![]() |
|
zapomnialem dodac ze mam 30 lvl :P sory ze spamuje
|
@zargon_knight
Małpy (powierzchnia i małe cytadelki) albo scaraby. |
;]
ale na tych malpach to nie bedzie waste jak mi sie zrespi duzy obszar ich a ja je bede musial gonic ;P a te cytadelki to co to jest a na zolwiach ile bym wynosil na godzine expa ? ; p
|
@zargon
Na małpach praktycznie nigdy nie będziesz sam, a jeśli umiesz się poruszać, to waste nie powinno być. Te cytadelki to małe budynki na banucie (mieście małp). Na żółwiach jak się postarasz i nie ma zbyt dużo botterów, to możesz wyciągnąć nawet 55k expa na godzinę. |
heh a powiesz jak sie poruszac bo ty pewnie wiesz jak jestes ek : :P jakbys mogl napisz mi na priv :P bo na malpach bez bohow chyba nie ma co isc tak mi sie zdaje
|
Gdzie mam expic paladynem z 11lv , skilami 36/25 i eq plate legs, dwarven shiled, scale armor, dark helmet, leather boots, spear.
prosze o szybka odpowiedz :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ponawiam 41 sorc 39 m lvl b robe b legsy hat of the mad vampire shield ???
|
gdzie expic Rp od lvl 55~ do 80~ (assasinki):D
macie jakieś pomysły gdzie ,jak i od którego do którego lv w danym miejscu ? |
druid 23 lvl prawie 24 xD noblear, p legs , beho shield gdzie expic ??
|
gdzie zarobić szybko 50k 37 kiną skill 66/63 eq:crown arm,knight legs, crus, furki,vampirka, bs, blacksteel sword obsidian knife.Gram 1-2h dziennie.Potrzebuje kase na pallka.Co z nim robić 13 pallek kille 55/45 eq blue robka, p legi, dark helm, butki, dwarven shield i spearki Proszę o odpowiedź :D
aha i świat non-pvp guardia czyli wszedzie dużo ludzi ;p kina to knight ;p |
Cytuj:
28 ED PACC MLVL 27 ZEBY BEZ WWASTE |
Cytuj:
|
Mam 13lvl skille 60/50 pallek gdzie mam expic??
|
90+ ek skille 75+/75+, noob set (po hacku). Gdzie moge expić, żeby troszke zarobić?
Ważne- musi być niedaleko od pz (rs + wojna), w razie czego żeby uciec ;[ |
Witam. Mam problem. Jak narazie expie na Mino Tower i rotach na darashii, ale powoli zaczyna mnie to denerwować. Mino tower wolne tylko w nocy i rano , a roty juz nie wystarczaja. Gdzie moge expic? Posiadam Pacc i 20 lvl Sorcerer. Najlepiej na Pacc Area. Dobrze by było , gdyby był dobry loot i exp , jak na mino tower i w zasadzie mało ludzi. Dziękuje.
|
Cytuj:
|
eq: b robe crown shield crown helmet p legs
ponawiam PONAWIAM.... 28 ED PACC MLVL 27 ZEBY BEZ WASTE |
Cytuj:
@up Możesz iść na piraty z monkiem |
Cytuj:
PONAWIAM :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |
|