![]() |
|
Grtaz all awansów niedługo dam swój awans : >
|
Cytuj:
|
Jak narazie best hit Xd
http://img503.imageshack.us/img503/8080/386zasqt3.jpg |
Cytuj:
Zgadzam się Aranq z tobą w 100 % !!! Gz Jacuś best hita :) |
|
to teraz zdejmuj spodnie i do bertusa....
ironia, wy*******aj |
Eee... Taya, mógłbyś nie zamieszczać tutaj takich 'świetnych' newsów? bo syf robisz w temacie, a jak chcesz o tym pogadać to idź na inny dział.
@pieczar Ehh... musisz znowu kłótnie wszczynać ; | Cytuj:
|
Taya plx zobacz czy nie ma cie w wannie u bretusa oke? :)
|
Tępe chuje... :evul:
Na szczęście są wyjątki... |
A tu awans o którym już wcześniej wspomniałem. : >
http://img233.imageshack.us/img233/2689/leve49yf7.png |
Cytuj:
Tobie sie cos w glowce po tym banie poprzewracalo? ] Jak tylko tyle masz do powiedzenia to najlepiej sie nie wypowiadaj wcaleB) Edit: stoje sobie na pacerze w dp ankh a tu zonk ;d taya prosi mnie o free items <hah> 08:05 Taya Asta [96]: Elder 08:05 Taya Asta [96]: zuc 500gp 08:05 Taya Asta [96]: oddam zaraz 08:15 Taya Asta [96]: fucking 08:15 Taya Asta [96]: hack @taya troche honoru trzeba miec jednak nie uwazasz? najpierw miales mi wpasc na chate z pruszkami jakimis a teraz kumpli na free items szukasz? zal |
Hacked
Hacked
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
Cytuj:
Cytuj:
oczywiście co złego to Vari... niech się inni bluzgają, ale to wina Vari'ego...:S |
Cytuj:
A co do tego, że to Twoja wina, to nie. Ale przez pewien czas Ciebie nie było na forum, a jak wróciłeś to od razu w pierwszym poście zacząłeś od nowa wszczynać kłótnię x( edit. Cytuj:
|
Poraz pierwszy się zgodzę, redtube jest czyste ;P
|
Tępe chuje... :evul:
|
@UP
Sam jesteś tępym chujem... " :evul: " Zaśmiecasz tylko ten temat jednym i tym samym tekstem widocznie rodzice tylko tego cię nauczyli... BYE |
taya zasysa
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Memorex\/: za? |
chce ktos kupic Hote ? Xd
[ITEM]helmet of the ancients[/ITEM] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |
|