![]() |
|
Cytuj:
bo ja z tym ziomkiem trenowalem,pisalem,siedizlismy w domq pol zycia spedzilem z nim na senji i nawet raz niechacy go zabilem;/ pozdro Mass:D:D:D::D:cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heria Raya
Jan 05 2009, 21:53:38 CET Killed at Level 78 by Justynka of iridia and by Shori znowu padłeś od High Leveli hahahahahhahah |
Viron powiedz nam lepiej dlaczego nie uczestniczyles w bitwie na edron :D ?
Na poczatku widzialem cie na statku stales natomiast pozniej relog na Justynke :D. Chociaz masz racje powiem ci... duzej roznicy sd miedzy Viron a Justynka nie ma. :D:D pozdro Pitrek ;p |
@galera warior
zamknij ryj wkoncu i wynos sie ta wiem bedziesz plakac ze to, ze tamto, ze sramto ale nie odpisuj na tego posta @virom podniecasz sie ze 78 albo 77 pall / rp padl? o ja pierdziu zwal se konia odrazu @topik a tu taki obrazek odemnie http://tibia.looki.de/forum/attachme...hmentid=277685 |
wiron jest niezly, stal na statku jak jego 'ziomki' padaly a teraz kozaczy bo w 15 zabili 80 palka, zabijcie tym swoim zalosnym teamem jakiegos 150 to ci nawet pogratuluje. tak to teraz jest, bongo i bellatory se expia a najwieksze kozaki pkuja na noobcharach _/
|
Cytuj:
|
o 21 ob w ank, chodzcie noobcharami wypychac anime libere
|
Cytuj:
|
Dżołk pierwsza klasa...
|
Cytuj:
i nie odpisuj @topik qwa nie bylo ob :baby:X(X(X(X(:confused::confused:X(:o:( |
Cytuj:
groznie ;/ |
Cytuj:
|
a tam chlopaki.. jeszcze 2 miesiace i bede se nucil pod nosem "to byly piekne dni, naprawde piekne dni... wagony żydów szły..."
|
jak narazie karolku to oni expia, i oni fragowywuja, no ale gl dla obu stron, ja mam zamiar zostac neutral - nie uda mi sie to wiem ;]
|
ja tez neutral jbc
|
wiecej osob, wiecej kasy :]
|
i więcej spyów xd
|
i moja mama o0
@pimol ale lirzesz dópe evólerowi buahahaha a nastempny jest gimpes ciota jedna gópia 'firenze online OB!' |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |
|