Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

AnonimowyPowrot 14-04-2009 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2522225)
AHAAHAHAHAHAHAHAHAHH

1 - ...eee???
2 - powiedz mi, wilczuś, że zagranie około ~30 minut w takiej lidze i strzelenie dwóch bramek, do tego obie dające zwycięstwo, to nie fenomen?
3 - powiedz mi, który z wymienionych piłkarzy nie będzie zawodnikiem na miarę Evertonu/Aston Villi, o Arsenalu nie wspominając? No, chyba że chodziło ci o to, że zapomniałem o Possebonie, sorry, mój błąd.

Straznik Monopolowego 14-04-2009 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2522238)
1 - ...eee???
2 - powiedz mi, wilczuś, że zagranie około ~30 minut w takiej lidze i strzelenie dwóch bramek, do tego obie dające zwycięstwo, to nie fenomen?
3 - powiedz mi, który z wymienionych piłkarzy nie będzie zawodnikiem na miarę Evertonu/Aston Villi, o Arsenalu nie wspominając? No, chyba że chodziło ci o to, że zapomniałem o Possebonie, sorry, mój błąd.

Nie rozumiesz >.<

Cytat 2 to odpowiedz do Cytatu 1

A co do tych pilkarzy to wez sie nie osmieszaj bo polowa z nich to w 2 lidze skonczy reszta bedzie w jakims Fulham itp. siedziala a 2 max 3 bedzie w podstawowym skladzie MU

K.Jay 14-04-2009 09:06

@AnonimowyPowrot
Ja bym nie chciał żeby Macheda był jak Ole. Dobra, strzeli te ileśnaście ważnych goli i co potem? Będzie grzał ławę do końca występów w ManU (wiem że Solskjær miał poważną kontuzję)? On musi się rozwijać, także Anonimowy, nie zgodzę się z Tobą. Solskjær jedynie od sezonu 96-97 do 02-03 prezentował formę godną napastnika. Macheda jest minimalnie lepszy od Ole. Mam nadzieję, że za kilka lat (?) Macheda z Welbeckiem będą grali tak jak przed laty Yorke i Cole. ;)
@topic
Wspaniałe double-double zaliczył Marcin Gortat, który miał 10 punktów i aż 18 zbiórek!!!

K.Jay

AnonimowyPowrot 14-04-2009 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2522277)
Nie rozumiesz >.<

Cytat 2 to odpowiedz do Cytatu 1

A co do tych pilkarzy to wez sie nie osmieszaj bo polowa z nich to w 2 lidze skonczy reszta bedzie w jakims Fulham itp. siedziala a 2 max 3 bedzie w podstawowym skladzie MU

A czy ja mówie, że on jest jakimś super piłkarzem? Już bardziej podniecam/łem się Rafaelem, mimo, że tego nie było widać tak dobitnie.

Ci piłkarze już teraz prezentują wysoki poziom, nawet grają lepiej niż zdecydowana większość we wspomnianej 2 lidze, duża część pewnie zostanie w Manchesterze.

Articuno 14-04-2009 14:24

Marcinu Gortatu bardzo ladnie. Ładnie wyglądają te minuty i te zbiórki. Punkty może nieco gorzej, ale on nie jest od tego, wystarczy rzucic okiem na skutecznosc 4/7, moze byc. I żeby jeszcze pochwalic Gortata, spójrzmy na jego vis a vis, Dana Gadziurica, 0/6 z gry.
A dziś podpisanie umowy na wrocławski stadion i wjazd pierwszych maszyn na teren budowy:cup:

Fintex 14-04-2009 15:09

Oglądałem mecz orlando. Gorti mało piłek dostawał. Dużo zasłon stawiał. takie jego zadanie... gdy grał na PF to raczej niezbyt sobie radził lepiej jak na 5 pozycji grał. raz ładnie trafił kosza z faulem, ale wolnego nie wykorzystał. poza tym nic specjalnego.

oO. dziś liga mistrzów. Chciałbym, zeby Barca trafiła na Liverpool, ale mając w pamięci te porywające widowiska z Czelzi no to też może być :)

Maggic 14-04-2009 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2522651)
oO. dziś liga mistrzów. Chciałbym, zeby Barca trafiła na Liverpool, ale mając w pamięci te porywające widowiska z Czelzi no to też może być :)

Prawda jest taka że nikt nie docenia Chelsea ; D he, dzisiaj ten komfort że można wdupić 0-2, ale nie wierze w takowy scenariusz.
Hiddink zapowiedział ataki od pierwszych minut, ale zobaczymy na ile pozwoli Liverpool. Chelsea jest jedną z najgroźniejszych drużyn grających z kontry, więc jeśli LFC się za bardzo odsłonią, może byc po meczu ^^

Wiadome, najpierw Liverpool (który pewnie nie da za wygraną), ale... Ja już czekam na spektakl z Barcą. :P

Arka_Sath_Wielki 14-04-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2522661)
Prawda jest taka że nikt nie docenia Chelsea ; D he, dzisiaj ten komfort że można wdupić 0-2, ale nie wierze w takowy scenariusz.
Hiddink zapowiedział ataki od pierwszych minut, ale zobaczymy na ile pozwoli Liverpool. Chelsea jest jedną z najgroźniejszych drużyn grających z kontry, więc jeśli LFC się za bardzo odsłonią, może byc po meczu ^^

Wiadome, najpierw Liverpool (który pewnie nie da za wygraną), ale... Ja już czekam na spektakl z Barcą. :P

To by był cięzki mecz x) Barca atakująca jak szalona i Chelsea grająca z kontry :D mmmmmm :)

Calen Futh 14-04-2009 22:20

Cytuj:

Steven Gerrard jest jedynym zawodnikiem spoza United, nominowanym do tytułu Najlepszego Piłkarza Roku w Premier League.

Nominowanych zostało sześciu graczy, a są to: Ryan Giggs, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Edwin van der Sar, ubiegłoroczny triumfator – Cristiano Ronaldo, a także Steven Gerrard.
HahahahaHEH.

@edit:
Cytuj:

29' Chelsea 0 - 2 Liverpool
Hhhhhhoooot!

Thomisson 14-04-2009 22:39

A gdzie Wilshere? Powinien automatycznie dostać nagrodę......

Xendriel 14-04-2009 22:57

Kibice Chelsea będą mieli dzisiaj horror;)

AnonimowyPowrot 14-04-2009 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2523003)
A gdzie Wilshere? Powinien automatycznie dostać nagrodę......

O ile się nie mylę, to nawet w młodych go nie ma ;s

Cytuj:

"Czerwone Diabły" mają także dwóch reprezentantów w kategorii Najlepszego Młodego Piłkarza Premier League. Są nimi Rafael da Silva oraz Jonny Evans. Pozostałą czwórkę uzupełniają: Gabriel Abgonlahor i Ashley Young z Aston Villa, Aaron Lennon z Tottenham Hotspur oraz Stephen Ireland, reprezentujący barwy Manchesteru City.
Abgonlahor
Young
Lennon
Ireland

Każdy z nich gra na codzień w pierwszym składzie, więc Rafael i Evans są skazani na porażkę.

http://farm1.static.flickr.com/10/15...99b30757c6.jpg

Calen Futh 14-04-2009 23:12

Ekipa z The Villans pozamiata tam wszystkich w tej kategorii młodych.

@edit: Liverpoolowi już dziękujemy hahahahHEH.

Maggic 14-04-2009 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2523015)
Kibice Chelsea będą mieli dzisiaj horror;)

56' Chelsea 2 - 2 Liverpool

czemu? martw się o siebie, bo Bayern już 1-0 :)

Gierubesoen 14-04-2009 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2523039)
56' Chelsea 2 - 2 Liverpool

Bayern już 1-0 :)

chyba 'dopiero' : D

Calen Futh 14-04-2009 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2523041)
chyba 'dopiero' : D

Nie załapałeś :<

@Maggic: Przyznaj się, że spanikowałeś jak 2:0 się zrobiło :D

Maggic 14-04-2009 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2523049)
Nie załapałeś :<

@Maggic: Przyznaj się, że spanikowałeś jak 2:0 się zrobiło :D

Nie, tylko serce mi mocniej zaczeło bić huauha ;D

Lampard kurwa 3-2 :D

Xendriel 14-04-2009 23:36

No to bye bye Liverpool

@up To meczu z Barceloną lepiej nie oglądaj =]

Calen Futh 14-04-2009 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2523055)
Lampard kurwa 3-2 :D

Już pewnie u Ciebie na chacie impreza na całego :D

Maggic 14-04-2009 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2523058)
Już pewnie u Ciebie na chacie impreza na całego :D

no a jak ! Lucas kurwa 3-3 ;D

Kuyt kurwa 3-4

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11.