![]() |
|
Cytuj:
|
@safi
no life @peja zyd @ziomster kujon i złodziej @lucaso gram na koncie brata ja cienki w to jestem xD @zabic jak ci nie szkoda cashu na pacc... @i inny :D:D:D:baby::baby::baby::):););):p:p:(:(B)B):]:]:D:D:D:o:o:o:o8o8o8o8o:baby::baby::baby::baby::bab y:X(X(X(:confused::confused:;(;(;(:evul::evul::evu l::cup::cup::cup: |
@shadow
jest to mój 1 pacc wiec jak narazie nie załóje ze wydalem kase moze jak ten mi sie skonczy kupie next kto wie:P lvl na behe:D http://images29.fotosik.pl/247/8d6a99ba796274ff.jpg i wykonany quest http://images30.fotosik.pl/248/4d78d9cb3d33dfff.jpg |
|
@all co grają w Tibie
żal no rl ...... żal pozdro Safi ;********** i swonn**************** |
ty juz nie grasz? niemozliwe
|
|
89 lvl :)
A tu next lvl ;]
Narazie nic nie polecialo konkretnego z demcow.. moze jeszcze cos spadnie :) Thanks Vonek i Safi ;] Ehh.. nie uchwycilem lvla ;/ "MMA POZNAN!!... Bitwa.. wygra ja ten kto to wytrwa.. zawiazane rekawice, a przed walka modlitwa.. gonitwa.. dlatego kto bedzie dzis w lepszej formie.. to MMA Poznan znow w klatce na wojnie"!!! http://img378.imageshack.us/img378/6470/89lvlcx2.jpg |
08:43 You advanced from Level 107 to Level 108.
08:41 Pan Iron [99]:You advanced from Level 98 to Level 99 |
co złodzieju ;<
Cytuj:
Dziwne bo jak dałem ci pass:baby::baby: to wsionkło all eq , :cup::cup: i softy i domek ojebałes , masz radoche ? Cyne Vill~~ tez chciałes ojebac pod pretekstem ze niby new owner -.- |
Yen mi tez nie oddal 70k i mowil ze new owner zeby na forum po nim nikt nie jezdzil ;S kurwa huj ci w dupe yen ojebales jaha zeby miec kase na sova :-O
X( |
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:* |
No Gdzie Te Moje Rl Foty ?
|
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
@up
GZ ZAJEBISTY LOOT :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o8o8o8o8o8o8o:o8o:o:o:o:o:o 8o8o8o8o8o8o:o:o:o:o8o:o:o:o:baby::baby::baby::bab y::baby::baby::baby::o:o:o:o:o:o:o8o8o8o8o8o8o8o:o :o:o:o:confused::cup::evul:;(:baby:X(B):(:);):p:]B):o8o:confused: |
Lo Kurwa Jak Ty Zes Wylocil Sprent Sword///????????????????
|
Widze Yen że forum to twoje drugie życie :baby:
|
H@H@H@ yen ojebal jaha i siekiere <lol2><wysmiewacz> POZDRO CIOTY CO MU SIE DALY teraz ma 0 kolegow :D:D:D no nie moge takiej pizdzie cos pozyczyc :baby::baby::baby: ALE to przeciez Pro hacker Own tibi 8o8o8otak mi dzis napisal look moj podpis
|
<Swoon>
ale ja jestem fajny :D:D:D mysle ze mi wszyscy uwierza 8o8o8o ale ja jestem zajebisty bozee :cup::cup::cup: </Swoon> Teraz ja sfejkuje se cos do podpisu :D |
@yen
weź wyjdz ok? pls |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |
|