![]() |
|
kojot stul kurwa pysk, teraz na vt same nooby kurwa są. a jak nie wierzysz to na pierwszej lepszej wojnie jak bedzie to się przekonasz.
|
Widze kto jest na vt i wiem jak jest ale to nie powod uwazac sie za kogos lepszego
btw. fakt ze polowe vt bym wyjebal |
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Brak kultury To ostrzeżenie nakłada 5 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy. Oryginalny post: http://www.forum.tibia.pl//showthread.php?p=2693090 No kurwa ja tam na tym vencie to za huja nie wiem kto jest kto. Kiedys jak chcialo sie expowisko to sie zabijalo frajera i potem mowilo andrzejowi ze to juz sie nie powtorzy a tera? kurwa wchodze na vent a tu jakis ogar kurwa do mnie czy sprzedam mu u djina a ja do niego s*******aj z mojego kanalu skurwysynie 8o. Hail stare czasy gdy kurwa nie bylo bota i na kazdym kanale noba :) |
no tak to jest ; d
|
Jedynia wojna moze tutaj pomoc i oczyscic vt z gowna ;)
wojne plax !:evul: |
dlatego jak sa lamusy to na mute voice siedze....nie wiem czemu tak malo osob to praktykuje a ciagle narzeka xd
|
To po huj maja konta na waszym vent?..
|
Bo normalni ludzie tacy jak ja maja wyjebane w ta gre i to ventrilo a andrzej ma wyjebane w ludzi bo mysli ze kiedys mu pomoga a prawda jest taka ze te cioty z pz nie wyjda jak wojna by byla. Vent obecnie to 85% noby a 15 % stara gwardia. Dasz 100 zl za miech ? TO MASZ WLOT NA VENT! PLACISZ 1kk miesiecznie ? ZAPRASZAM NA VENTA!! 8o
|
Cytuj:
chyba ze wszyscy nowi to kompletne dno to rozumiem Cie w 100% xd |
sorry ale jak sie siedzi w 30 osob na kanale i nikt nie umie trzymac pzta kolesiowi skaczacemu gora dol (nawet z fista) to inaczej nazwac nie potrafie
aczkolwiek jutro grudzien, bulpie zniknie warning, jezeli tylko dotrzyma slowa i przyjdzie na furorke to na ventrilo znow w dzien bedzie 10 osob : DD <plxplx> ps. jesli czyta to ktos z tej 30stki to prosze, tu jest skrypcik na trzymanie ataku. polecam tez ikonki auto 100 dontlist | isnotattacking attack target |
Ta no tu sie zgadzam, nie poszlo im... przynajmniej nie bedzie tloku na kanalach :)
|
zreszta przerabialem to juz 2 razy, a jak powiada stare przyslowie
do 3 razy sztuka za 4 razem gowno staje sie kanapką |
o kurwa a ten tekst z kanapka to chyba legendarny 8o
|
Zacznijmy od tego, że nie wszyscy byli tak blisko aby zaznaczyć te osoby, oraz ogólnie nie wszyscy mogli wejść na hotel, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka;p
|
Ej wiecie jak cos to ja umiem PZ przytrzymac nawet bez bota. Nadam sie?:D
|
Prawda jest taka ze zeby on stracil pz, musial ten typek stac na dole przez minute, co jest czasem dosc dlugim na zaznaczenie.
|
szkoda zgonu ,Lukaszu xd
jest jakis filmik z akcji? cam sie znaczy :P http://www.youtube.com/watch?v=96BwAPHUKfA ;D |
na tibia.de nic nie dali.
|
Cytuj:
|
znowu bedzie spam w temacie xd
|
Przynajmniej "Characters" i "Highscores" bedzie smigalo ;)
|
niebylbym taki pewien
|
Powiem tak FASCYNUJE MNIE TO IZ:
Wielki Mag pochodzący z Furory Zdobył 300 Poziom dopiero gdy przeniósł się na świat PANDORIA. Niewyobrażalne ale PRAWDZIWE. |
Znikl moj post i Zoodixa, lecz nie pisze, ze zostal usuniety. Jakies bledy na forum czy ktos tak kasuje bez powodu?xd
|
Moj tez zniknal :confused: to wszystko sprawka rozzalonego jolena przez cala ta sytuacje
|
pewnie tak
|
Co te posty tak znikają?
0 reason'u! |
pojawiam sie i znikam taka rola magika
|
Czipsu zdrajca zmiana servera na Thorie 8o
Name: Czipsu Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 215 World: Thoria Former World: Furora Residence: Thais House: Wood Avenue 8 (Edron) is paid until Dec 13 2009 Guild membership: Cursed Soul of the Eod i do tego w gildi z byłym żydem z furory 8o Character Information Name: Quil Naruto Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 149 World: Thoria Former World: Furora Residence: Venore Guild membership: Acolyte of the Eod |
Albo gej i zdrajca, albo bardziej przebiegly plan xd
|
albo zawsze wolal quila ;d
|
Cytuj:
2.Nie dziwie sie dla Czipsu że zmienił server, jak lubi walczyć to czemu ma sie tu kisić? |
zebralo sie na pierogi...;D to do lepienia ;p
--- Xamianowa dodał 2 minut i 5 sekund później --- Cytuj:
dokładnie tak było, tylko szkoda, że posypały się hunty dla osób, ktore nie były żydami nigdy |
Cytuj:
|
Namsto moze mialbys szanse na powrot gdyby nie to, ze zaczales looty krasc i to na wielka skale. Tak sie wlasciwie poznalismy xD Generalnie to nie mam nic przeciwko Tobie, ale zaszkodziles zbyt duzej liczbie graczy...
|
no i zabiles mi palladyna w ab, razem z inszonami
|
|
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio moj qpel dla beki zapytal sie zwidka czy moge zaplacic: 'ta kurwa nie ma prawa placic' XDDDDDDDDDDDDDD To nie sa zadne wytlumaczenia i proby wykitrania sie z tej chujowej sytuacji. Po prostu jakos tak.. zaczynam na to wszystko inaczej patrzec. Nie mam do nikogo zalu, takie juz uroki tibii, na poczatku furora byla zajebista, potem jakos tak sie znoobila i musicie mi to przyznac = ) Nawet jakbym mial jakas szanse na gre tu to i tak wole przeniesc postac i grac razem z qplami.. @btw. oprocz kolka i kogos tam jeszcze, przenosi sie jeszcze ktos, gdzies pofajtowac ?; d |
ja przenosze pala na galane, tylko mi rs zniknie
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |
|