Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Askara SS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48889)

Shade'Chaos 11-02-2009 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shavox (Post 2460340)
@Shade'Chaos

Skończ filozofować i... S*******AJ!

sadzisz ze jak znasz 2 typow z rla z SS to mozesz sie panoszyc? juz raz cos w tym stylu napisales, olalem to... myslalem ze to chwilowe zacmienie umyslowe, ale teraz kolejny raz? dosc. odwal sie leszczu bo cie dojade, i nie mysl ze jestes taki pro kozak yo, a "S****" to mozesz sobie do rodzicow mowic pajacu. jestes 55ed? i co? sadzisz ze juz mozesz zaczac kozaczyc...? mylisz sie, jestes zwyklym pionem, elo

Pozdrawiam :)
Jesli nadal masz mi cos do powiedzenia, zapraszam Private message

Temat nazywa sie askara ss wiec cos dam starego zeby nie bylo xdddd
http://img179.imageshack.us/img179/1315/54yt2.png

Shazar 11-02-2009 20:01

Oj chlopaki, widze ze tu moze pomoc tylko freestyle battle. :) Shade nie obrazaj mojego kolegi, bo sam nie masz wyzszego lvl i pamietaj o tym ze jak ogarne fizyke i chemie to ten char bedzie mial wyzszy lvl od twojego. ;(

nie lubisz pa ? non-pvp wita, royal moze kozaczyc. bo ma kolegow ktorzy mu to umozliwiaja, ale to prawda jest pajacem, bo zaluje 10 k, ktore uzyzylem na mf i sd, zeby zabic rexizzzzzzzz. :(

Pozdroooooooooooooooooooooo dla Tomaszeja haha

Shade'Chaos 11-02-2009 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shazar (Post 2460621)
Oj chlopaki, widze ze tu moze pomoc tylko freestyle battle. :) Shade nie obrazaj mojego kolegi, bo sam nie masz wyzszego lvl i pamietaj o tym ze jak ogarne fizyke i chemie to ten char bedzie mial wyzszy lvl od twojego. ;(

nie lubisz pa ? non-pvp wita, royal moze kozaczyc. bo ma kolegow ktorzy mu to umozliwiaja, ale to prawda jest pajacem, bo zaluje 10 k, ktore uzyzylem na mf i sd, zeby zabic rexizzzzzzzz. :(

Pozdroooooooooooooooooooooo dla Tomaszeja haha

ojj chlopcze nie doceniasz mnie, ekiem juz nie gram od bardzo dawna, ostatnio ogarniam msa i mysle ze jeszcze troche poexpisz i mozesz sie zrownac lvlem ze mna (Sath Axonem ;)), a ten koles mnie obrazil 2 razy a ja takiego czegos nie przepuszczam :) a lvla nigdy nie bedzie miec wyzszego bo nie dobije 60 o co sie zatroszcze, nie tylko on ma wysoko postawionych kumpli ;)

Shazar 11-02-2009 21:31

rusz go plix swoim ms'em. moze trafisz i wlasnie ja bede na nim gral ;/. I nie bede sie pierdolil ;((.

Chlopaki szukam main chara Shade'chaos. Pliiiix

Shade'Chaos 11-02-2009 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shazar (Post 2460773)
rusz go plix swoim ms'em. moze trafisz i wlasnie ja bede na nim gral ;/. I nie bede sie pierdolil ;((.

Chlopaki szukam main chara Shade'chaos. Pliiiix

nie mysl ze osobiscie go dopadne lol Oo szkoda fragow i sobie rak brudzic ;) ktos zrobi to za mnie, a ja tylko przylece jakims n00bcharem kumpla jakims 45~ i dobije go ;s

nigdy SS nie bedzie panowac na askarze! to bylaby katastrofa... bedzie jak zawsze rexy wygraja a wy znow bedziecie sie splacac xD

Koniec tematu, nie chce mi sie pisac o pierdolach elo

a jesli ktos ma nadal do mnie zale to PriV

haha dojechali mnie na bocie, skilluje sobie ogladam TV a tu mi alarmy wyja pffff xD na szczescie to tylko knajt ktorym i tak nie gram ;ss pamietajcie, czas SS dobiega konca, zbierajcie kase na splacanie sie botki :DD

@down pisac jak do idioty... nie wiesz co to priv? masz smuty, zale pisz na priv :)

Shavox 12-02-2009 14:54

@Francu

Hm... w sumie racja że jestes noobem bo nie wiem jak można sie dać hackować po 10x na jednym acc :D to jest porażka ale ok...

Koniec tematu kto gdzie i jak wygra itp.

@shade
wysłałem priv i czekam na odp z nickiem :) jeżeli na prawdę się nie boisz to podaj nick i zobaczymy kto może kozaczyc :) nie myśl że masz wyższy lvl to sobie możesz na wszystko pozwalać...

@Topic

Nudy :) 130k expa na gs tylko p ammy ale i tak się zwrócilo za gp i a armory a później to tylko 20k expa na dragach :)
http://img18.imageshack.us/img18/9586/98018725sj6.jpg

FrancU 12-02-2009 15:20

Cytuj:

Ps. Francu ;d ty zawsze byłeś, jesteś i będziesz nOObem. Nara !
Obyś ty nie był ;)

Siavis 12-02-2009 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arsth (Post 2461066)
/\ A ty byłeś, jesteś i będziesz psem. Nara.

Dzięki Kociaku ;*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FrancU (Post 2461327)
Obyś ty nie był ;)

Niestety nie jestem :<

filobossek2 12-02-2009 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DamianekShadow (Post 2460016)
"Czas to zmienić" Jaka różnica kto będzie rządził servem jeśli założymy, że coś z tym zrobisz zbierzesz team i wygrasz wojne to co? Będzie ci się chciało czekać aż 5 osób poexpi sobie na dragach, podczas gdy masz władzę na servie? Nie skożystasz z sytuacji szybkiego zarobku napisaniem pay boh? Niezależnie kto wygra wojne PA będzie zawsze bo teraz ty narzekasz ale gdybyś to ty przejął władzę to robił byś to samo z pewnością.

Jest tylko jeden problem :D SS nie ma tu żadnej władzy:baby:

Zjawin 13-02-2009 04:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arsth (Post 2461066)
/\ A ty byłeś, jesteś i będziesz psem. Nara.

that's my boy

@OT
chlopaki poczekajcie az znajda sie osoby co nie beda chcialy oddac tych bohow ss i beda wolaly sie na*******ac a pizdami sa tylko te osoby ktore ich sponsoruja bohami i caly czas maja wymowki typu: "ah zaplace wbije lvl i dolacze do wojny" policz sobie ze co 1-2 lvle bedziesz placil te bohy i pzdr :< ja wolalem pasc na cash makerze niz oddac ;p

SS I salva mea to ścierwo teraz piszecie ze sa fajni bo chcecie sobie pograc w spokoju jestescie niczym !

Thanks sorry for no ss : <

Sefek 13-02-2009 07:34

@all

ale wy pierdolicie, rofl :@

Sorum 13-02-2009 14:39

Emesto lubi dostawac bany ;PP

@Francu

Ogarnij sie XD

Kidler1993 13-02-2009 19:24

Z kumplami xd Z nudów ;D
http://img60.imageshack.us/img60/4243/uo0019zn0.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/uo0...pg/1/w1020.png

Xaon 13-02-2009 20:03

Francu to ty swojego psa nazwałeś arczi?
Ktoś mi tam mówił że na dworze wszyscy z ciebie beke kręcą

A z tym hackiem domyśl się sam kto to omg
po 10 razy sie dajesz hackować tej samej osobie

Szurii 13-02-2009 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaon (Post 2462781)
Francu to ty swojego psa nazwałeś arczi?
Ktoś mi tam mówił że na dworze wszyscy z ciebie beke kręcą

A z tym hackiem domyśl się sam kto to omg
po 10 razy sie dajesz hackować tej samej osobie

Co nas to interesuje?

Oris Palladyn 13-02-2009 23:23

Toc zamknac dupe tylko dawac SS, jak kiedys ssy wklejali starzy ludzie to byl tu porzadek, a powoli kazdy mial wyjebane i przestal tu nawet zagladac bo zal patrzec na wasze marne wypociny o tym kto wygra wojne a kto jest noob

Shavox 14-02-2009 11:35

@Franc

Jak tam Ci idzie ek? widze ze juz 114 lvl :) mówiłem że sie dowiem i sie dowiedziałem :D nie franc? a raczej Vidoocq.

Sorum 14-02-2009 11:52

@Shavox

WoW, jaki ty fajny jestes!!!! Zostaniemy kolegami? Zawsze marzyłem o takim koleku!!

FrancU 14-02-2009 11:56

ej shavox ile ty masz lat?;>

@jakiś tam frajer up
Stary ogarnij się nawet nie wiem o czym mówisz, Arczi? ja nie mam psa a ze mnie beki nikt nie kręci ;')

Lena_Alari 14-02-2009 12:10

Witam :)
Piękny temat, dużo ssów lecz tyle samo kłótni ;(
Zmieniam świat z n-pvp na pvp, lecz nie wiem czy tu grać...
Doradźcie, odpowiadając na kilka pytań :D:
1.Dużo PA?
2.Dużo random pk?
3.Dużo polaków?
4.Jakie ceny? Np Boh,K set,c set,mpa,soft boots...
5.Czy ktośby mógł postawić dla mnie monka, żebym doskilował do 80 skila *(Knightem)< Myśle że taką profesje wybiore. D:
6.Czy mógłby ktoś, zaoferować pomoc na początku gry? haha ^^?
7. - ...

Proszę, o odpowiedź (Miłą Blxor) ^.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36.