![]() |
|
Benefactor wyjdź złodzieju, oddaj lepiej 400k !
Nie kupujcie od tego nooba PACC'a ^^ |
nie mUF tak !!!!!!!
Co słychać ? |
Witam. Właśnie dałem się wykiwać na pacc od Rydza. Kto ma jakieś jego dane proszę pisać na priv. Chętnie się do niego przejadę. Chyba, że zwróci kase.
|
@rydzu
zal mi cie;/ kumpla z GUILD ojebales i sie cieszysz;/ no-lifie... @xardas ;p mogles zrobic tak jak ci uniteraks mowil i jeszcze raz gz musku rydzu |
Na Uniterze same thiefy/złodzieje!
Benefactor to CIOTA ! ŻAL MI CIE ! |
Przecież każdy wie że rydz robi przekręty
Na uniterze pace kupują albo odemnie albo z tibia softu @rydza nie ujebiesz Nikt go nie zna , nikt nie wie gdzie mieszka zarabia na tibi poprostu, miałeś pecha mogłeś się mnie zapytac ;/ wszystcy mnie znają żę pace sprzedaję |
Miałem za długą przerwę w grze...
Znacie Rydza nazwisko??? |
Rydz knight poszukiwany przez policjeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaa!!!!! wpadaj akurat mam ferje ;]
|
Jaką policje uahahauhauaau...
Jak taki kozak to podaj dane to wpadne... |
Gz Rydzyku :P
Gz Neki Gz all :P Jak ktos chce pacc kupic to walic do mnie zadowoleni Klienci: -Mati Doniu -Sir Daniel'Knight -Pompa Knight -Pallek Uniteryy -Malao Akos - i tam ktos jeszcze zapomnilo mi sie :cup: |
Cytuj:
też miałem pewien okres że sellalem pacce i może znów zaczne bo dużo ludzi teraz pyta o pacca |
co jest z tibią ? nie moge wejść
|
tez niemoge :/ a chcialem bocicha postawic no trudno sie mówi :D
|
Bez kitu, też chciałem bota postawic a tu CHOJ XD
|
@ up
Nie radzę xD |
Gz bana Rydzu i Gora ;\
|
Nie wiem jak do tego doszlo bylem wlogowany jedna minute wylogowalem i po 10 minutach ban.Od poniedziałku mam ferje pozdrawiam.
http://i120.photobucket.com/albums/o...er1993/ban.jpg |
Góra dilejt pliks !
|
rydzu używasz blackd??
|
Pierwszy raz cipsoft robi coś dobrze xD
down gz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |
|