![]() |
|
Cytuj:
2 - powiedz mi, wilczuś, że zagranie około ~30 minut w takiej lidze i strzelenie dwóch bramek, do tego obie dające zwycięstwo, to nie fenomen? 3 - powiedz mi, który z wymienionych piłkarzy nie będzie zawodnikiem na miarę Evertonu/Aston Villi, o Arsenalu nie wspominając? No, chyba że chodziło ci o to, że zapomniałem o Possebonie, sorry, mój błąd. |
Cytuj:
Cytat 2 to odpowiedz do Cytatu 1 A co do tych pilkarzy to wez sie nie osmieszaj bo polowa z nich to w 2 lidze skonczy reszta bedzie w jakims Fulham itp. siedziala a 2 max 3 bedzie w podstawowym skladzie MU |
@AnonimowyPowrot
Ja bym nie chciał żeby Macheda był jak Ole. Dobra, strzeli te ileśnaście ważnych goli i co potem? Będzie grzał ławę do końca występów w ManU (wiem że Solskjær miał poważną kontuzję)? On musi się rozwijać, także Anonimowy, nie zgodzę się z Tobą. Solskjær jedynie od sezonu 96-97 do 02-03 prezentował formę godną napastnika. Macheda jest minimalnie lepszy od Ole. Mam nadzieję, że za kilka lat (?) Macheda z Welbeckiem będą grali tak jak przed laty Yorke i Cole. ;) @topic Wspaniałe double-double zaliczył Marcin Gortat, który miał 10 punktów i aż 18 zbiórek!!! K.Jay |
Cytuj:
Ci piłkarze już teraz prezentują wysoki poziom, nawet grają lepiej niż zdecydowana większość we wspomnianej 2 lidze, duża część pewnie zostanie w Manchesterze. |
Marcinu Gortatu bardzo ladnie. Ładnie wyglądają te minuty i te zbiórki. Punkty może nieco gorzej, ale on nie jest od tego, wystarczy rzucic okiem na skutecznosc 4/7, moze byc. I żeby jeszcze pochwalic Gortata, spójrzmy na jego vis a vis, Dana Gadziurica, 0/6 z gry.
A dziś podpisanie umowy na wrocławski stadion i wjazd pierwszych maszyn na teren budowy:cup: |
Oglądałem mecz orlando. Gorti mało piłek dostawał. Dużo zasłon stawiał. takie jego zadanie... gdy grał na PF to raczej niezbyt sobie radził lepiej jak na 5 pozycji grał. raz ładnie trafił kosza z faulem, ale wolnego nie wykorzystał. poza tym nic specjalnego.
oO. dziś liga mistrzów. Chciałbym, zeby Barca trafiła na Liverpool, ale mając w pamięci te porywające widowiska z Czelzi no to też może być :) |
Cytuj:
Hiddink zapowiedział ataki od pierwszych minut, ale zobaczymy na ile pozwoli Liverpool. Chelsea jest jedną z najgroźniejszych drużyn grających z kontry, więc jeśli LFC się za bardzo odsłonią, może byc po meczu ^^ Wiadome, najpierw Liverpool (który pewnie nie da za wygraną), ale... Ja już czekam na spektakl z Barcą. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit: Cytuj:
|
A gdzie Wilshere? Powinien automatycznie dostać nagrodę......
|
Kibice Chelsea będą mieli dzisiaj horror;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Young Lennon Ireland Każdy z nich gra na codzień w pierwszym składzie, więc Rafael i Evans są skazani na porażkę. http://farm1.static.flickr.com/10/15...99b30757c6.jpg |
Ekipa z The Villans pozamiata tam wszystkich w tej kategorii młodych.
@edit: Liverpoolowi już dziękujemy hahahahHEH. |
Cytuj:
czemu? martw się o siebie, bo Bayern już 1-0 :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Maggic: Przyznaj się, że spanikowałeś jak 2:0 się zrobiło :D |
Cytuj:
Lampard kurwa 3-2 :D |
No to bye bye Liverpool
@up To meczu z Barceloną lepiej nie oglądaj =] |
Cytuj: