![]() |
|
Mam 43 lvl knight na Non Pvp i skile 71/70 prawie 72/71 i nie wiem gdzie expić bez dużego waste i z dużym zyskiem. Używam bs'a mój set to : Golden Armor, Knight Legi, Crus Helmet, Vamp Shield, Platinum Amulet i bohy.
|
38 EK 70/70 EQ: crown arm, crus helmet, kina leg, fur boots, demon shield
Gdzei moge poexpic zebym nie wyszedł na "-", jesli bedzie "+" to sie nie obraze |
41 sorc 39m lvl facc. Eq dobre
|
Cytuj:
@EDIT: Już wiem gdzie jest ten POH :) |
Gdzie mam expić?
Lvl:9 mag mlvl:5 kasa:2k eq:noble armor,plate legs,dwarven shield,wand of vortex,leahter boots I mój problem gdzie expic z kumplem 16 knight jako blokerem? I tak żeby kasa wpadła spora tak na dzień 2k średnio. |
Ja mam poradnik dla palla:
od 8 levelu do ok 18 rotwormy skille 15/15 do 45/35 [MONSTER]rootworm[/MONSTER] od 18 do 30 cyce skille 45/35 do 65/45 [MONSTER]cyclops[/MONSTER] od 30 do którego chcecie guardy [MONSTER]dwarf guard[/MONSTER] skille 65/45 do najwyższego w TIBII :D:D:D a potem jak sami chcecie :D:D:D |
55ek
55ek
Eq: -rh -dsm -demonka -bohy -b legi -bright sword albo giant sword skille :73/71 Gdzie mógłbym expic ? Prosze podajcie coś innego niż żłówie :D |
Cytuj:
Moje pytanie nie tyczy się expienia, a skillowania. 23 Paladyn, skille 65/51 Eq: Crusader Helmet Platinum Amulet Crown Armor Knight Legs Vampire Shield Leather Boots<ewentualnie mogę zakupić Fur Bootsy, jeżeli ten 1 arm miałby jakieś znaczenie> I mam dwa pytania Pierwsze: Mam 900 kamieni, do którego dista bym doszedł używając ich Drugie: Gdzie skillować, bo na dwarfach siedzi mnóstwo ludzi, nie zawsze uprzejmych, pozatym one już dość szybko padają. Na slimy boje się iść, a na cyckach ciągle ktoś chce na mnie coś chce zlurować. |
Na czym expić knightem 76lvl skille 82/80. Expiłem teraz na lizardach na tiquandzie ale tam jest za dużo graczy z 100+lvl.Z góry dzieki za odpowiedź
|
18Knight
PACC EQ:P armor, P legs, BS/Serpent, towerka, fur boots, steel helmet 53/53 ale chce doskillowac Probowałem Barbariany i scaraby;/ |
Druid 61 poziom 53 mlvl PACC (elder druid)
do dyspozycji hailstorm rod + soft bootsy + sporo kasy na expienie.Nie chodzi mi o loot ale o jak najwiecej expa (moze byc nawet waste) |
Cytuj:
|
@ 2x UP
Tak jak kolega wyżej Frost Dragon. Ale przydałby się Glacier Set i Protection Amulet :P -26% podatności na lód ^^ |
Ja za to mam porady dla 30-33 druida, który chce zarobić i nabić trochę expa ...
http://www.tibia.pl/earth.php?x=3255...8&z=14&q=98.83 - Tutaj respia sie 3 guardy , mało miejsca na ucieczkę , najlepiej fire bomb ... żeby nie podchodziły i szybko zklepac... Gdy wejdziemy na gore trzeba uwazac! 6-8 guardow +witch! Najlepiej ropac sie , walnac gfb/avalanche i na dol , i tak az ubijecie wszystkie monsterki ! jak zostanie witch do podbiegacie i klepiecie z necrotic/terra roda... Exp maly,kasa srednia , ale klepie sie miedzy czasem hmmy/avalanche lub inne runy! |
33 lvl
Mam 33 lvl i skille 58/56 pacc jest a eq słabe gdzie expić?
&DOWN ELITE NAJT |
Cytuj:
|
Gdzie moge expic ? 52 ek oczywiscie pacc - rh , dsm , g legi , dragon slayer . Skille 74/72
|
Gdzie expić royal pallkiem lvl 45 skille 74/55 (blue set crus helemt bohy) z royal spearsami obecnie siedze na laguna islands i wale w źółwie
|
Cytuj:
|
wherer
siema mam pytanie Kupuje pacca na moje knighta ale nie wiem gdzie mam zaczac expic.. moje eq to crus helmet g armor k legs vampirka k axe .. a skile nienajgorsze 75/75.. prosze o szybka odp. nie tylko zołwie B)B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |
|