![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
24 lvl ,- mlvl 24
Eq: P set,Dark Helmet,dwarfen shield,volcanic rod,zwykle buty. Gdzie mam expic? Fibule,Kopalnie testowane. Zeby szybko exp szedl , duzo kasy bylo i male waste. Pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
sc
Master Sorcerer 26 lvl 23 mlvl B Robe Blue Legi Bohy Crusader Helmet Vampire Shield i Wand of decay/Woce Gdzie moge expić tak 20K/h ++ waste sie nie liczy moze byc waste 5k na wyprawie mnie to nie intersuje tylko zeby byl EXP !!
|
Ancienty
Elo, planuje expić na ancient scarabach, postac taka jak w profilu. Opłaca się? Gdzie lepiej mogę zarobić?
|
Cytuj:
|
30lv druid, 30mlv FACC.
EQ: blue robe, plate legs, steel helmet, leather boots, dragonka, scarf. Gdzie expić, tylko nie mówcie, że na kopalniach Kazo =] |
Cytuj:
@ Up of/poh |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro |
@UP: PoH cyklopy i minotaury, podziemia Mino tower, Elvenbane, MT. Sternum cyklopy
|
Elo, planuje expić na ancient scarabach, postac taka jak w profilu. Opłaca się? Gdzie lepiej mogę zarobić?
|
Witam jestem palkiem i mam 59lvl skille 80/65 i nagle lvl stanął w miejscu. Nie wiem na czym expic :/ Proszę o szybką odpowiedź.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam, jestem sorcererem lvl 21 mlvl 20, shielding również 20, jakie stworki mogę bić, żeby szybko wbić lvl i zdobyć trochę kasy z loota? Pomóżcie proszę, bo wszędzie exp idzie w żółwim tempie :|. Z góry dzięki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
plix itens chuje
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |
|