa nic nie piszecie z furory tylko czekacie zeby napisac jakis posta a przeważnie piszecie : "GZ ładne fotki, więcej plx". KUREWATWR^%TFDWYTGD9iuwjdnhewfi8ewr8gfy 8gfryw8ughw8gh ewhf 9weqhf 098qhjfeh2q08f9h098hfr jebany angol i banda austryjokooooooow chujów. @Polscy kibice B±dĽmy z nimi bo teraz to chyba tylko wiara i nadzieja nas uratuje. Ale jednak niemiaszki chyba wyjada z chorwatami niestety. POLSKA !!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |
|