![]() |
|
poleci mi ktoś jakieś dobre ecchi? bo niemam co oglądać
|
Green green mowiles ze nie ogladales, to zobacz wreszcie ; P
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@koszyk
wole anime z jakąs fabułą dobrą gdzie boh. nie pokazuje publicznie perwersji XD all musi mieć dobre rece i nogi dla mnie Goshuushou-sama Ninomiya-kun - genialna fabuła tylko Jap. mogli na to wpaść XD Cytuj:
|
@Rayza
Ahahahahaha, zaczynasz już przesadać, znowu myślisz tak jak ja.... Miałem ci to polecić xDD Bo widziałem 1ep i nawet mi się spodobało xD Może kiedyś dokoncze to anime ;p Nipah~! Corgar Frizz |
czemu braciszku? XD
nyoro~ |
Niedlugo biore sie za Code Geass, potem moze nawet Lucky Stara, daje rade? :p
Ogolnie to polec ktos serie typu Toradora, bo sie nakrecilem : P PS. Serial Experiments Lain juz na dysku, ale boje sie narazie to zaczynac : P |
Zawziąłem się na Clannad. :p Mam już z głowy 13 epów, trochę samozaparcia i jutro, albo może nawet dzisiaj uda mi się go skończyć. Plusem tego anime jest jak dla mnie to, że nieźle wciąga. ;d
|
ty nawet nie wiesz jaka *****ca strzelala jak obejzalem kolejny odcinek i na nastepny czekac tydzien!!! Ale chlopcy ja juz wrzucilem na looz 22 coolery jabłkowe czekają na mnie w lodoweczce(60gr jeden!!!!) wiec i sporo anime bedzie(choc bede je ogladac z dziewczyną wiec tez nie jestem pewnien czy cyms innym sie nie zajmiemy xD)
|
Cytuj:
|
Code Geass w pierwszej kolejności, to trzeba obejrzeć, Lucky Star dunno nie widziałem i nie zobacze :P
Shigofumi - done. Bardzo fajne anime. Następne Ghost in the Shell, jak tylko ściągną się wszystkie filmy i odcinki. |
Ehhh, a ja powstrzymam sie jeszcze z ogladaniem GG i najpierw obejze chyba DMC. Gra swietna to anime pewnie tez. Polecacie? A tak poza nawiasem, gdzie moge pobrac calego DMC anime i zobaczyc online? ;)
|
i386
Powiedz, że nie lubisz mechów : ( |
a ja nie wiem co ogladac... Jest cos podobne do bleacha ze sie napieprzaja na katany ?
|
Cytuj:
Toradora 25 dopiero w czwartek, aaaargh >.< |
nie, jeśli już to D.Gray Man tylko ze tam mają inną artylerie : p
jedna z lepszych akcji ^^ Ukryty tekst:
|
@i386
Ja też, tak twierdziłem. Ściągnąłem na dysk, ale po 5 minutach skasowałem. Jak tam chcesz. |
@up
No trudno : P No dobra - bylo juz pewno milion razy - na co czekacie z tej listy? http://img26.imageshack.us/img26/663...ing2009v2a.jpg Ja mysle o Ristorante Paradiso, Natsu no Arashi, Phantom, 07-Ghost, Tears to Tiara, i byc moze Hatsukoi Gentei. |
Fullmetal Alchemist oczywiscie... Jeszcze mogli by Kizune wypuscic >.>
|
co do opisu pod fma to sux bo jezeli nie bedzie kontyunuacji przygod ed'a i al'a to zal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |
|